Kız sen Yozgat lı mısın yoksa

Ahahhahahhahahhhh kızlar biz yemeği düşünürken kaynanam geldi ve ıspanaklı saç böreği yapmaya karar verdi

Yuhhhh bize 2 gelin bi yemek bulamadık

Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı.

Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı.
Hahahahahahhhh dedi zaten

2 avrat bir ben edemedinizzzzz

Hahahahahahhhh dedi zaten

2 avrat bir ben edemedinizzzzz
Şakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?
Bizimkinin ağzından ateş çıkarmadı kalırdı. Cenaze vardı bir keresinde, evi güzelce temizledim. Sadece makineden camasir cikip asilacakti. Hanimefendi bunu gördü. Beni dövecek nerdeyse. Onca yaptığım işi görmedi, sildi, yok saydı, bağırdı çağırdı resmen. Aklıma geldi şimdi sinir oldum

Yok canım şakayla dedi

Allah razı olsun kaynanam kırmaz öyle

Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize
Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasi ve menüm bu goz hakkinizi helal edin

Eklentiler

• 20191122_170801.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…