- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.361
Rahat duramadim ev ahalisini ve kendimi senlendirmek icin miss gbi firinda sutlac yaptimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat duramadim ev ahalisini ve kendimi senlendirmek icin miss gbi firinda sutlac yaptimm
Kız sen Yozgat lı mısın yoksaAynen cnm ya sarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır
Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.
Ahahhahahhahahhhh kızlar biz yemeği düşünürken kaynanam geldi ve ıspanaklı saç böreği yapmaya karar verdi
Yuhhhh bize 2 gelin bi yemek bulamadık
Hahahahahahhhh dedi zaten
Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı.
Şakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?Hahahahahahhhh dedi zaten
2 avrat bir ben edemedinizzzzz
Ayyy darısı başıma pazar taşınıyoruz bizdeAnnemle ablam burda tavuk ablamdan çorba annemden pilav benden
Çok şükür taşındım yerleştik bitti işlerimiz keyif sefasına geçtik
Yok canım şakayla dediŞakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?
Bizimkinin ağzından ateş çıkarmadı kalırdı. Cenaze vardı bir keresinde, evi güzelce temizledim. Sadece makineden camasir cikip asilacakti. Hanimefendi bunu gördü. Beni dövecek nerdeyse. Onca yaptığım işi görmedi, sildi, yok saydı, bağırdı çağırdı resmen. Aklıma geldi şimdi sinir oldum
Yok canım.. gonyalıyım sen onlara inanma arabaşı bizim milli yemeğimizKız sen Yozgat lı mısın yoksa
Kız belki o yozgatlidirYok canım.. gonyalıyım sen onlara inanma arabaşı bizim milli yemeğimiz
Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasi ve menüm bu goz hakkinizi helal edin ❤Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize
Neye karar verdin canimDedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize
Yokkkkkk adanalıyık ama yozgatta yaşıyorKız belki o yozgatlidir
Ohhhhhhh misssss afiyet olsun canımSoguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasi ve menüm bu goz hakkinizi helal edin ❤
Makarna pişiyor. Yetişirse türlü. Yetişmezse sadece makarna çünkü cimcime kızım ancak uyuduNeye karar verdin canim
Ayyyy çok güzel olmuş. Afiyetle yiyin, şifa olsun.Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasi ve menüm bu goz hakkinizi helal edin ❤
Sagol canim ❤Ohhhhhhh misssss afiyet olsun canım
Amin allah razi olsun canim ❤Ayyyy çok güzel olmuş. Afiyetle yiyin, şifa olsun.
Oy kac yasinda kizin minik bir kizin oldugunu bilmiyordum rabbim bagislasinMakarna pişiyor. Yetişirse türlü. Yetişmezse sadece makarna çünkü cimcime kızım ancak uyudu