• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değil mi yaa.. en azından midem şükreder bana😂

Hepsi sebze sonuçta umudum var benim😂

Valla ben geçende sadece kısır yanına da ayran yaptım.. cacık bile değil bildiğimiz düz ayran😂😂 bence çokta güzel oldu..😂😂
Aynn canim ama fikir degistrdim Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane sende gor balim :D guvec pilav ve cacik yaptim kizlar kisiri artik yarin yaparim yanina borek cay yeterli gibi :D

Bende ikinci çocuģum olduğunda belki 1 yıl inanamadım.hiç aklımızda yoktu zaten Süpriz di. Hep tek çocukla kalacak sanmıstım😆😆
Bizimki de süpriz olduu yaa agladım bütün hamileliğim boyunca:) annemler diyodu doğunca utanırsın istemedigin icin çok farklı olur herşeyi unutrsun.. diyorum hani öyle diyodunuzzzz daha beter oldum korktuklarımdan fazlası geldi başımaa:)) zor güzel ama çok sabır isteyen bişey 🤗

Günaydın becerikli hatunlar. Sadece tavuk çorbası var aklımda, gerisi yok :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Belkim sizden kopya çekerim. 😂😂😂

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
beautifulsweet beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
tontriko tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia bayağıdır yazmıyorsun canım durumunuz nasıl
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk taşınma işleri nasıl gidiyor
@6 ustu 1 anne
Begonya2 Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@Negohatun

@ESAT Ben bu şekilde etiket yapıyorum. Istersen seni de etiketleyeyim.

Gec oldu guc olmasin😂 sehriyeli yogurt corbasi ve hamburger vardi menude💜

Hamburgerin koftesini nasıl yapıyorsun? Ben beceremedim bir türlü.
Ben bildigin anne koftesi gibi yapiyorum cocuklar oyle seviyo.. yani sogan maydonoz sarimsak un tuz vs. Biraz buyuk aliyorumki hamburger ekmeginin boyutuna uygun olsun. Normal tavada kizartiyorum ama firindada olur. Aslinda ekmek arasi kofte gibi yani .. sadece ekmegi farkli.. arasina marul domates.. cocuklarin sevdigi gibi💜

Ben bildigin anne koftesi gibi yapiyorum cocuklar oyle seviyo.. yani sogan maydonoz sarimsak un tuz vs. Biraz buyuk aliyorumki hamburger ekmeginin boyutuna uygun olsun. Normal tavada kizartiyorum ama firindada olur. Aslinda ekmek arasi kofte gibi yani .. sadece ekmegi farkli.. arasina marul domates.. cocuklarin sevdigi gibi💜
Kızartdıkça küçülüyor 🤷‍♀️
Ekmegin arasında minicik bir şey kalıyor.

Bizimki de süpriz olduu yaa agladım bütün hamileliğim boyunca:) annemler diyodu doğunca utanırsın istemedigin icin çok farklı olur herşeyi unutrsun.. diyorum hani öyle diyodunuzzzz daha beter oldum korktuklarımdan fazlası geldi başımaa:)) zor güzel ama çok sabır isteyen bişey 🤗
Çocuk işi sabır işi.şimdi büyüdüler ama kavgaları başladı.inan her dakika kavga her dakika.çok zormuş

Back