• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O korkunc iki haftaya az kaldi

Sevmeyen erkek evli kalmaz.Burada çoğu insan sevmiyor dedi ama sevmeyen adam bir saniye bile durmaz.

1Sencan yazdığın her seye genelde %100 katılırım ama buna katılmıyorum.

Tanıdığım , sevdiğiyle evlenen kadar sevmediğiyle evlenen erkek de var. Hem de ağızlarından duydum ya, sevmiyorum dediler.

Biri zaman geçirmek için çıktım, şimdi vicdan azabı çekiyorum bırakamam ailesi ne der öte ne der beri ne der diye evleniyorum, sevmiyorum dedi. Aynen bu cümle. Evlendi. Evlenesiye kadar her gun mizildandi evlenmek istemiyorum diye. Çocukluk arkadaşım olur. En sonunda belki kız cayar diye düğüne masraf yapamam dedi varlıklı olduğu halde, kız da tamam dedi kuru nikah yaptılar onca paranın içinde.

Diğeri nişanlıyken başkasına aşık oldu, eski işyerimden bir herif. Bana dedi ki nişanlım aile dostumuz annem istedi diye evet dedim annem evlenmezsem öldürür ama ben ......ya aşığım dedi. Evlendi. Hala ........ın peşinde , iş çıkışı arabasıyla takip eder ara sıra sonra evine gider. Karısı çok mutsuz, sosyal medya hesaplari terk edilmek, bosanmak, intihar ustune. Kiz nisanlisini gelip isyerinde bu diger kizla bastiydi. Yani aldatan herifle evlenen de var, baskasini severken baskasiyla evlenen de.

3 numara iş arkadaşım yine, 1 yıllık sevgiliyken başkasına aşık oldu. Ayrılamadı , aldatmak başkası için terk etmek ona yakışmazmış. Bak bu boşandı.

Yani sevmeyen erkekler de pekala evlenebiliyor.

hannesli hannesli de başka bir topiğe sevmeyen erkek de evlenir yazdıydı. Katılıyorum.

Son düzenleme:
Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?

Bu yazdığın kişi sensin. Ne yazık ki evli erkekler ile birlikte olan kadın o kadar çok var ki. Ama sen rahat ol. Kendine oyalanıcak bişeyler bul ve bu konuyu düşünmemeye çalış. Birşey olursa muhakkak haberin olur. Allah var. Kimse de yaptığının bedelini ödemeden ölmez.
Sen iyi niyetlisin böyle hafiyelik yaparak kendini bozarsın.

eski sevgili olmak başka evlenmeyi düşünmüş olmak başka. sizin evlenmeyi düşündüğünüz bir adam olsaydı ve şu an onunla çalışıyor olsaydınız eşini ve eşinizin çevresi böyle tatlı tatlı "amaaannn iş yapıyorlar canımmm" diyebilir miydi?

Önceki konularını bilmiyorum ama bu konuyu tuhaf buldum. iş gezisi bu kiminle yaptığının çnemi yok bence. profesyonel hayatta bir anlık düşünce tekme yemene sebep olur. böyle şeyleri düşünemezsin bile.
Nasil yani? Anlayamadim

Dünyada iş yapacak başka kadın mı kalmamış eski sevgilisiyle yapıyor. Bende aralarında bişey olmadığını yada eşinizin gerçekten iş için görüştüğünü düşünüyorum ancak sizi bu girdabın içine sokmaya ne hakkı var eşinizin. İçinde bulunduğunuz işkencenin farkında değil mi? Ne yani onunla iş yapmazsa aç mı kalacaksınız. Sizi bu soru işaretlerinden kurtaracak tek çare, kesinlikle tüm bağlantıları kızla kesmesi. Aksi durumda siz yıllarda geçse aynı şüpheleri duyacaksınız. Ben olsam eşime bunu izah eder, eğer tüm bağlantıları kesmezse boşanacağımı söylerim. Ve evet dile kolay ama çocuk yokken boşanırım.

Size 50 kere yazdım , bu kız çağırsa eşiniz gider. Lakin kız eşinizi istemiyor. Kız istese eşiniz onunla olurdu, sizi seçenek olarak bile görmezdi. Bu kız gittiği için sizinle evlenmiş sizi sevdiği için değil.

Her konunuza yazdim, bunu kabullenin artik.Adam sevmiyor, akli baskasinda.

Boşuna azap çekmeyin. O herifin de cehenneme kadar yolu var , kızı görücem diye fino köpeği gibi atlaya zıplaya gidiyordur şimdi.
hay ağzını öpeyim :) aynısını düşündüm ben de..

eski sevgili olmak başka evlenmeyi düşünmüş olmak başka. sizin evlenmeyi düşündüğünüz bir adam olsaydı ve şu an onunla çalışıyor olsaydınız eşini ve eşinizin çevresi böyle tatlı tatlı "amaaannn iş yapıyorlar canımmm" diyebilir miydi?
Evet demezdi. Hepsini soyledim. Ama su an benim oyle bi durumum yok ya is olsa ben de karismazdim guveniyorum sana diyebiliyo

Eşim 1 hafta fuar için antalyaya bana asıldığını düşünüp uyuz olduğu herifle aynı arabada gidip otelde kalıp dönmeme laf etmedi. O çalışanı sevmedi sevmiyor sevmeyecek ama iş bu. bana güvenmesi yeter, şayet dırdır etseydi soğurdum esimden kendime hakaret sayardım. güvenmiyor mu bana derdim.

Eşim 1 hafta fuar için antalyaya bana asıldığını düşünüp uyuz olduğu herifle aynı arabada gidip otelde kalıp dönmeme laf etmedi. O çalışanı sevmedi sevmiyor sevmeyecek ama iş bu. bana güvenmesi yeter, şayet dırdır etseydi soğurdum esimden kendime hakaret sayardım. güvenmiyor mu bana derdim.
Ama burda adam size asilmis aranizda bi sey gecmemis. Bu eski sevgili. Eskiden asik oldugu kadin.

Tanıdığım , sevdiğiyle evlenen kadar sevmediğiyle evlenen erkek de var. Hem de ağızlarından duydum ya, sevmiyorum dediler.

Biri zaman geçirmek için çıktım, şimdi vicdan azabı çekiyorum bırakamam ailesi ne der öte ne der beri ne der diye evleniyorum, sevmiyorum dedi. Aynen bu cümle. Evlendi. Evlenesiye kadar her gun mizildandi evlenmek istemiyorum diye. Çocukluk arkadaşım olur. En sonunda belki kız cayar diye düğüne masraf yapamam dedi varlıklı olduğu halde, kız da tamam dedi kuru nikah yaptılar onca paranın içinde.

Diğeri nişanlıyken başkasına aşık oldu, eski işyerimden bir herif. Bana dedi ki nişanlım aile dostumuz annem istedi diye evet dedim annem evlenmezsem öldürür ama ben ......ya aşığım dedi. Evlendi. Hala ........ın peşinde , iş çıkışı arabasıyla takip eder ara sıra sonra evine gider. Karısı çok mutsuz, sosyal medya hesaplari terk edilmek, bosanmak, intihar ustune. Kiz nisanlisini gelip isyerinde bu diger kizla bastiydi. Yani aldatan herifle evlenen de var, baskasini severken baskasiyla evlenen de.

3 numara iş arkadaşım yine, 1 yıllık sevgiliyken başkasına aşık oldu. Ayrılamadı , aldatmak başkası için terk etmek ona yakışmazmış. Bak bu boşandı.

hannesli hannesli de başka bir topiğe sevmeyen erkek de evlenir yazdıydı. Katılıyorum.
kesinlikle her kelimesine katılıyorum. bende çok örneğini gördüm hem kadında hem erkekte. ailem ne der, karşımdakine ne derim yada asıl aşık olduğum beni istemiyor diye...

kesinlikle her kelimesine katılıyorum. bende çok örneğini gördüm hem kadında hem erkekte. ailem ne der, karşımdakine ne derim yada asıl aşık olduğum beni istemiyor diye...

Benim bildigim kadinlar genelde belli bir yastan sonra mantiga yoneliyor bunu anlayabilirim. Evde kaldim diye evlenen erkekler de var artik.

Lakin bu arkadaslarim genc 26-27 yasinda evlenenen erkekler. Mutsuz olacagini bile bile evlenmek mallik bence.

Neyse, insanlari anlamak zor deyip geciyorum:))

şimdi eski konularada baktımda hepsi kavga şiddet evden kovma evi terk etme ve boşanmak üzerine. hep bu kızı sevdiğinden şüphelenmişsiniz. hep beni benimsemedi bana iyi davranmıyor evli değil gibiyiz demişsiniz. kısacık bir sürede defalarca boşanma kararları alınmış aile baskısıyla devam edilmişş. bana kaşı cimri soğuk vs demişsiniz. parçaları birleştirmeyi size bırakıyorum..

Peki gitmeden konusayim mi? Ne diyim? Yoksa gidip dondukten sonra mi ayrilayim? O zaman kizla bi sey olursa isine gelir hatta.
direk ayrılma yahu.. akışına bırak cool takıl ama herşeyi de gizliden takip et.. gitmeden konuşmaya falan kalkma, defalarca konuşmuşsunuz zaten.. merak etme hiçbişey gizli kalmaz, eşin de eninde sonunda açık verir.. işte o gün onu terket..

şimdi eski konularada baktımda hepsi kavga şiddet evden kovma evi terk etme ve boşanmak üzerine. hep bu kızı sevdiğinden şüphelenmişsiniz. hep beni benimsemedi bana iyi davranmıyor evli değil gibiyiz demişsiniz. kısacık bir sürede defalarca boşanma kararları alınmış aile baskısıyla devam edilmişş. bana kaşı cimri soğuk vs demişsiniz. parçaları birleştirmeyi size bırakıyorum..
Evet dogru. Soyle anlatayim. Bana gore eski sevgili dugune gelemez. Dugunden bir hafta once bu kizin gelmek istedigini kendisi icin de sorun olmadigini soyledi bana. Kiz da o sirada sevgilisinden ayrildigini soylemis. Benimki dugunden once gel kafa dagit demis. Ben de bunu dugunden once son kez belki gormek konusmak istiyo olarak gordum. Hatta ona dedim ki boyle bi sey varsa ben evlenmek istemiyorum ayrilalim guzelce. Sacmalama dedi ama ben o zamandan kafaya taktim. Cok kavga ettik bu yuzden. Sonra ai kavgalari basladi. Ama aileler baristirmadi. Hatta annesi her gun bosan diyo. O da ilk defa anneme karsi geliyorum dedi. Cimri mi? Asiri hem de. Kavgalar zamani cok soguktu dogru. O zaman ben de soguktum tabi ki. Parcalari da birlestirdim. Tamam. Peki simdi ne diyim nasil konusayim?

Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim arkadaşım.
Evlenir sevmediği kadınla ama boşanmak ister, boşanamazsa eziyet eder, şiddet uygular, gözünün içine baka baka aldatır, psikolojik baskılar yapar, hakaret eder,eve gelmez, gelse geç gelir vb.gibi.
Konu sahibinin eşi anlattığına göre ona karşı çok iyiymiş. Sevgisini belli ediyormuş. Ben bu yüzden böyle düşündüm.
Eğer eşini sevmeseydi annesinin onca ısrarına rağmen evli kalmak istemezdi. Annelerden çok etkilenir erkekler oysa.
O kadınla görüşmesi, eşinin istememesine rağmen görüşmesi tamamen ya inattan ya da gerçekten profesyonel davranıp işini yapıyor ?

Sen buna rağmen mi oyle düşünüyorsun, merak ettim.

Ne ayrılması yahu ? Eşinizden mi ayrılacaksınız bu nedenden dolayı ? Ya ben mi kör oldum ; ortada bir neden yok ki ?

Back
X