O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

Bende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymış insan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye

ayy canım benimmm öyle deme üzülürüm sonra ben bunu öylesine uyku tutmayan bir gecede açtım sonra bir baktım tutmuşşş ama ben senin topiğindende vazgeçmiş değilimmm kızmaa banaaa seviyorum seni nisanbuuu o minişinide çok seviyorummmm seni kocaman öpsemmm affedermisin beniiii

herkesin yaşları ne ara konuşuldu hiç hatırlamıyorum:44::44::44:

Bende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymış insan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye

canım ben seni aldatmıyorum bak oraya da yazıyorum burayada

ilahii nisanbu vallahi güldürdün beni hakkaten hepimiz buraya toplandık şekerimmm yeni aya yeni bir soluk olsun bize bu topik dedikkk sende gel hayatımmmm özleriz yoksa senii

nisanbucugumm hem badem şekerimiz olmadannn onu büyüyüşünü izlemedenn olmazzzz annesii o bizim miniğimizzz ...badem şekerimiz hatırına bizi affederimisinnn

canım senin topiği boş bırakmıyoruzzzzz valla ben hergün girip bakıyorum. birileri birşeyler yazmışsa yorum da atıyorum deme ama öylee

herkesin yaşları ne ara konuşuldu hiç hatırlamıyorum:44::44::44:

canım ben seni aldatmıyorum bak oraya da yazıyorum burayada

Dimi yaa en son üzmek istediğim kişi o olur heralde ama bende üzüldüm şimdi

Can ya bunlar can hamilelik hormonu bi an yanlız hissediverdim kendimi,açacaksın tabi kuzum ya kk da bir sürü topik var ben mrvb yede dedim ocak ayı için aç belki uğur getirir dedim inşallah bu topikdeki herkese uğur getirsin hepimiz hamiş olalım hepiniz yani bende sizi seviyorum canlar

ohhhh dedim inankiii kimseyi kırmayı sevmemm hele burada bana destek olan sizleri hiçççç canım benim amanda badem şekeri annesini alt üstmü edermiş kıyamam ben onaaaaa

nisanbucugumm hem badem şekerimiz olmadannn onu büyüyüşünü izlemedenn olmazzzz annesii o bizim miniğimizzz ...badem şekerimiz hatırına bizi affederimisinnn

canım senin topiği boş bırakmıyoruzzzzz valla ben hergün girip bakıyorum. birileri birşeyler yazmışsa yorum da atıyorum deme ama öylee

Ne affetmesi ayol ben sizlere küsebilirmiyim hiç

topık hayırlı olsun adı cok hosuma gıttı bende daldım hemen ınsallah hepınzı en kısa zmanda hamıle kalırsınızz

canlarım ballarım hepinize iyi akşamlar diliyorumm ben cıkıyorum artıkk yarın sabah gorüşmek üzere
Şimdiden bol bebişli geceler

ablalarım teyzelerım annelerım nenelerım ben daha 92 liyim
bende bebeyim benımde bebeyim olsun

Beraber başladık bu yolda beraber yürüyecez ayy şarkı gibi oldu sizinle beraber hamiş haberlerinizi alınca o heyecanı beraber yaşayacağız:13:sizler hep benim yanımda oldunuz bende sizin yanınızda olucam iyide olsa kötüde olsa bizlerde teyzelerine örnek olucaz badem şekerimle iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…