• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünden domates çorbası var
Ama tazfasulye almış eşim daha bakmadım dolaba
Değişik istiyorum bü yüzden haftalık liste oluşturmadım tutmuyor diye 😬😬
Evde sebze varsa hepsini yarım ay şeklinde doğra, yağlı kağıtlı tepsiye diz, üstüne sıvıyağ dök, fırında kızart. Üstüne kızardıktan sonra kavrulmus soslu kıymayı gezdir. 5 10 dk daha firina ver.

Evde sebze varsa hepsini yarım ay şeklinde doğra, yağlı kağıtlı tepsiye diz, üstüne sıvıyağ dök, fırında kızart. Üstüne kızardıktan sonra kavrulmus soslu kıymayı gezdir. 5 10 dk daha firina ver.
Ne yemegiydı :)
Anlattığı çok lezzetli görünüyor 😊

Günaydın
Dün tezgah temizlerken elimi kestim
Fazla yapamadım dün balık vardi kılıkları alırken işkenceydı elim yaralı halde zor oldu
Eşim kılık sevmiyor boğaza kaçıyormuş da acep
Şimdilerde hiç halim yok hasta olucam benım kız da hastaydı grip sonda eşim sonda ben.
hiç bişey yapmak istemiyorum

Günaydın
Dün tezgah temizlerken elimi kestim
Fazla yapamadım dün balık vardi kılıkları alırken işkenceydı elim yaralı halde zor oldu
Eşim kılık sevmiyor boğaza kaçıyormuş da acep
Şimdilerde hiç halim yok hasta olucam benım kız da hastaydı grip sonda eşim sonda ben.
hiç bişey yapmak istemiyorum
Geçmiş olsun canım. 😔😔
Dışardan sipariş et bugünlük de.
Ama balıkları temizlenmiş alsaydın keşke. Cidden işkence olmuş sana

Öğlene mercimek çorbası yap, pizza da akşama kalsın.

Mısırlı pilav 🤩🤩
Hiç duymamıştım. Eminim çok lezzetlidir. Ellerine sağlık canım 😋😋😋

şehriyesiz pilav piştikten sonra konserve mısır koyuyosun karıştırıyon :D ve oldu

Gunaydin kizlar kultur mantari aldim tavuklu onu pisirmeyi dusunuyorum yanina ne yapsam bilmiyorum belki arpa sehriye pilavi yaparim belki pirinc. Kendim manti yiyesimde var belki manti yaparim buzlukta var almistim
Tavuklu, domatesli, biberli mantar sote yap, tek de yenir. Ama manti isteğine bir şey diyemem 😁😁

Back