- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #13.581
Bugunde aklımda bişi yok.. Kim ne bulursa yesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersenSelamun aleykum kızlar.
23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.
Yemek işini eşime devrettim bugün. Daha karar vermedi ne yapacağına
Siz karar verdiniz mi?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
@Efsun64
Canım yoğurdu mayaladinmiKemikli etle patates attim dudukluye. tirit gibi yiyecekms esim.bide bulgur pilavi yaparim.![]()
Evet canimm yazmistm gondermemisim galiba gayet guzel tutmuss dolaba koydumCanım yoğurdu mayaladinmi
Afiyet olsun canım. SevindimEvet canimm yazmistm gondermemisim galiba gayet guzel tutmuss dolaba koydum![]()
Eşim yapmadıKardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersen![]()
Afiyet olsun canım.Tavuk attım ocağa haşlanıyor. Pilav yapıp üstüne diderim heralde![]()
Çocuklar olmasa ben de öyle yapacağım amaBugunde aklımda bişi yok.. Kim ne bulursa yesin
Kayinpederinin ellerine sağlık canım o zaman. Ziyafet varmışBugün de yemekler kayınbabamdan
Et mangal
Salata
Şalgam var menüde
Küçük kızım biraz kabız öğlene de ona kabak çorbası yapacam![]()
Aminnnselamlar.. çocuklarımizin bayramı kutlu olsun
Bende yine fırında köfte patates varbu seferde eşimin canı çekmiş:) bana da kolay geldiği için hiç itiraz etmedim. Çocuğa da ayrı yapmak zorunda kalmıyorum.
Ramazan ayımızda mübarek olsun. İlk sahurumuzda da tost ve kahvaltılıklar olacak inşallah.
Kolay gelsin canım. Farkında olmadan pişti olmuşuzGünaydın
Bugün patates yemegı yapacağım
Ohhh miss. Eline sağlık canım. Kokusu buraya geldiKemikli etle patates attim dudukluye. tirit gibi yiyecekms esim.bide bulgur pilavi yaparim.![]()
Seve seveEnişte şu huyundan bizimkine verse az![]()
Eşim galiba beni duydu bugün sac kavurma yaptı kendisiSeve seve
Nasıl oldun canım? Biraz daha iyi misin?
Aminn cnm inşallah hayırlısı ile tamamlarız. Şimdiden eline sağlik. Benimde aklıma patatesli yumurta gelmişti aslında ama ekmeklerim daha fazla bayatlamadan değerlendirmeliyim:)Aminnn
Rabbim bu ayı hayirlara vesile kilsin inşallah.
Size de afiyet olsun canım. Bizim ilk sahurda patates olacak galiba.![]()
Afiyet şifa süt olsun canım.Eşim galiba beni duydu bugün sac kavurma yaptı kendisi
Hamdolsun iyim canım arada sarteller gidiyo
Öyle valal millet şaşırdı hep. Şu virüs bi tez zamanda gideydi hayırlısıyla yoksa kafayı yicezAfiyet şifa süt olsun canım.
Olur öyle. Hepimiz bu aralar öyleyiz. Önce çocuklara kızıp sonra kızdığım için üzülüp gidip özür diliyorum çocuklardan![]()