Aynn canim ama fikir degistrdim Feslegen Kokulu Nane sende gor balim guvec pilav ve cacik yaptim kizlar kisiri artik yarin yaparim yanina borek cay yeterli gibi

Bende ikinci çocuģum olduğunda belki 1 yıl inanamadım.hiç aklımızda yoktu zaten Süpriz di. Hep tek çocukla kalacak sanmıstım
Bizimki de süpriz olduu yaa agladım bütün hamileliğim boyunca:) annemler diyodu doğunca utanırsın istemedigin icin çok farklı olur herşeyi unutrsun.. diyorum hani öyle diyodunuzzzz daha beter oldum korktuklarımdan fazlası geldi başımaa:)) zor güzel ama çok sabır isteyen bişey

Gec oldu guc olmasin sehriyeli yogurt corbasi ve hamburger vardi menude

Hamburgerin koftesini nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bir türlü.
Ben bildigin anne koftesi gibi yapiyorum cocuklar oyle seviyo.. yani sogan maydonoz sarimsak un tuz vs. Biraz buyuk aliyorumki hamburger ekmeginin boyutuna uygun olsun. Normal tavada kizartiyorum ama firindada olur. Aslinda ekmek arasi kofte gibi yani .. sadece ekmegi farkli.. arasina marul domates.. cocuklarin sevdigi gibi

Kızartdıkça küçülüyor
Ekmegin arasında minicik bir şey kalıyor.

Çocuk işi sabır işi.şimdi büyüdüler ama kavgaları başladı.inan her dakika kavga her dakika.çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…