• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta mı oldu?
Benimki de uyuduğu yerde birden yana yana ağlamaya başlıyordu. Ağrısı vardı galiba.
Ay yine büyüğü adımda geldim. Grip oluyor kücüğe bulaşmasa bari yaaa. 😭😭😭😭B
Benm kız geceleri anne sen otur ben memeni ağzımda tutayım uyuyum modunda yatarak dahi emziremiyorum. 🤦‍♀️

Bak sakın yanlış anlama tek yaşasam hayatta yapmam bunları. Ekmek arası peynir çay 🤭🤭🤭
İş sonrası terapi oluyor benim için. Sonrasında köpeğimle yürüyüşlere de çıkıyoruz.
Tembelliğe alıştırmak istiyorum bünyemi 🙃
Bir salsam gidecek çünkü 😜

Bak sakın yanlış anlama tek yaşasam hayatta yapmam bunları. Ekmek arası peynir çay 🤭🤭🤭
Hatta detaylı anlatayım biraz 🙂
İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum olmuyor ruhen yorulmuş hissediyorum eve geldiğimde de fiziksel olarak yorulmak isteyip durumu eşitliyorum🤗
Öncesinde akşam saatlerim spor salonlarında geçerdi ve haliyle hazır gıdalar veya dışardan.
Spor yapıyordum ama sağlıksız besleniyordum bu böyle olmaz dedim.
Yemek yapmak psikolojime de iyi geliyor aslında keyif aliyorum.Sonrasında da yürüyüş. 🙂
Bazen arkadaşlarım geliyor sürekli dışarıda olmak keyif vermiyor.
Kendi yaptığın içinde ne olduğunu bildiğin yemeklerle tv karşısında keyif, arkadaşlarınla ettiğin sohbet sağlıksız beslenip, saatlerce uyumaktan çok daha iyi geliyor bana.
Evlenip çoluk çocuğa karışınca nasılsa rutine binecek biseyler şuanın tadını çıkarıyorum 😜

Hatta detaylı anlatayım biraz 🙂
İşyerinde fiziksel bir yorgunluğum olmuyor ruhen yorulmuş hissediyorum eve geldiğimde de fiziksel olarak yorulmak isteyip durumu eşitliyorum🤗
Öncesinde akşam saatlerim spor salonlarında geçerdi ve haliyle hazır gıdalar veya dışardan.
Spor yapıyordum ama sağlıksız besleniyordum bu böyle olmaz dedim.
Yemek yapmak psikolojime de iyi geliyor aslında keyif aliyorum.Sonrasında da yürüyüş. 🙂
Bazen arkadaşlarım geliyor sürekli dışarıda olmak keyif vermiyor.
Kendi yaptığın içinde ne olduğunu bildiğin yemeklerle tv karşısında keyif, arkadaşlarınla ettiğin sohbet sağlıksız beslenip, saatlerce uyumaktan çok daha iyi geliyor bana.
Evlenip çoluk çocuğa karışınca nasılsa rutine binecek biseyler şuanın tadını çıkarıyorum 😜
Ben çok tembelim yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back