• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

😍😍😍😍
B Brunello Cicinelli canım gözün aydın olsun. Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne:
Sağol fesleğencan teşekkür ederim 😍😍
Çayım beni buraya etiketledi ama bende sizler gibi çeşit çeşit menü oluşturacak yürek yok ben daha çok karnımı doyurmalık :KK70: :KK70:
Allahım benim bu kaderim nedir.
Ne temizlik topiklerinde ne yemek topiklerinde takılacak hamaratlık bana neden bahşedilmedi. Hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim çok pişmanım :KK70:

Çayım beni buraya etiketledi ama bende sizler gibi çeşit çeşit menü oluşturacak yürek yok ben daha çok karnımı doyurmalık :KK70: :KK70:
Ne temizlik topiklerinde ne yemek topiklerinde takılacak hamaratlık bana neden bahşedilmedi. Hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim çok pişmanım :KK70:
Ben de çok hamarat olduğum için açmadım kiz burayı 😂😂😂😂
Maksat fikir alış verişi 😉

Tunaydin cnm, az once cocuklari kahvaltiya goturdum.. cok yemisler kahvalti onlara bugun yeternis😂 dunden biraz makarna var. Yanina belki tavuk sis🤨
Bir atasözü var ya
Tok acıkmam sanır aç doymam sanır 😂😂
İki saat sonra gelirler anne acıktık diye

Dünden tavuklu patlıcan yemeği ve bulgur pilavı var bugn de tarhana çorbası yapmıştım

Yoğurt turşu yeter sanirim

Afiyet olsun herkese
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun 😋😋😋❤❤❤

Keske bizde sade karnimizi doyurnalik takilsak 3 4 cesit yapip yiyince hicte iyi olmuyor 🙄🙄

Back