Selamun aleykum kızlar.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Yemek işini eşime devrettim bugün. Daha karar vermedi ne yapacağına 😂😂😂
Siz karar verdiniz mi?

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Kardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersen 😂

Kardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersen 😂
Eşim yapmadı 😒😒
Ben de patates haşladım, ezip yağlayıp baharatlayıp yedik.
Ama yarın iftar yemeği senden dedim. Elimi sürmem 😂😂😂

selamlar.. çocuklarımizin bayramı kutlu olsun😍

Bende yine fırında köfte patates var🤭 bu seferde eşimin canı çekmiş:) bana da kolay geldiği için hiç itiraz etmedim. Çocuğa da ayrı yapmak zorunda kalmıyorum.

Ramazan ayımızda mübarek olsun. İlk sahurumuzda da tost ve kahvaltılıklar olacak inşallah.

Bugün de yemekler kayınbabamdan

Et mangal
Salata
Şalgam var menüde

Küçük kızım biraz kabız öğlene de ona kabak çorbası yapacam😋😋😋😋
Kayinpederinin ellerine sağlık canım o zaman. Ziyafet varmış 😋😋
Kuzuya da geçmiş olsun canım.

selamlar.. çocuklarımizin bayramı kutlu olsun😍

Bende yine fırında köfte patates var🤭 bu seferde eşimin canı çekmiş:) bana da kolay geldiği için hiç itiraz etmedim. Çocuğa da ayrı yapmak zorunda kalmıyorum.

Ramazan ayımızda mübarek olsun. İlk sahurumuzda da tost ve kahvaltılıklar olacak inşallah.
Aminnn 🤲🤲🤲🤲
Rabbim bu ayı hayirlara vesile kilsin inşallah.
Size de afiyet olsun canım. Bizim ilk sahurda patates olacak galiba. 😋😋

Aminnn 🤲🤲🤲🤲
Rabbim bu ayı hayirlara vesile kilsin inşallah.
Size de afiyet olsun canım. Bizim ilk sahurda patates olacak galiba. 😋😋
Aminn cnm inşallah hayırlısı ile tamamlarız. Şimdiden eline sağlik. Benimde aklıma patatesli yumurta gelmişti aslında ama ekmeklerim daha fazla bayatlamadan değerlendirmeliyim:)

Eşim galiba beni duydu bugün sac kavurma yaptı kendisi :KK66:
Hamdolsun iyim canım arada sarteller gidiyo
Afiyet şifa süt olsun canım.
Olur öyle. Hepimiz bu aralar öyleyiz. Önce çocuklara kızıp sonra kızdığım için üzülüp gidip özür diliyorum çocuklardan 🤦‍♀️

Afiyet şifa süt olsun canım.
Olur öyle. Hepimiz bu aralar öyleyiz. Önce çocuklara kızıp sonra kızdığım için üzülüp gidip özür diliyorum çocuklardan 🤦‍♀️
Öyle valal millet şaşırdı hep. Şu virüs bi tez zamanda gideydi hayırlısıyla yoksa kafayı yicez

Back