- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.061
Süt ile mi kizartiliyor?Karnabahar kızartcaktım kaç gündür canm istyo eşim süt almamış .aklımda hiçbişiy yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt ile mi kizartiliyor?Karnabahar kızartcaktım kaç gündür canm istyo eşim süt almamış .aklımda hiçbişiy yok
![]()
Süt yumurta una bulayip kızartılıyor canim,Süt ile mi kizartiliyor?
Ben hic yapmadığım içinSüt yumurta una bulayip kızartılıyor canim,
Ama böyle çok güzel oluyor biliyo musun, üstüne sarımsaklı yoğurtta dökünce .. çıtır oluyo bide.. yok ya ben yapiyim en iyisi sütsüz mütsüz artık.Ben hic yapmadığım için![]()
Allah affetsin ama karnabahar ile aram hiç iyi değil.Ama böyle çok güzel oluyor biliyo musun, üstüne sarımsaklı yoğurtta dökünce .. çıtır oluyo bide.. yok ya ben yapiyim en iyisi sütsüz mütsüz artık.![]()
![]()
Benim evde sobalî ama niyeyse pişirmiyorum. Sanki çok sürecek gibiMenüm
Buzluktaki dolmaliklari doldurdum
Yanina yarma corbasi
Bn yemekleri yaltim hazir canlar malum biliyosunuz ev sobali soba yaninca pisince iyi oluyo tupten kar yapiyorum![]()
Canım süt yerine yoğurt kullan.ben geçen öyle yaptimKarnabahar kızartcaktım kaç gündür canm istyo eşim süt almamış .aklımda hiçbişiy yok
![]()
Bende çok seviyorum ya .hele kızartması. Çerez niyetine yiyebilirim.kızın iyidir inşallahAllah affetsin ama karnabahar ile aram hiç iyi değil.![]()
Eline sağlık canım.Bende çok seviyorum ya .hele kızartması. Çerez niyetine yiyebilirim.kızın iyidir inşallah.bugün menüde
izmir köfte
patates kızartması
Salata
ayran var.
Aynı bende..Allah affetsin ama karnabahar ile aram hiç iyi değil.![]()
Aynı bende..
Bugün inşallah domates çorbası,tavada baharatlı kanat,patates püresi yapıcam. Yanınada mevsim salata.
Sağol canım :) senin kız kaç aylıktı unuttum ya
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.
Aa çok sağol canım. Eşimde yoğurt almış süt yerine zaten, 1 su bardagı süt koyuyodum aynı ölçüde koysan olur dimi yoğurdudaCanım süt yerine yoğurt kullan.ben geçen öyle yaptim
Bende karnıbaharı tavada patatesle kavurdum. Yoğurtla yeriz. Birde kavurma var..
Astoria dün de senin ezogelin çorbandan yaptım. Bulgurunu biraz fazla koymama rağmen çok güzel oldu
![]()
Canım ben 2 yemek kaşığı dolu dolu kattım yetti.Aa çok sağol canım. Eşimde yoğurt almış süt yerine zaten, 1 su bardagı süt koyuyodum aynı ölçüde koysan olur dimi yoğurduda
Oy oy öp yerimeEline sağlık canım.
Kızım iyi teyzesi. Sadece kolunu çok oynatıyor.
Tamamdır teşekkür ederim canimCanım ben 2 yemek kaşığı dolu dolu kattım yetti.
Kaç aylıktı canim kızın bu arada bu gün kahvalti yedik aksam sigara böreği felan yaptim yedik öyleEline sağlık canım.
Kızım iyi teyzesi. Sadece kolunu çok oynatıyor.
Yasini doldurdu canım.Sağol canım :) senin kız kaç aylıktı unuttum ya![]()