- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee tamam tamam biliyorum burayı![]()
Sağol fesleğencan teşekkür ederim
B Brunello Cicinelli canım gözün aydın olsun. Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Yav ben senin mesajını görsem kalpler atmaz mıyım yav. Nasıl görmemişimBir tek bana kalpli gözler atmadin hıh
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl
Tunaydin cnm, az once cocuklari kahvaltiya goturdum.. cok yemisler kahvalti onlara bugun yeternisGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@pembepepe08
Yok aneycigim çay ablama dedim onu herkesciklere etiket yaparken kalp atmış bana koymadıYav ben senin mesajını görsem kalpler atmaz mıyım yav. Nasıl görmemişimDur hemen görüp atayım
![]()
Dünden tavuklu patlıcan yemeği ve bulgur pilavı var bugn de tarhana çorbası yapmıştımGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@pembepepe08
Teşekkür ederim canımBir tek bana kalpli gözler atmadin hıh
İyi çok şükür ama kolunu çok oynatıyor. Onu engellemek zor oluyor.Daha iyi mi yavrun?
Çok geçmiş olsun tekrardan hareketli pıtırcık :)Teşekkür ederim canım
Alçıda kolu şimdi. Ama çok hareketli, zapt edemiyorum![]()
Ben de çok hamarat olduğum için açmadım kiz burayıSağol fesleğencan teşekkür ederim
Çayım beni buraya etiketledi ama bende sizler gibi çeşit çeşit menü oluşturacak yürek yok ben daha çok karnımı doyurmalık![]()
Allahım benim bu kaderim nedir.
Ne temizlik topiklerinde ne yemek topiklerinde takılacak hamaratlık bana neden bahşedilmedi. Hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim çok pişmanım![]()
Allah razı olsun ❤❤❤Çok geçmiş olsun tekrardan hareketli pıtırcık :)
Bir atasözü var yaTunaydin cnm, az once cocuklari kahvaltiya goturdum.. cok yemisler kahvalti onlara bugun yeternisdunden biraz makarna var. Yanina belki tavuk sis
![]()
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsunDünden tavuklu patlıcan yemeği ve bulgur pilavı var bugn de tarhana çorbası yapmıştım
Yoğurt turşu yeter sanirim
Afiyet olsun herkese
Yaaaa oyle mi oldu kiz bi yandan bisuru is guc yaptjmm kusura bakma cok buraya adapte degildimBir tek bana kalpli gözler atmadin hıh
Keske bizde sade karnimizi doyurnalik takilsak 3 4 cesit yapip yiyince hicte iyi olmuyorSağol fesleğencan teşekkür ederim
Çayım beni buraya etiketledi ama bende sizler gibi çeşit çeşit menü oluşturacak yürek yok ben daha çok karnımı doyurmalık![]()
Allahım benim bu kaderim nedir.
Ne temizlik topiklerinde ne yemek topiklerinde takılacak hamaratlık bana neden bahşedilmedi. Hayatıma bir bebek olarak devam etmeliydim çok pişmanım![]()
Yaaaa oyle mi oldu kiz bi yandan bisuru is guc yaptjmm kusura bakma cok buraya adapte degildim![]()
Aynen canimBir atasözü var ya
Tok acıkmam sanır aç doymam sanır
İki saat sonra gelirler anne acıktık diye