- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.681
Neden canım?Hic bilmiyorum kafam bombos benim. Zaten stresleyim bakalım naparim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canım?Hic bilmiyorum kafam bombos benim. Zaten stresleyim bakalım naparim artık
Bu hamilelik deli etcek beni cnim. Kötü seyler hep düşünüyorum bi kac gündür aklimda. Bide dun bugün kaşıntılarım cok kotu oldu beni uykudan ediyo. Bugün yine uykumdan etti uyumadım netten bakayım dedim bakmaz olaydım bebek ölümleri filan yaziyodu beni düşünNeden canım?
Kıymalı pide yaptıracam.içini evde hazırlayıp fırına vericem.kendime ceket almaya çarşıya gittim geldim.kuaföre gitcem.sonra öğretmenler gününü kutlamaya gidecez.o yüzden birazdan içi hazırlamam lazımGünaydın kızlar.
Yemekte ne var?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
terliksuu
Günaydın kızlar.
Yemekte ne var?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
terliksuu
Gunaydin canim,Günaydın kızlar.
Yemekte ne var?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
terliksuu
Aynen öyleeeEvet zaten diğerleri güncellemelerle verildi zaten çok sık sık yazismayan kisiye de 30 sn koymaz sanırım
Hamilelikte insan daha da hassaslasiyor. Hicbirb seyden etkilenmeyen ben her şeye ağlar olmuştum.Bu hamilelik deli etcek beni cnim. Kötü seyler hep düşünüyorum bi kac gündür aklimda. Bide dun bugün kaşıntılarım cok kotu oldu beni uykudan ediyo. Bugün yine uykumdan etti uyumadım netten bakayım dedim bakmaz olaydım bebek ölümleri filan yaziyodu beni düşün
Ellerine sağlık canım. Çok beceriklisin ama sen niye katılmadın yarışmaya?Gunaydin canim,
Bugun mantarli muntarli turlu ve cevizli ezme yaptim... firindan taze ekmek var.. isteyen ezme yesin isteyen turlu benden bu kadar
Eki Görüntüle 2558756 Eki Görüntüle 2558757
Ayyy benim yerime de öp elini. Babaanneleri çok severimBenim belliii dündem kalanlar
Şimdi kek yapıp babaanneme gidicemm
Okurken hızına yetişemedim. Allah yardımcın olsunKıymalı pide yaptıracam.içini evde hazırlayıp fırına vericem.kendime ceket almaya çarşıya gittim geldim.kuaföre gitcem.sonra öğretmenler gününü kutlamaya gidecez.o yüzden birazdan içi hazırlamam lazım
Ayyy benim yerime de öp elini. Babaanneleri çok severim
Bende öyle oldum valla düşünmekten uyuyamaz oldum haHamilelikte insan daha da hassaslasiyor. Hicbirb seyden etkilenmeyen ben her şeye ağlar olmuştum.
Son zamanlar mı. Bende son zamanlarda kötü kötü rüyalar görüyordum. Hamilelikten oluyor. Aklına kötü şeyler getirme. İnşallah Pamuğu eline alınca bütün sıkıntıların gidecekBu hamilelik deli etcek beni cnim. Kötü seyler hep düşünüyorum bi kac gündür aklimda. Bide dun bugün kaşıntılarım cok kotu oldu beni uykudan ediyo. Bugün yine uykumdan etti uyumadım netten bakayım dedim bakmaz olaydım bebek ölümleri filan yaziyodu beni düşün
Tesekkur ederim canim, bi ara cok katildim:) prolugumu iskenderle 2. Olunca verdiler:))Ellerine sağlık canım. Çok beceriklisin ama sen niye katılmadın yarışmaya?
20+1 günlüğüz canm. Daha var yani. Getirmemeye çalışıyorum duami ediyom yinede olmuyo cnimSon zamanlar mı. Bende son zamanlarda kötü kötü rüyalar görüyordum. Hamilelikten oluyor. Aklına kötü şeyler getirme. İnşallah Pamuğu eline alınca bütün sıkıntıların gidecek
Evet oluyor vallahi. Bende son zamanlar da artık berbat haldeydim. Ama ikili üçlü test bile yaptırmadım. Allah'a emanet dedim. Dokuzuncu ayda doktora başka şehire gittim. Testler normal mi dedi. Yaptırmadım dedim. Bu yaşta ne cesaretliymişsin dedi(38 ). Şimdi ayağımda salliyom pamugumu. Allah'a emanet et sende20+1 günlüğüz canm. Daha var yani. Getirmemeye çalışıyorum duami ediyom yinede olmuyo cnim
Allah bağışlasın bi an önce bende alsam kucağıma da rahat etsem. Ben ikilo testi yaptırdım hersey iyi cikti son kontrolüm p.tesydi ondada sorun yokEvet oluyor vallahi. Bende son zamanlar da artık berbat haldeydim. Ama ikili üçlü test bile yaptırmadım. Allah'a emanet dedim. Dokuzuncu ayda doktora başka şehire gittim. Testler normal mi dedi. Yaptırmadım dedim. Bu yaşta ne cesaretliymişsin dedi(38 ). Şimdi ayağımda salliyom pamugumu. Allah'a emanet et sende
Haluj nasıl bir yemek?Tesekkur ederim canim, bi ara cok katildim:) prolugumu iskenderle 2. Olunca verdiler:))
1. Likten sonra katilmadim, haluj yapmistim
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağına alınca,buraya da güzel şeyler yazacaksın hissediyorumAllah bağışlasın bi an önce bende alsam kucağıma da rahat etsem. Ben ikilo testi yaptırdım hersey iyi cikti son kontrolüm p.tesydi ondada sorun yok