- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.721
Yaa çok genç anne olmuşsun canım valla
Ciddi misin? Bende 31 de oldum ve yasli anne oldum diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok genç anne olmuşsun canım valla
Şaka gibisin kızHaha kolay ama:) mantidan daha kolay kucuk kucuk degil:)) evet bu beni 1. Yapmisti 1. Oldugumdada banliydim
Afiyet olsun. Ye gitsin amannnnnDün saldırı modundaydım bu akşam sakin takılmalıyım
Mercimek çorbası
Lahana sarma (yoğurt eşliğinde)
Magnolia (bu pek sakin olmadı sanki)
Istemedim odul:)) yani ihtiyaci olana verin demistim, naptilar bilmem:)) ben zevk alarak katildim :)Şaka gibisin kız
Ödülünü alamadın mı?
Canım 13 yaşında kizi varya onun icin dedimCiddi misin? Bende 31 de oldum ve yasli anne oldum diyorum
Bi anne bi kaynana.Anneme geldim kızlar
Menüde
Fırında tavuklu patatse
Pirinç pilavı
Salata
Ezogelin çorbası
Nasil? Haa ole anladim:) ok ben yine yasliymisimCanım 13 yaşında kizi varya onun icin dedim
Vayyy. Ellerine sağlık canımbizde bide yaş pasta var hihi ben yaptım :)
Ben de 30 da anne oldum kız, ne yapalım kaderNasil? Haa ole anladim:) ok ben yine yasliymisim
Çok soru sordum ama pri üyelikten başka ödül var mıIstemedim odul:)) yani ihtiyaci olana verin demistim, naptilar bilmem:)) ben zevk alarak katildim :)
Aşk olsun ya ne kadar taş olduğunu biliyo herkesNasil? Haa ole anladim:) ok ben yine yasliymisim
Bende 22 20 yaşında evlenince bisi varmis gibiBen de 30 da anne oldum kız, ne yapalım kader
Var tencere tava tabak canak gibi seyler yolluyor evineÇok soru sordum ama pri üyelikten başka ödül var mı
Aşk olsun ya ne kadar taş olduğunu biliyo herkes
Ben de 30 da anne oldum kız, ne yapalım kader
Ben 23 yaşında evlendim. Büyük kızımı 25 yaşında dünyaya getirdim. Küçüğü de 30 daBende 22 20 yaşında evlenince bisi varmis gibi
Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin canımbende anne olmak için o kdr beklemem inşallah bir an önce nasip olsun dua edin bacılarr
Oha daha ne kadar erken anne olcaktin 25 ya 25Ben 23 yaşında evlendim. Büyük kızımı 25 yaşında dünyaya getirdim. Küçüğü de 30 da
Ama yetişemiyorum. Erken anne olmak lazımmış
En iyisini yapmışsın.
Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin canım