- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.141
Ayy insallah ya ben halen hiç adapte olamadım 2 çocuğaİnşallah canım valla günler su gibi geçiyor.bi bakmıssın sana yardım ediyorlar
Aynen öyle valla canım insan hem yap hem ye sıkılıyor degisilik iyi oluyoAfiyet olsun camım boşver hergün yemek yapmak zorunda değiliz
Bende ikinci çocuģum olduğunda belki 1 yıl inanamadım.hiç aklımızda yoktu zaten Süpriz di. Hep tek çocukla kalacak sanmıstımAyy insallah ya ben halen hiç adapte olamadım 2 çocuğa
Aynn canim ama fikir degistrdimDeğil mi yaa.. en azından midem şükreder bana
Hepsi sebze sonuçta umudum var benim
Valla ben geçende sadece kısır yanına da ayran yaptım.. cacık bile değil bildiğimiz düz ayranbence çokta güzel oldu..
Ellerine sağlık canım.Aynn canim ama fikir degistrdimFeslegen Kokulu Nane sende gor balim guvec pilav ve cacik yaptim kizlar kisiri artik yarin yaparim yanina borek cay yeterli gibi
Bizimki de süpriz olduu yaa agladım bütün hamileliğim boyunca:) annemler diyodu doğunca utanırsın istemedigin icin çok farklı olur herşeyi unutrsun.. diyorum hani öyle diyodunuzzzz daha beter oldum korktuklarımdan fazlası geldi başımaa:)) zor güzel ama çok sabır isteyen bişeyBende ikinci çocuģum olduğunda belki 1 yıl inanamadım.hiç aklımızda yoktu zaten Süpriz di. Hep tek çocukla kalacak sanmıstım
Emziriyorum, bir de iki cocuk benim pergelimi kaydırdı.Yok canim ya emziriyosun demi olur öyle unutkanliklar
Ellerine sağlık kız, hangi ara yaptınFırında patatesli tavuk
Pirinç pılavı
Misket çorba
Biber turşusu
Salata
Ayran
Lokma tatlısı
Gec oldu guc olmasinGünaydın becerikli hatunlar. Sadece tavuk çorbası var aklımda, gerisi yok
Belkim sizden kopya çekerim.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia bayağıdır yazmıyorsun canım durumunuz nasıl
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk taşınma işleri nasıl gidiyor
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@Negohatun
@ESAT Ben bu şekilde etiket yapıyorum. Istersen seni de etiketleyeyim.
Hamburgerin koftesini nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bir türlü.Gec oldu guc olmasinsehriyeli yogurt corbasi ve hamburger vardi menude
Annemle ablam burda tavuk ablamdan çorba annemden pilav bendenEllerine sağlık kız, hangi ara yaptın
Sevindim senin adına canım.Annemle ablam burda tavuk ablamdan çorba annemden pilav benden
Çok şükür taşındım yerleştik bitti işlerimiz keyif sefasına geçtik
Ben bildigin anne koftesi gibi yapiyorum cocuklar oyle seviyo.. yani sogan maydonoz sarimsak un tuz vs. Biraz buyuk aliyorumki hamburger ekmeginin boyutuna uygun olsun. Normal tavada kizartiyorum ama firindada olur. Aslinda ekmek arasi kofte gibi yani .. sadece ekmegi farkli.. arasina marul domates.. cocuklarin sevdigi gibiHamburgerin koftesini nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bir türlü.
Sağol canımSevindim senin adına canım.
Kızartdıkça küçülüyorBen bildigin anne koftesi gibi yapiyorum cocuklar oyle seviyo.. yani sogan maydonoz sarimsak un tuz vs. Biraz buyuk aliyorumki hamburger ekmeginin boyutuna uygun olsun. Normal tavada kizartiyorum ama firindada olur. Aslinda ekmek arasi kofte gibi yani .. sadece ekmegi farkli.. arasina marul domates.. cocuklarin sevdigi gibi
Iste o yuzden buyuk genis aliyorum ben:) kuculme payi:) yani cok kucukse 2 tane koy:)Kızartdıkça küçülüyor
Ekmegin arasında minicik bir şey kalıyor.
Çocuk işi sabır işi.şimdi büyüdüler ama kavgaları başladı.inan her dakika kavga her dakika.çok zormuşBizimki de süpriz olduu yaa agladım bütün hamileliğim boyunca:) annemler diyodu doğunca utanırsın istemedigin icin çok farklı olur herşeyi unutrsun.. diyorum hani öyle diyodunuzzzz daha beter oldum korktuklarımdan fazlası geldi başımaa:)) zor güzel ama çok sabır isteyen bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?