• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben daha kkuduklarim arasinda bi yenek paylasimi gormedim. Bebekler karnimda hoplama basladi acliktan sanirim... ahh ahhh biri yapsada getirse banada🥺
Ilk cümlemi anlayamadım.
İkiz bebislerin mi var?😍😍😍😍
Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 🤲🤲🤲
Aileden kimse yok mu canım?

Ilk cümlemi anlayamadım.
İkiz bebislerin mi var?😍😍😍😍
Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 🤲🤲🤲
Aileden kimse yok mu canım?
Yok canim ikiz Allah razi olsun.. ve acikmistim ☺️☺️ Konu basligini gorunce ve icerigini neler var diye geldim bu hafta menude 😂😂😂 ama konusmadan baska yemek ismi okuyamayinca hem gulup hem yazmak istedim☺️

Yok canim ikiz Allah razi olsun.. ve acikmistim ☺☺ Konu basligini gorunce ve icerigini neler var diye geldim bu hafta menude 😂😂😂 ama konusmadan baska yemek ismi okuyamayinca hem gulup hem yazmak istedim☺
Günlük yaptığımız yemekleri yazıyoruz. Diğer arkadaşlara fikir olur diye.
Ilginç tarifler olursa tarifini yazıyoruz. 🤗🤗🤗

Yok canim ikiz Allah razi olsun.. ve acikmistim ☺☺ Konu basligini gorunce ve icerigini neler var diye geldim bu hafta menude 😂😂😂 ama konusmadan baska yemek ismi okuyamayinca hem gulup hem yazmak istedim☺
ikiz bebişler çok şeker oluyor:)
benim kuzenimdede var ikiz.. bir erkek biri kız:)
Rabbim banada ikiz bebişler nasip etsin hep ikiz istemişim:)

ikiz bebişler çok şeker oluyor:)
benim kuzenimdede var ikiz.. bir erkek biri kız:)
Rabbim banada ikiz bebişler nasip etsin hep ikiz istemişim:)

Mercimek çorbası
Güveçte etli Sebzeli türlü
Pilav
Havuç tarator
Salata
Tatlı olarak da trileçe 🤗
O kadar hazırlığa misafir de alırım. 🥰
Mutlu, bereketli sofralarınız olsun hanımlar 🥰
Bak sakın yanlış anlama tek yaşasam hayatta yapmam bunları. Ekmek arası peynir çay 🤭🤭🤭

Back