• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 23 yaşında evlendim. Büyük kızımı 25 yaşında dünyaya getirdim. Küçüğü de 30 da 🙈🙈🙈
Ama yetişemiyorum. Erken anne olmak lazımmış 🙄🙄
En iyisini yapmışsın.
Rekor bende sanırım 34üme 10 gün kala ilkini doğurabildim😉

Maşallah:nazar::nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 kucağına alınca,buraya da güzel şeyler yazacaksın hissediyorum 🤗
Inşallah Inşallah 5 ay nasi gecti bilmiyorum su 4 ayda bi gelsin😍😘🤲🏻👶🏻

Kizzz basim agriyo yazsan kanser cikiyo intwrnette sacmalama bosa kafayi yorma bebisi uzme
Orasi öyle valla bende böyle derdim hep ama bu hamilelik deli etti 😁😂 duygular alt üst

Aynen canım şimdi eşim kek yapalım dedi yaptık. Hep 170 derecede yapardım bu kez 150 derecede yaptım ve önceden ısıtmadım çok güzel kabardı 😊 çok mutluyum 🤗 mesele fırındaymış ama eşim şuanda olayı kendine bağlıyor o yaptı diye kabarmış :KK70: :KK48: kekiniz kabarmıyorsa eşinize yaptırın çözüm bulundu:halay:
Ya ben isitiyoruum önceden hiç açmıyorum da ama yine kabarmıyor

Oha daha ne kadar erken anne olcaktin😂 25 ya 25
Kendi adıma söylüyorum yaş geçtikçe gebelik daha da zor veriyor. bu gebeligimde çok zorlandım. Halbuki büyük kızımda daha zor geçmişti. Ama yaş faktörü demek ki. Dayanamıyorum artık. 🙄🙄

Back