Bende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymışinsan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye
evet oyle ama kendı ıcıne kapanmaman lazım mucadele etmemız gerekk.. birbirimize destek olmamaız gerekk...dertlerımızı paylaşmadan rahatlayamyız...
istedıgın zamn konusalımm arkadasııım ablam vetyahuuttkesin buyuksundur benden buranın en kucuku benımde
Bende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymışinsan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye
herkesin yaşları ne ara konuşuldu hiç hatırlamıyorum:44::44::44:
canım ben seni aldatmıyorum bak oraya da yazıyorum burayada
ayy canım benimmm öyle deme üzülürüm sonra ben bunu öylesine uyku tutmayan bir gecede açtımsonra bir baktım tutmuşşş ama ben senin topiğindende vazgeçmiş değilimmm kızmaa banaaa seviyorum seni nisanbuuu o minişinide çok seviyorummmm seni kocaman öpsemmm affedermisin beniiii
herkesin yaşları ne ara konuşuldu hiç hatırlamıyorum:44::44::44:
canım ben seni aldatmıyorum bak oraya da yazıyorum burayada
Dimi yaa en son üzmek istediğim kişi o olur heralde ama bende üzüldüm şimdi
canım senin topiği boş bırakmıyoruzzzzz valla ben hergün girip bakıyorum. birileri birşeyler yazmışsa yorum da atıyorum deme ama öylee
Can ya bunlar canhamilelik hormonu bi an yanlız hissediverdim kendimi,açacaksın tabi kuzum ya kk da bir sürü topik var ben mrvb yede dedim ocak ayı için aç belki uğur getirir dedim inşallah bu topikdeki herkese uğur getirsin hepimiz hamiş olalım hepiniz yani bende sizi seviyorum canlar
canım senin topiği boş bırakmıyoruzzzzz valla ben hergün girip bakıyorum. birileri birşeyler yazmışsa yorum da atıyorum deme ama öylee
nisanbucugumm hem badem şekerimiz olmadannn onu büyüyüşünü izlemedenn olmazzzz annesii o bizim miniğimizzz ...badem şekerimiz hatırına bizi affederimisinnn
topık hayırlı olsun adı cok hosuma gıttı bende daldım hemen ınsallah hepınzı en kısa zmanda hamıle kalırsınızz
Ne affetmesi ayol ben sizlere küsebilirmiyim hiç
SAğol canım hoşgeldinnn umarım hepimiz sapır sapı hamile kalırızzzz
konusulmadı ama ben en kucugunuzm onu bılıyorum yanııherkesin yaşları ne ara konuşuldu hiç hatırlamıyorum:44::44::44:
konusulmadı ama ben en kucugunuzm onu bılıyorum yanıı