- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.361
Rahat duramadim ev ahalisini ve kendimi senlendirmek icin miss gbi firinda sutlac yaptimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat duramadim ev ahalisini ve kendimi senlendirmek icin miss gbi firinda sutlac yaptimm
Kız sen Yozgat lı mısın yoksaAynen cnm yasarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır
Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.
Ahahhahahhahahhhh kızlar biz yemeği düşünürken kaynanam geldi ve ıspanaklı saç böreği yapmaya karar verdi
Yuhhhh bize 2 gelin bi yemek bulamadık![]()
Hahahahahahhhh dedi zaten![]()
![]()
![]()
Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı.![]()
Şakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?Hahahahahahhhh dedi zaten
2 avrat bir ben edemedinizzzzz![]()
Ayyy darısı başıma pazar taşınıyoruz bizdeAnnemle ablam burda tavuk ablamdan çorba annemden pilav benden![]()
Çok şükür taşındım yerleştik bitti işlerimiz keyif sefasına geçtik![]()
Yok canım şakayla dediŞakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?
Bizimkinin ağzından ateş çıkarmadı kalırdı. Cenaze vardı bir keresinde, evi güzelce temizledim. Sadece makineden camasir cikip asilacakti. Hanimefendi bunu gördü. Beni dövecek nerdeyse. Onca yaptığım işi görmedi, sildi, yok saydı, bağırdı çağırdı resmen. Aklıma geldi şimdi sinir oldum![]()
Yok canım.. gonyalıyımKız sen Yozgat lı mısın yoksa![]()
Kız belki o yozgatlidirYok canım.. gonyalıyımsen onlara inanma arabaşı bizim milli yemeğimiz
![]()
Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasiDedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize![]()
Neye karar verdin canimDedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize![]()
Yokkkkkk adanalıyık ama yozgatta yaşıyorKız belki o yozgatlidir![]()
Ohhhhhhh misssss afiyet olsun canımSoguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasive menüm bu goz hakkinizi helal edin
❤
Makarna pişiyor. Yetişirse türlü. Yetişmezse sadece makarna çünkü cimcime kızım ancak uyuduNeye karar verdin canim![]()
Ayyyy çok güzel olmuş. Afiyetle yiyin, şifa olsun.Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasive menüm bu goz hakkinizi helal edin
❤
Amin allah razi olsun canimAyyyy çok güzel olmuş. Afiyetle yiyin, şifa olsun.![]()
Oy kac yasinda kizin minik bir kizin oldugunu bilmiyordumMakarna pişiyor. Yetişirse türlü. Yetişmezse sadece makarna çünkü cimcime kızım ancak uyudu![]()