• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menun cok guzelmus canim afiyet olsun sana :-) bnde dun menum hazirdi kv cagirdi balik aldim gelin diye orda yedik bugun yapacagim insallah yogurt corbasi , eriste pilavi,firinda patates resim atarin :KK70:
İyi denk gelmiş 😋😋😋
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle :KK53:

Kızlar vaktim varken hemen etiket yapayım.
Günaydın hepimize. Cumamız mübarek olsun. 😘😘😘
Dünden kalan biber dolması var.
Yanında ayran çorbası ve havuç salatası yapmayı düşünüyorum.
Içecek olarak da elma suyu yaptım. Bu arada etiket yaparken C Cay6 ve @Ayiyogi Yanlışlıkla silinmiş anlamadım yani. Baska arkadas varsa lutfen dönsün bana. 🙏🙏🙏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ayiyogi
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@Negohatun
Akşama balık salata var :))

Evlât kıymetli tabi 🤭🤭🤭
Aynen cnm ya😍 sarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır😂

Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.

İyi denk gelmiş 😋😋😋
Ama ben baktım yoğurdum azmış. Dolmayı da öğlen yemeği niyetine kızımla yedik. Kalakaldım öyle :KK53:
Ahaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilav :D

Ahaha sesli güldüm hadi menü bulalım sana bnim menu nasil firinda patates et yanina çorba pilav :KK70:
Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize 🤔

Aynen cnm ya😍 sarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır😂

Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.
Arabaşı da zor bir yemek. Kolay gelsin o_O

Back