- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.101
Bu akşam mercimek çorbası ve zeytinyağlı pırasa var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıp da heriflere para yedirmeyeceksin. Oturup mis gibi koca parası yiyeceksin, yetmiyorsa iki işte çalışacaklar.babannesi.. haftasonu evdeyim..
4 gün babaanne 1 gün anneanne
geçmişte bebegimi doğumdan sonra eşim ve benim ailemle arasi ipler koptu.Aaa neden öyle yapıyor ki
Afiyet olsun canımBu akşam mercimek çorbası ve zeytinyağlı pırasa var :)
parayla ne alakasi var.. onu anlamadim.Çalışıp da heriflere para yedirmeyeceksin. Oturup mis gibi koca parası yiyeceksin, yetmiyorsa iki işte çalışacaklar.
Hem benim paramla geçinip hem ailemi kötüleme hakkını kim veriyor acaba?
Onlar seni okutmasalar çok yerdi o parayı.
Bir bebeğin doğumu ile husumet nasıl oluyor ki?geçmişte bebegimi doğumdan sonra eşim ve benim ailemle arasi ipler koptu.
husumet girdi şimdi iyi gibi..
eşim hala aileme nefret duyuyor.. çok kindar..
ben kindar degilim olamam yapıma uygun degil.
Seni okutup bu yasa getiren annen baban. Onlar sayesinde eğitim aldın ve çalışıyorsun.parayla ne alakasi var.. onu anlamadim.
evet kaybettiğim oğlumla alakalı.Bir bebeğin doğumu ile husumet nasıl oluyor ki?
Oğlun ile alakalı mı
Kızlarrrrrrr ben kayınvalideme geldim bir iki gün burdayım yemek derdim yokkkkkGünaydın becerikli hatunlar. Sadece tavuk çorbası var aklımda, gerisi yok
Belkim sizden kopya çekerim.
Kmsl Hnd
O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia bayağıdır yazmıyorsun canım durumunuz nasıl
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk taşınma işleri nasıl gidiyor
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
@Negohatun
@ESAT Ben bu şekilde etiket yapıyorum. Istersen seni de etiketleyeyim.
Kayınvalidelerin belki de en güzel yanıKızlarrrrrrr ben kayınvalideme geldim bir iki gün burdayım yemek derdim yokkkkk
Benimki yemeği de bana yaptırmaya çalışırdı.Kayınvalidelerin belki de en güzel yanı
Hıh al işte ben o yemeği bilmiyorum de kaçBenimki yemeği de bana yaptırmaya çalışırdı.
Böyle olacağım günlere ışınlanmak ıstiyorumHiç sorma bi mutluydum ki bugün kurabiye yapacam diye.bi garibim valla.çocuklar büyüyüp evi dağıtmaz oldular ya bende yemeklere sardım
Ayyyyyy evet çok güzelKayınvalidelerin belki de en güzel yanı
Afiyet olsun camım boşver hergün yemek yapmak zorunda değilizSigara böreği sarıyorum onu kızartıcam. Yanınada çay böyle olsun bugünde.
Bir de yazmayı unuttum. Sen çalışmasan evde kızıma baksan anne mi kayınvalide mi baksın krizi yaşanmazdı. Ama sen eve katkı olsun diye çalışıyorsun. Ama maalesef erkekler kadınların yaptığı bu fedakarlığı anlamıyor.parayla ne alakasi var.. onu anlamadim.
Oh kayınvalidende güzel yemekler yapar.dikkat et kilo alıp dönmeKızlarrrrrrr ben kayınvalideme geldim bir iki gün burdayım yemek derdim yokkkkk
Bence şahaneSigara böreği sarıyorum onu kızartıcam. Yanınada çay böyle olsun bugünde.
Kızzzzzz hiç sorma valla 1 hafta tuttum boğazımı yine başladım yemeyeOh kayınvalidende güzel yemekler yapar.dikkat et kilo alıp dönme