• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen cnm ya😍 sarımsak yiyemem ben soyamam bile bizim eve girmez yanii.. ama kızım için aldım soydum kattım yemeklerine.. bana bunuda yaptıran tek kişisin kıymet bil dedim ama inşallah anlamıştır😂

Bu arada benim menümde de arabaşı var hamurunu yaptım, soğuyor. Tavuk haşlansın çorbasını yapacağım.
Kız sen Yozgat lı mısın yoksa😍

Ahahhahahhahahhhh kızlar biz yemeği düşünürken kaynanam geldi ve ıspanaklı saç böreği yapmaya karar verdi😜😜😜

Yuhhhh bize 2 gelin bi yemek bulamadık😂😂😂
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı. 🙄🙄🙄

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benimkisi olsa " iki gelin bir iş beceremediniz, ben olmasam haliniz ne olacak, bu nasıl iş, biz böyle miydik, bizim zamanımızda elektirik mi vardı, musluktan şu mu akardı ..." şeklinde saydırırdı. 🙄🙄🙄
Hahahahahahhhh dedi zaten

2 avrat bir ben edemedinizzzzz 😝😝😝

Hahahahahahhhh dedi zaten

2 avrat bir ben edemedinizzzzz 😝😝😝
Şakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?
Bizimkinin ağzından ateş çıkarmadı kalırdı. Cenaze vardı bir keresinde, evi güzelce temizledim. Sadece makineden camasir cikip asilacakti. Hanimefendi bunu gördü. Beni dövecek nerdeyse. Onca yaptığım işi görmedi, sildi, yok saydı, bağırdı çağırdı resmen. Aklıma geldi şimdi sinir oldum :bicak::bicak::bicak::bicak:

Şakayla mı dedi yoksa sinirlenerek mi?
Bizimkinin ağzından ateş çıkarmadı kalırdı. Cenaze vardı bir keresinde, evi güzelce temizledim. Sadece makineden camasir cikip asilacakti. Hanimefendi bunu gördü. Beni dövecek nerdeyse. Onca yaptığım işi görmedi, sildi, yok saydı, bağırdı çağırdı resmen. Aklıma geldi şimdi sinir oldum :bicak::bicak::bicak::bicak:
Yok canım şakayla dedi

Allah razı olsun kaynanam kırmaz öyle🙏🙏🙏🙏

Dedim türlü makarna yapayım. Ama senin menü de güzel. Ne çorbası yapıyorsun? Bir de hep aynı çorbalar. Şöyle değişik çorba tarifleri söylesek birbirimize 🤔
Soguk corba yaptim bugünlük sarimsakli yarma corbasi :D ve menüm bu goz hakkinizi helal edin 😍🥰

Eklentiler

• 20191122_170801.jpg
    20191122_170801.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 54
Back