• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın becerikli hatunlar. Sadece tavuk çorbası var aklımda, gerisi yok :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Belkim sizden kopya çekerim. 😂😂😂

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia bayağıdır yazmıyorsun canım durumunuz nasıl
Scss94 Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
morkoltuk morkoltuk taşınma işleri nasıl gidiyor
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@Negohatun

@ESAT Ben bu şekilde etiket yapıyorum. Istersen seni de etiketleyeyim.
Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne gider :D feslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum :D

Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne gider :KK70: feslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum :KK70:
Kısır yanina börek olur canim caynan güzel olur 😂

Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne gider :KK70: feslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum :KK70:
Kisirin yanına sütlü bir tatlı ve poğaça börek tarzı birşey gider sanırım.

Eşimden istek geldi. Tavuklu, bol sebzeli bir çorba olsun, tek çeşit yeter dedi. Benim de canıma minnet. 🤣🤣🤣
Başım da ağrıyor zaten

Kisirin yanına sütlü bir tatlı ve poğaça börek tarzı birşey gider sanırım.

Eşimden istek geldi. Tavuklu, bol sebzeli bir çorba olsun, tek çeşit yeter dedi. Benim de canıma minnet. 🤣🤣🤣
Başım da ağrıyor zaten
Ohhh ne mutlu sana canim 😁😁😁🤣 bnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf 🤦‍♀️😂

Kilo alacaksam karışık kızartmatin elinden olsunnn 🤤
Değil mi yaa.. en azından midem şükreder bana😂
Inşallah diyelim o zaman 🤣🤣🤣🤭
Hepsi sebze sonuçta umudum var benim😂
Ohhh ne mutlu sana canim 😁😁😁🤣 bnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf 🤦‍♀️😂
Valla ben geçende sadece kısır yanına da ayran yaptım.. cacık bile değil bildiğimiz düz ayran😂😂 bence çokta güzel oldu..😂😂

Ayvalı kereviz 🤔
Ilk defa duydum.
Bi ara pek meşhurdu ufak tefek cinayetler zamanında
Screenshot_20191119_162825.jpg

Back