Dün giremedim cnm. Midesini rahatsız ediyor ondan yiyemiyor.
Dün senin yaptığın gibi fırında sebze kızartıp üzerine kıymalı sos döktüm. Seninki gibi şekil veremedim ama çok güzel oldu.🤩
Bugün için henüz fikrim yok buradan birşeyler bulacağımı umuyorum 🤣
Ramazan için hiçbir şey yapmadım bende. Biz zaten çok yiyemiyoruz. Normal zamanki gibi 1-2 çeşit yetiyor. Zaten buzluğumda dolu. Anlık yapacağım artık:)
Afiyet olsun canım.
Iftar değil de sahur için değişik şeyler istiyor eşim. 🙄

Afiyet olsun canım.
Iftar değil de sahur için değişik şeyler istiyor eşim. 🙄
Evet onu bulmak biraz zor oluyor. Buzluğa bazlama atmak iyi fikirmiş aslında. Ben tost / börek/ omlet/ krep tarzı şeyler yaparım genelde. Patates salatası falanda doyurucu oluyor.

Ne oldu tatlım?
Bende bi bilsem noldgunu canım. Tüm duygularım karışık. Ailemi özlüyorum, uykusuzluk-yorgunluk diz boyu, bedenen ruhen baya yorulmuşum doğru düzgün destekçi yok yanımda, durup durup ağlıyorum. Modumu yüksek tutmaya çalışıyom ama olmuyo napcam

Bende bi bilsem noldgunu canım. Tüm duygularım karışık. Ailemi özlüyorum, uykusuzluk-yorgunluk diz boyu, bedenen ruhen baya yorulmuşum doğru düzgün destekçi yok yanımda, durup durup ağlıyorum. Modumu yüksek tutmaya çalışıyom ama olmuyo napcam
Kafaya çok takma. Lohusalık böyle bir şey 🙄🙄🙄

O iş çok sinir bozucu 🙄
Sonunda olmak daha güzel.
Hiç sorma valla sakın kalmak için zor tutuyorum kendımı kızıma bağırıyorum mesela bağırmamak için tutuyorum onun bi suçu yok yavru o ben siniri oluyorum off :(
Kötü anne olduğumu düşünürüm bağırdığımda

Hiç sorma valla sakın kalmak için zor tutuyorum kendımı kızıma bağırıyorum mesela bağırmamak için tutuyorum onun bi suçu yok yavru o ben siniri oluyorum off :KK43:
Kötü anne olduğumu düşünürüm bağırdığımda
Sakin olmaya çalış. Ama inan hepimiz öyleyiz. Stres altındayız.

Back