O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

valla canım silik cıktıgından şüphe ediyorsann eğer ben hangisi silik anlayamadım sagdakı mı soldakımı o kadar yanii:KK53::KK53::KK53::KK53:
ikiside aynı kırmızılıkda barizzz cıkmıss

haklısın canım benimki kuruntu sizden duyunca biraz rahatladım :KK19: çünkü 7 aydır hep tek çizgi şimdi iki çizgi kör oldum 2 saattir bakıyorum :KK1::KK1::KK1:

hayırlı olsun topiğin benimde adetimin gecikmesinin 2.günü ve hiç bi ağrım yok aşırı derecede midem allak bullak düşük yaptım 2 ay önce aynı belirtiler duanıza ihtiyacım var

neeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52: yarınmııı kooşş kızım hastaneye :18::18: ama yok koşma yavas yavas gıtt:KK31:
saat 4 oldu yetişemez diye dedim sinir olacağına yarın versin yani şahsen ben elli kere gitmiştim şimdiye kadarrr
hayırlı olsun topiğin benimde adetimin gecikmesinin 2.günü ve hiç bi ağrım yok aşırı derecede midem allak bullak düşük yaptım 2 ay önce aynı belirtiler duanıza ihtiyacım var

Canım allah hakkında hayırlısını versin sen gönlünü feraktut bakarsın iki gün sonrada sana halaylar çekeriz burada :KK64::KK64::KK64:

hoşgeldin arkadasım... bende 2 hafta oluıyo dusuk yapalıı... işallah allah bızlerede nasip eder tez zamndaa... dularımız hep sizlerle hepmız bır olupp kımseı unutmuyoruz rabbim nasipp etsin işallahh...:KK31:

hoşgeldin arkadasım... bende 2 hafta oluıyo dusuk yapalıı... işallah allah bızlerede nasip eder tez zamndaa... dularımız hep sizlerle hepmız bır olupp kımseı unutmuyoruz rabbim nasipp etsin işallahh...:KK31:

Çok başka bişy oo acı veriyor insana ben 2 aydır açmadım formu hala üzülüyorum

kıyamam yaa kan kaybında kalacan bi yerlerde dikkat et kendine

sorma canım yaa. halsiz halszi dolanıyorum valla. okuldan gelince hiçbir şeye elimi süresim gelmiyor . doktorun verdiği ilaçlar iyi gelmedi herhalde kahverengi leke geçmedi yeniledi :KK31:
ben şimdi çıkıyorum sürpriz hazırlıklarına başlıcam kocişi şok etme zamanı :KK1::KK1::KK53::KK53:

internetten araştır bakalım sürprizleri. neler yapmış hamile kalanlar

evet oyle ama kendı ıcıne kapanmaman lazım mucadele etmemız gerekk.. birbirimize destek olmamaız gerekk... :KK20: dertlerımızı paylaşmadan rahatlayamyız... :KK14:
istedıgın zamn konusalımm arkadasııım ablam vetyahuutt :KK1: kesin buyuksundur benden buranın en kucuku benımde :KK3:

canım okuyup canını sıkma boşver ben öyle yapıcam artık :KK53:

en iyisini yaparsın tatlım :)

bende öyle düşünüyorum ama eşim sabreder mi bilmiyorum ki ama ikna etmeye çalışcam onnuda canım

valla bence çok çabalama erkeklerin ağzında pek bakla ıslanmaz, bırak paylaşsın sevincini Allaha emanet bişicikler olmaz bence :)))

ahanda ilk ısırmalık tontiş geliyorrrrrrrr:KK56::KK56::KK56::KK56:

bunlar çok güzelmiş yaa :KK56::KK56:

bal gibide hamilesin valla bgn 8. gün müydü canım daha önce yapmadın değil mi hiç ???

canım benim çok üzüldüm zor bir durum umutlarını kaybetmek en zoru evlat diye umutlanıp kaybetmek ama geride kaldı o günler üzme tatlı canını hepsi geçti bence bu topiğin ikinci hamişi sen olacaksın

Canım benimmm teşekkür ederimmm senin topiğin sana şans getirdi bende bir şansımı deneyeyim dedim :KK16::KK16::KK16::KK16:
olabilir canım yaa değerlendir bence boş geçirme bu günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Canımmm tebrik ediyorum seniii nasıl öğrendin evdemi test yaptın yoksa kandanmı öğrendin ayyy çok mutlu oldummm topiğimizin ilk hamişi sen oldun hadi bakalım arkası gelsinnnnn:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymış :nazar:insan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye :KK19:

X