- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.081
Afiyet olsun canım.Kaç aylıktı canim kızın bu arada bu gün kahvalti yedik aksam sigara böreği felan yaptim yedik öyle
Yaşını doldurdu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım.Kaç aylıktı canim kızın bu arada bu gün kahvalti yedik aksam sigara böreği felan yaptim yedik öyle
Canım ben hep düdüklüde haşlar sonra yağını,soğanını kavurur etini koyarım. Zevkine göre salça veya domates sosu,baharatlar eklerim. Bazıları direk tavada az suyla pişirip yağını vs ekler oda bana hep sert gelir. Çift taraflı buharlı tavan varsa oda hemen pişiriyor.Iyigeceler canim ben anneme kahvaltiya gittim aksam esim aldi oyle donduk eve eve de annemden yemek getirdim esime yanii oyle gecti bugunum .
Yarina et sote dusunuyorum varmi bana puf noktasi soyleyebilecek olan soyle yaparim dha yumusak olur dha guzel olur diyecek
Iyigeceler canim ben anneme kahvaltiya gittim aksam esim aldi oyle donduk eve eve de annemden yemek getirdim esime yanii oyle gecti bugunum .
Yarina et sote dusunuyorum varmi bana puf noktasi soyleyebilecek olan soyle yaparim dha yumusak olur dha guzel olur diyecek
Malesef oyle tavam yok duduklumde var ama hic kullanmiyorum blmiyorm kullanmayi ... ben kendim once et suyunu salip cekene dek kavuruyorum sonra tereyag zeytinyag atiyorum onuda cektiriyorum iyice sonra da sogan domates baharat az salca ve su ile pismeye birakiyorum... bazen yumusacik oluyor bazen sert kaliyor ne kadr pisirsemdeCanım ben hep düdüklüde haşlar sonra yağını,soğanını kavurur etini koyarım. Zevkine göre salça veya domates sosu,baharatlar eklerim. Bazıları direk tavada az suyla pişirip yağını vs ekler oda bana hep sert gelir. Çift taraflı buharlı tavan varsa oda hemen pişiriyor.
Sagol cnm bir ustte yazdiklarimi okurmusunBen eti düdüklüde biraz haşlayıp öyle kavuruyorum, sert olma riski de kalmıyor. Eti haşladıktan sonra yağ ile birlikte soğan ve biberi kavurup eti koyuyorum. Sonra rendelenmiş domates, birazcık domates-biber karışık salçamdan koyuyorum, tuzunu baharatlarını ayarlıyorum. Pişerken bir tane defne yaprağı koyarım, pişip altını kapattıktan sonra da iki parmağım arasında ufalaya ufalaya bolca kekik serperim. Kekik yemeğin içinde pişince güzel olmuyor.
Sagol cnm bir ustte yazdiklarimi okurmusun
Aynen cnm ben suyu sicak eklemiyordm sadece iyiki soyledin insallah guzel olurO zaman çelik tencereyi ya da tavayı iyice kızdırın ve eti öyle koyun. Hiç ellemeyin bir tarafı iyice kızarsın sonra altını kısıp kavurmaya başlayın. Etin suyu içine hapsolmuş olur böylece. Gerisi aynı, sert gelirse azar azar sıcak su eklersiniz kontrollü olarak. Düdüklüm yokken böyle yapıyordum aşağı yukarı.
Aynen cnm ben suyu sicak eklemiyordm sadece iyiki soyledin insallah guzel olur
Yani daha once cok yaptim ama iste kimisi okadarr cok pismesne ragmen sertlik hissedilir derecede oluyordu kjmisi de gercekten lezzetli ve yumusak ... puf noktasi varsa ogreneyim dedm akil akildan ustundur tecrube onemlidir ... haber verir etiket yaparim sizi deİnşallah, bekliyorum haberinizi :)
Ben tencereye koyarım etleri haşlarım .kontrol ederim yumuşayıncaya kadar su eklerim.en son bakarım güzelce yumuşamıssa yağı eklerim sonra ne katacaksam .pamuk gibi olur.tabi tencerenin kapağı hep kapalı olcak.Yani daha once cok yaptim ama iste kimisi okadarr cok pismesne ragmen sertlik hissedilir derecede oluyordu kjmisi de gercekten lezzetli ve yumusak ... puf noktasi varsa ogreneyim dedm akil akildan ustundur tecrube onemlidir ... haber verir etiket yaparim sizi de![]()
Kızım iyi teyzesi. Tek kolu ile yaramazlık peşindeBalim kizin nasil oldu minicik ya yerim onu ben ❤
Ben makarna mercimek çorbası yapicam canim ama ben makarna yemiycem 2 kilom gitmis 62 kilo oldumGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
pembepepe08
Günaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
pembepepe08
Ya yerim ben onu masallah tek iyi olsun da cok sevindim canim bnimKızım iyi teyzesi. Tek kolu ile yaramazlık peşinde
Yavrum yapma etme bak şu halimize diyorum ama boş.
Sabah alcisiyla kafama vurdu yaa![]()
Günaydın canım, dün akşam eşimin teyzesi çok özledik felan diye aradı. Bende buyurun gelin gelirken de teyze sen pidr yap bende çay koyayım ocagaa dedimGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair