• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım, dün akşam eşimin teyzesi çok özledik felan diye aradı. Bende buyurun gelin gelirken de teyze sen pidr yap bende çay koyayım ocagaa dedim 🤣🤣🤣🤣 misafir yemeğini alıp gelecek. Eee napim kız hasta, evi temizlemem lazım z🤣🤣
Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafir 🥰 cok severim oyle misafiri 😁

aypare ackerman aypare ackerman burasi canim gell sende ... sen ailenle yasamiyormusun tekmi yasiyosun yemek derdinden yola cikarak soruyorum 😀

Astoria Astoria etim harika oldu ben soguk su ekliyordum bu sefer sicak su ekledim sen oyle dedin diye gercekten yumusacik oldu cok mutluyum yanina da esim gelesiye pirinc pilavi ve ayran yapacagim 😍
Tesekkur ettim sana

Ben makarna mercimek çorbası yapicam canim ama ben makarna yemiycem 2 kilom gitmis 62 kilo oldum 😎
Tebrik ederim 👏👏👏👏👏
valla evde yemek yok dün eltime gitmiştik. bugun ne yapcam daha bulamadım :KK43: belki erişte pişiririm yada karnıbahar kızartma
Bulabildin mi bir şeyler?
Ya yerim ben onu masallah tek iyi olsun da cok sevindim canim bnim 😍😍😍😍❤❤
Teşekkür ederiz teyzesi 🥰🥰🥰
Günaydın canım, dün akşam eşimin teyzesi çok özledik felan diye aradı. Bende buyurun gelin gelirken de teyze sen pidr yap bende çay koyayım ocagaa dedim 🤣🤣🤣🤣 misafir yemeğini alıp gelecek. Eee napim kız hasta, evi temizlemem lazım z🤣🤣
Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafir 🥰 cok severim oyle misafiri 😁
Allah razı olsun iyilerdir 🤣🤣
Dürüst olmak lazım. Aa buyrun gelin deyip sonra da uff yaa hem yoğunum hem de bunlarla ugrastim demekten iyidir. 👏👏👏👏👏
Yayayayyya yaramazlıkta bir numaralar😜😜😜
Valla kızlar ben eşime yaptıracam bugün caymazsaaaa mangal yakacak😂😂😂
Yaaa ben 8 senedir eşime bir mangal yatırmadım :bicak::bicak::bicak:
Aklımda hic bise yok hava zaten kapalı kar da atiyo insanin bise yapasi gelmiyo ki
Çok haklısın yaa. Burada da hava kapalı. Sanki saat 5 civarı.
Bugün hem yoğunum hemde eşimin isteği üzerine kahvaltı yapıcaz. Kıymalı yumurta,milföy böreği ve kahvaltılık yiycez :) rahatım :)
Hep yemek hep yemek..
Bazen insan böyle şeyler yemek istiyor. 👍👍
Bugün eşim balık yapicagini söyledi...
Mutluyum yemekler ondan 😁
En sevdiğim 😍😍😍

Kızlar hepinize afiyet olsun 😘😘😘

aypare ackerman aypare ackerman burasi canim gell sende ... sen ailenle yasamiyormusun tekmi yasiyosun yemek derdinden yola cikarak soruyorum 😀

Astoria Astoria etim harika oldu ben soguk su ekliyordum bu sefer sicak su ekledim sen oyle dedin diye gercekten yumusacik oldu cok mutluyum yanina da esim gelesiye pirinc pilavi ve ayran yapacagim 😍
Tesekkur ettim sana
Geldimmm :KK54:
Yok tekim :)) bende öğlene çorba ve kıyma yaptım :) yedim . Akşama da hala dusunuyorum neler yapsam diye

Tebrik ederim 👏👏👏👏👏

Bulabildin mi bir şeyler?

Teşekkür ederiz teyzesi 🥰🥰🥰

Dürüst olmak lazım. Aa buyrun gelin deyip sonra da uff yaa hem yoğunum hem de bunlarla ugrastim demekten iyidir. 👏👏👏👏👏

Yaaa ben 8 senedir eşime bir mangal yatırmadım :bicak::bicak::bicak:

Çok haklısın yaa. Burada da hava kapalı. Sanki saat 5 civarı.

Hep yemek hep yemek..
Bazen insan böyle şeyler yemek istiyor. 👍👍

En sevdiğim 😍😍😍

Kızlar hepinize afiyet olsun 😘😘😘
Ahahahahhhh niye kızzzzz benim eşim yapar çok da güzel olur valla😂😂😂

Back