• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim annem de öyle hamurişleri yapsa ben de sulu yemek yemem.:KK14:
Ama bu bir kisir dongu.. sevmedikleri icin yapiyorum ben yaptikca seviyolar😂

Hic sulu yemek sevmiyo degiller ya.. corba filsnda yaparim.. mesela kuru pilav seviyolar.. tavuk sis yapiyorum onusa seviyolar artik.

Corba olarak 3 tane ana corbam vardir:) eriste/sehriye, yayla ve mercimek.. sebze brokoli yerler ama her zaman degil.. ee kucuk oglum mantar filan yiyo ama pizzanin ustunde😂 ne bilim annelik tuhaf

Valla cok kolay yalanci selanik oruyorum suan bende herseyi bilmem.bide harosa biliyorum okdr yelek filan ormek isterdim kizima ama o boyuta ilerleyebilecek miyim bilmiyorum .. sevgiliyken ormustum harosa bi atki hala onu takiyor kislari esim eskimis yani 8 9 yil olmus 🤣🤣🤣 yeni olsun dedim hem hemde ormek keyif veriyor kafam dagiliyor seviyorum
Benimki de benden sevgiliyken istemişti daha örmedim bizimde o kadar olmuş😂 şimdi fırsat buldukça kızıma amigurumi oyuncaklardan örüyorum.. çok daha keyifli..:anne:

Kızlar vaktim varken hemen etiket yapayım.
Günaydın hepimize. Cumamız mübarek olsun. 😘😘😘
Dünden kalan biber dolması var.
Yanında ayran çorbası ve havuç salatası yapmayı düşünüyorum.
Içecek olarak da elma suyu yaptım. Bu arada etiket yaparken @Cay6 ve 1 1mirac Yanlışlıkla silinmiş anlamadım yani. Baska arkadas varsa lutfen dönsün bana. 🙏🙏🙏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
1 1mirac
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
tontriko tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@Negohatun
Günaydın kızlaaaaaaar💞💞.kahvaltıya pizza yaptım birazdan pişirecem.öğlen de yeriz.akşamda
mercimek çorbası
karnıbahar kızartması
patates kızartması.herkese hayırlı cumalar😄😄

Günaydın canım.. Teeee çarşambadan kavurmam vardı onun yanına pilav ve salata yapacagım.

Yarın dışarıda olacağız kayınvalidrmlerin yıldönümü :)
Pazar günü kıymalı pide düşünüyorum.
Pazartesi: fırında patates tabuk, pilav
Salı : domates corbası, dolma
Çarşamba: karışık kızartma çay
Perşembe :makarna
Cuma : schnitzell, patates salatası, kızartma :)

Haftalık yaptım programı. Bugunde buna göre alışverişe çıkacağım.

Günaydın canım.. Teeee çarşambadan kavurmam vardı onun yanına pilav ve salata yapacagım.

Yarın dışarıda olacağız kayınvalidrmlerin yıldönümü :)
Pazar günü kıymalı pide düşünüyorum.
Pazartesi: fırında patates tabuk, pilav
Salı : domates corbası, dolma
Çarşamba: karışık kızartma çay
Perşembe :makarna
Cuma : schnitzell, patates salatası, kızartma :)

Haftalık yaptım programı. Bugunde buna göre alışverişe çıkacağım.
Süper menün

Bende akşam alışverişe cıkcam, şimdi haftalık menu yapip alınacakları listeliycem, sizdende kopya çekiyim kızlar haftalık listem için :D
çok israf oluyor ya belki böylelikle aldıklarım çürümeden yaparım diye düşünyrm :(

Bende akşam alışverişe cıkcam, şimdi haftalık menu yapip alınacakları listeliycem, sizdende kopya çekiyim kızlar haftalık listem için :KK70:
çok israf oluyor ya belki böylelikle aldıklarım çürümeden yaparım diye düşünyrm :KK43:
Aynen en iyisi böyle oluyor :) ben Bi ara günlük almaya çalışmıştım ama Bi yerden sonra yapamadım. 2 cocukla git gel olmadı. Tekrar o düzene dönsem mi diyede düşünüyorum 😜

Aynen en iyisi böyle oluyor :) ben Bi ara günlük almaya çalışmıştım ama Bi yerden sonra yapamadım. 2 cocukla git gel olmadı. Tekrar o düzene dönsem mi diyede düşünüyorum 😜
Senin menüleri de çok beğendim cnm :kk77:
Kışın zor oluyo ya gidip gelmek, bence de haftalık daha iyi ama uymak zor oluyo şahsen pek uyamiyorum ilk hevesle 1-2 gün en fazla :D bidaha deniycem bakalim :D

Kızlar vaktim varken hemen etiket yapayım.
Günaydın hepimize. Cumamız mübarek olsun. 😘😘😘
Dünden kalan biber dolması var.
Yanında ayran çorbası ve havuç salatası yapmayı düşünüyorum.
Içecek olarak da elma suyu yaptım. Bu arada etiket yaparken @Cay6 ve 1 1mirac Yanlışlıkla silinmiş anlamadım yani. Baska arkadas varsa lutfen dönsün bana. 🙏🙏🙏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
1 1mirac
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
tontriko tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@Negohatun
Menun cok guzelmus canim afiyet olsun sana (: bnde dun menum hazirdi kv cagirdi balik aldim gelin diye orda yedik bugun yapacagim insallah yogurt corbasi , eriste pilavi,firinda patates resim atarin :D

Back