• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emekliyordu o zamanlar Çekyattan düştü emekleyememesiyle anlayıp Dr a götürdük bu sefer alçıyla emekledi baştan tabi çıkarmak istiyor ama çabuk adapte olmuştu... 3 haftaya galiba çıkardılar bebeklerin çabuk iyileşiyor.... dua edeyim sana. Çok ağlamıştım ben de benim yüzümden oldu diye....
Zaman geçse de unutulmuyor değil mi? Rabbim beterinden korusun 🤲🤲
Benimki dengesini sağlayamadığı için sürekli düşüyor. Ben de peşine işte.

Çok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı. Çocuk işte, düşe kalka büyüyor. :)

Bugün tarhana çorbası ve fettucine alfredo yaptım. Anadolu mutfağı ile İtalyan mutfağını tek bünyede harmanladım ehehe.
Mükemmel uyum 😂 tarhanayi onsuz düşünemiyorum 😂

Zaman geçse de unutulmuyor değil mi? Rabbim beterinden korusun 🤲🤲
Benimki dengesini sağlayamadığı için sürekli düşüyor. Ben de peşine işte.
Benim yeğenimin 6 aylıkken kolu 18 aylıkken bacağı kirildi canım simdi 2 yasina girecek hala hic durmuyo cadı 😊

Canım naptiniz bebiş nasıl napiyo ağrısı felan var mi cok 😞
Alçıya alınca ağrısı olmaz dedi doktor. Ama alçıya alışamadı. Çıkarmak istiyor, dengesini sağlayamıyor, sürekli düşüyor.. ben de pesinde geziyorum. :(
Benim yeğenimin 6 aylıkken kolu 18 aylıkken bacağı kirildi canım simdi 2 yasina girecek hala hic durmuyo cadı 😊
Rabbim beterinden korusun ama büyük olsa oynatma dersin, dur dersin. Çocuklar öyle değil yaaa. Benimki de durmuyordu hala durmuyor.

Back