• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet oluyor vallahi. Bende son zamanlar da artık berbat haldeydim. Ama ikili üçlü test bile yaptırmadım. Allah'a emanet dedim. Dokuzuncu ayda doktora başka şehire gittim. Testler normal mi dedi. Yaptırmadım dedim. Bu yaşta ne cesaretliymişsin dedi(38 ). Şimdi ayağımda salliyom pamugumu. Allah'a emanet et sende 🙏🤗
Sanki cesaret edip yaptırsan bir sıkıntı olsa aldır demekten başka çözümleri oluyor. :63::63:

Sanki cesaret edip yaptırsan bir sıkıntı olsa aldır demekten başka çözümleri oluyor. :63::63:
Benim ilk bebeğime sıkıntılı dediler. Doğdu topaç gibi. Ondan sonra anladım ki Allah'tan gayrisi yalan. Onu güvendim. Diğer ikisine hicbisey yaptırmadım.

Tavuklu, domatesli, biberli mantar sote yap, tek de yenir. Ama manti isteğine bir şey diyemem 😁😁
Alisveristen geldim tavuk aldim zaten sote yapcam mantarli biberli o bellide cnm.hala manti istiyo 🤣 yapip yicem sanirim aksama da pirinc pilavi yaparim gene de esime . Isterse manti da yer 😍

Bu hamilelik deli etcek beni cnim. Kötü seyler hep düşünüyorum bi kac gündür aklimda. Bide dun bugün kaşıntılarım cok kotu oldu beni uykudan ediyo. Bugün yine uykumdan etti uyumadım netten bakayım dedim bakmaz olaydım 🙄 bebek ölümleri filan yaziyodu beni düşün 😏
Kizzz basim agriyo yazsan kanser cikiyo intwrnette sacmalama bosa kafayi yorma bebisi uzme

Benim ilk bebeğime sıkıntılı dediler. Doğdu topaç gibi. Ondan sonra anladım ki Allah'tan gayrisi yalan. Onu güvendim. Diğer ikisine hicbisey yaptırmadım.
Ben de yaptırmadım. Kazara bir yanlışlık olsa " bebek engelli " deseler bütün hamileliğin o belirsizlikle geçsin sonra sapasağlam doğsun, sen rahatsızlığınla kal. 🤷‍♀️

Pırasa yemeği yapacağım birde sanırım kıymalı yumurta:)

Bu arada Scss94 Scss94 ve Z zeLina isminizi görünce çok mutlu oldum 🙈🙈🙈🙈🙈
❤❤❤❤
😘😘😘😘
🤗🤗🤗🤗
😙😙
Aman aman bu hengamede bir de yemek düşünme. 😂😂

Yarışmaya erzurumdan katıldım 😂😂😂

Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.

Eline sağlık canım da oğluşun neden yemiyor 😐

Ben de merak ettim şimdi 🤔
Ama senin b planın olsun yinede. Z zeLina gibi aç kalma sakın

Çocuklar insanı aptal çeviriyor yaa. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem sorumluluk...
Allah merhamet versin ne diyeyim. Ölüp gideceksiniz bir gün bakalım mezardan da konuşabilecek misiniz?
Altı üstü bir dakika nefes almazsa ölecek, karnında pislik taşıyan, vücudundaki hiçbir organizmadan haberi olmayan aciz bir insanın bu kadar kendini begenmesine, kibirlenmesine, bazı üstünlük saydığı şeyleri kullanarak karşıdakine eziyet edenlere sinir oluyorum. 😡😡😡😡
Ben artık güvenmiyorum ben yaparım dediğinde hemen acil yapılacak birşey buluyorum😂😂

Pırasa yemeği yapacağım birde sanırım kıymalı yumurta:)

😙😙

Ben artık güvenmiyorum ben yaparım dediğinde hemen acil yapılacak birşey buluyorum😂😂
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.

Aç kalmaktansa ben yaparım daha iyi 🤭🤭🤭

Haluj nasıl bir yemek?
Kız ben sonuncu olacağım keşke tüyo verseydin bana. Bileydim yardım isterdim :KK70: :KK70:
Bi cesit manti canim:) tuyo yok katila katila oluyo:)

Haluj tarifim burda:))

Bi cesit manti canim:) tuyo yok katila katila oluyo:)

Haluj tarifim burda:))

Muhteşem olmuş kız 😘😘😘
Nerden baktım şimdi? o_O

Back