Ya kizlar bisey sorcam. Benim mayaladigim hamurlar nedense eksi kokuyor. Yas kuruu maya farketmiyo ustunu de ortmuyorum ortam cok sicakta degil.guzelde kabariyo hamur. Ama daha kabarirken eksi eksi kokmaya basliyor. Simdi de 1 saat oldu olmadi kabarmis ama sanki 3 gundur bekleyip eksimis gibi. Valla pisircem mecbur insallah pisince gider :/

Selamunaleykum kızlar. Ramazana son iki gün. Rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel ayı 🤩🤩🤩
Hazırlık falan yapıyor musunuz? Ben hiçbir şey yapmadım.
Allah ne verdiyse 😂😂😂
Bugün için de dünden kalan yemeklerim var. Yetmezse yanına bir de çorba yaparım. 😁😁

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Aleyküm selam :)
Ben de hazırlık yapmadım :)
Bizde de bu akşam
Sade bulgur pilavı ve karaşimşek olacak inşallah iimdi kız uyudu ben de marş marş mutfağa geçiyorum :)

Ya kizlar bisey sorcam. Benim mayaladigim hamurlar nedense eksi kokuyor. Yas kuruu maya farketmiyo ustunu de ortmuyorum ortam cok sicakta degil.guzelde kabariyo hamur. Ama daha kabarirken eksi eksi kokmaya basliyor. Simdi de 1 saat oldu olmadi kabarmis ama sanki 3 gundur bekleyip eksimis gibi. Valla pisircem mecbur insallah pisince gider :/
Mayanin ekşi kokması normal de aşırı mi kokuyor.

Selamunaleykum kızlar. Ramazana son iki gün. Rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel ayı 🤩🤩🤩
Hazırlık falan yapıyor musunuz? Ben hiçbir şey yapmadım.
Allah ne verdiyse 😂😂😂
Bugün için de dünden kalan yemeklerim var. Yetmezse yanına bir de çorba yaparım. 😁😁

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64 Efsun64
Biz de alışveriş yaptık sadece. Yemeğimiz bugünkü ise etli nohut pilav

İyi akşamlar canım.
Size de afiyet olsun. Mısır çorbasını ilk defa duydum bu arada 🤗🤗
Benmki pek guzel olmadi acele ettim ama kaynvaldem yapar harika olur misir ve fasulye haslarsin ayri yerde sogani iyice karamelize olana dek kavurur toz biber katar corbaya eklersin harika olur .

Eline sağlık canım. Eşin pırasa yemez mi
Dün giremedim cnm. Midesini rahatsız ediyor ondan yiyemiyor.
Dün senin yaptığın gibi fırında sebze kızartıp üzerine kıymalı sos döktüm. Seninki gibi şekil veremedim ama çok güzel oldu.🤩
Bugün için henüz fikrim yok buradan birşeyler bulacağımı umuyorum 🤣
Ramazan için hiçbir şey yapmadım bende. Biz zaten çok yiyemiyoruz. Normal zamanki gibi 1-2 çeşit yetiyor. Zaten buzluğumda dolu. Anlık yapacağım artık:)

Back