Sen yemekleri sabah yapıp akşam ısıtıp mı yiyosun ben genelde akşam yapar yerim :)
Yazdığımda saat daha 3 tü
Öğlen 1 2 civarı yaparım. Ama öğleden sonraya da kaldığı olur. Tej çeşit yaparım. Senin gibi çeşit cesit çıkaramam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bütün veletler mi aynı yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benimki de tabaktan yenez yere dokuleni yer.
Ayy cidden yaa :D :D ya bide buaralar puturlu yiyecekleri agzindan cikarip şoyle bi yerde gezdirip mincikliyip tekrar yemeye kalkışıyo herseye yapıyo bunu illa bi yerde gezcek o :D :D

O1deren87 O1deren87 canimm sana brsey sorcam sen sutu hazir yogurtla mayalamistn ya tutmusmuydu elimde 3 kilo sut var ilimasini bekliyorm 2 tatli kasigi hazir yogurtla mayalasam olur mu sence? Tutmaz yaziyo googlede😒
Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadim😊haftaya Sütçü gelecek mesela alırsam hazır yoğurtla mayali cam ćunku yoğurt yok.

Canım ben hazır yoğurtla çok mayaladım. Hepside çok güzel tuttu.ama bunu kendimden başka kimsede duymadim😊haftaya Sütçü gelecek mesela alırsam hazır yoğurtla mayali cam ćunku yoğurt yok.
Bende mayaladim canim aslinda komsudan aldm ama cokk civikti yogurdu su gibi dedim hazirla mayaliym bari:)) insallah benimkide tutar.)

Back