Sanki cesaret edip yaptırsan bir sıkıntı olsa aldır demekten başka çözümleri oluyor.

Sanki cesaret edip yaptırsan bir sıkıntı olsa aldır demekten başka çözümleri oluyor.
Benim ilk bebeğime sıkıntılı dediler. Doğdu topaç gibi. Ondan sonra anladım ki Allah'tan gayrisi yalan. Onu güvendim. Diğer ikisine hicbisey yaptırmadım.

Tavuklu, domatesli, biberli mantar sote yap, tek de yenir. Ama manti isteğine bir şey diyemem
Alisveristen geldim tavuk aldim zaten sote yapcam mantarli biberli o bellide cnm.hala manti istiyo yapip yicem sanirim aksama da pirinc pilavi yaparim gene de esime . Isterse manti da yer

Kizzz basim agriyo yazsan kanser cikiyo intwrnette sacmalama bosa kafayi yorma bebisi uzme

Benim ilk bebeğime sıkıntılı dediler. Doğdu topaç gibi. Ondan sonra anladım ki Allah'tan gayrisi yalan. Onu güvendim. Diğer ikisine hicbisey yaptırmadım.
Ben de yaptırmadım. Kazara bir yanlışlık olsa " bebek engelli " deseler bütün hamileliğin o belirsizlikle geçsin sonra sapasağlam doğsun, sen rahatsızlığınla kal.

Pırasa yemeği yapacağım birde sanırım kıymalı yumurta:)

Bu arada Scss94 ve Z zeLina isminizi görünce çok mutlu oldum
❤❤❤❤

Ben artık güvenmiyorum ben yaparım dediğinde hemen acil yapılacak birşey buluyorum

Pırasa yemeği yapacağım birde sanırım kıymalı yumurta:)

Ben artık güvenmiyorum ben yaparım dediğinde hemen acil yapılacak birşey buluyorum
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.

Aç kalmaktansa ben yaparım daha iyi

Haluj nasıl bir yemek?
Kız ben sonuncu olacağım keşke tüyo verseydin bana. Bileydim yardım isterdim
Bi cesit manti canim:) tuyo yok katila katila oluyo:)

Haluj tarifim burda:))

Muhteşem olmuş kız
Nerden baktım şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…