- 23 Ağustos 2012
- 49.911
- 1
- 231.630
- 798
Sevmeyen erkek evli kalmaz.Burada çoğu insan sevmiyor dedi ama sevmeyen adam bir saniye bile durmaz.
1Sencan yazdığın her seye genelde %100 katılırım ama buna katılmıyorum.
Tanıdığım , sevdiğiyle evlenen kadar sevmediğiyle evlenen erkek de var. Hem de ağızlarından duydum ya, sevmiyorum dediler.
Biri zaman geçirmek için çıktım, şimdi vicdan azabı çekiyorum bırakamam ailesi ne der öte ne der beri ne der diye evleniyorum, sevmiyorum dedi. Aynen bu cümle. Evlendi. Evlenesiye kadar her gun mizildandi evlenmek istemiyorum diye. Çocukluk arkadaşım olur. En sonunda belki kız cayar diye düğüne masraf yapamam dedi varlıklı olduğu halde, kız da tamam dedi kuru nikah yaptılar onca paranın içinde.
Diğeri nişanlıyken başkasına aşık oldu, eski işyerimden bir herif. Bana dedi ki nişanlım aile dostumuz annem istedi diye evet dedim annem evlenmezsem öldürür ama ben ......ya aşığım dedi. Evlendi. Hala ........ın peşinde , iş çıkışı arabasıyla takip eder ara sıra sonra evine gider. Karısı çok mutsuz, sosyal medya hesaplari terk edilmek, bosanmak, intihar ustune. Kiz nisanlisini gelip isyerinde bu diger kizla bastiydi. Yani aldatan herifle evlenen de var, baskasini severken baskasiyla evlenen de.
3 numara iş arkadaşım yine, 1 yıllık sevgiliyken başkasına aşık oldu. Ayrılamadı , aldatmak başkası için terk etmek ona yakışmazmış. Bak bu boşandı.
Yani sevmeyen erkekler de pekala evlenebiliyor.
hannesli de başka bir topiğe sevmeyen erkek de evlenir yazdıydı. Katılıyorum.
Son düzenleme: