Evet ben elimden geleni herşeyı yaparım dikiş dikerim Temzilik yaparım herşeyı yaparım ben aöa camım istemıypr
Canin isteyince yaparsın. Her şeyin iyisi olmak zorunda değiliz ki. Biz insaniz. Kendini de evladını da hırpalama.
Saydıklarının hiçbiri gelmez benim elimden. Olduğu kadar 🤷‍♀️

Oo bugun temizlik mi var yoksa 🤣🤣 menu gayet sade
Bazen biz de peynirli makarna yapar yeriz miss yeter

Bu aksama kabak mucveri dusunuyorum dunden pilav var esimle kizim isterse yer bana mucver ve yogurr yeter

Hepinize kolay gelsn

Dunden mercimek corbasi var azcicik. Cunku oglum aksam tencereyi cekti oldugu gibii doktu haliya. 3 parca tavuk vardi buzlukta onu çıkardım tereyagda kizartip Hasliycam. Pilav yaparim oyle yeriz kizimla. Esim gelincede bazlama al dedim onu yagliycam 😋😋oyle yani

Merhabaaa :)
Nasılsınız :) ben iyiyim Allaha şükür.
Akşama nenyapsam karar veremiyorum ya :)

Oo bugun temizlik mi var yoksa 🤣🤣 menu gayet sade
Bazen biz de peynirli makarna yapar yeriz miss yeter

Bu aksama kabak mucveri dusunuyorum dunden pilav var esimle kizim isterse yer bana mucver ve yogurr yeter

Hepinize kolay gelsn
Kızım makarna istedi 😂😂
Dolapta da sebzeler var. Bugünlük böyle olsun dedim..
Size de afiyet olsun canım.

Dünkü menüye devam. Bizde kuru baklagillerin kaderi......yarına fırında tavuk olabilir fesleğenim kopya çekebilirsin 😂😂😂

Dunden mercimek corbasi var azcicik. Cunku oglum aksam tencereyi cekti oldugu gibii doktu haliya. 3 parca tavuk vardi buzlukta onu çıkardım tereyagda kizartip Hasliycam. Pilav yaparim oyle yeriz kizimla. Esim gelincede bazlama al dedim onu yagliycam 😋😋oyle yani
Ayy kendine bir şey oldu mu?

Back