• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce soğanı kavuruyorum sonra salça ekliyorum domates+biber karışık. Sarımsak da ekliyorum 1-2 diş. Sonra üzerine mercimek, bulgur, pirinç koyuyorum. Suyunu da ekleyip pişiriyorum. En son da tereyağını eritip içine bol nane (nane önemli) ve pul biber atıyorum çorbaya döküyorum bitti. Limonla enfes oluyor.
Internetten baktıklarım hep önce daneler pişirilip sonra salcali sosunu ekliyordu.
Seninki daha kolay 😍😍😍

Ankara buz gibi yaa buzz çorbasız durulmuyor. Hemen ezogelin çorbası yaptım bol limonlu. Bir de küçük bir karnabahar almıştım. Onu da minik minik çiçeklerine ayırıp tavada kavurdum. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla çakma mantı gibi bir şey oldu 😅
Afiyet olsuun. Hic haşlamadan mi kavurup yaptın mantıyı aman karnabahari 😂

Önce soğanı kavuruyorum sonra salça ekliyorum domates+biber karışık. Sarımsak da ekliyorum 1-2 diş. Sonra üzerine mercimek, bulgur, pirinç koyuyorum. Suyunu da ekleyip pişiriyorum. En son da tereyağını eritip içine bol nane (nane önemli) ve pul biber atıyorum çorbaya döküyorum bitti. Limonla enfes oluyor.
Bende seviyorum ama eşim içmiyor yapamıyordum o yüzden ama kızıma yapayım diye düşünmüştüm iyi oldu tarif bende böyle yapayım.. inşallah sever:) teşekkür😍

Back