• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O korkunc iki haftaya az kaldi

Birşey yoksa bile bu kadar kararsızlık yaşayan adam hata yapabilir.. Hem aile yüzünden hem başka bir kadından kaynaklı kavgalar ikinizi de çok yıpratmış.
" Sence boşanmalı mıyım? " sorusuna ne olmuş karşı tarafın cevabı ? Karşı taraf erkek mi ?
Hayir kiz ve kesinlikle hayir demis. Beni sever.

Adamin aklinin bu kizda oldugunu neye bakarak soyluyorlar buradakiler anlamiyorum yazdigi bisey yok yaptigi bisey yok,seni bosa gaza getiriyorlar..
Normal bir iliskide kimse eski sevgilisiyle gorusmez. Buna karsi tarafin tepki gosterecegini bilir ve uzmek istemez. Saygi duyar. Benim esim beni uzmek pahasina devam ettigi icin o kizi sevdigini dusunuyoruz :))

bu detayın üzerine hala sorguluyor musunuz?..
resmen "boşansam ikimiz için bi umut var mı" demek yerine ailem baskı yapıyor boşansam mı diyerek kibarca ağız aramış...
Hayir o kiza sence bosanmali miyim dememis. Konustugu yurtdisindaki ortagi kiz. Eski sevgilisine boyle bi sey sorsa aradigim kanit olur zaten. Bugun ben o kizla whatsappta konustugunu dusunuyordum. Konusmamis bile.

ne yapın edin çıkarın şu kızı hayatınızdan. ben bile sinir oldum ne kızmış.. belki onun hiçbir şeyden haberi yok bile. ama 2 hafta onla olursa siz delirirsiniz o kesin. ya sizde gidin ya göndermeyin.
Ben ne kadar ustune gittiysem o kadar ters tepti. İnadina gider gitme desem ve zaten gitmek zorunda. Anlasmasi var. Beni de goturmeyecek. Cunku annesini goturmeye niyetli eger yalan degilse.

Ben ne kadar ustune gittiysem o kadar ters tepti. İnadina gider gitme desem ve zaten gitmek zorunda. Anlasmasi var. Beni de goturmeyecek. Cunku annesini goturmeye niyetli eger yalan degilse.
yok artık niye annesini götürüyorki ne alakası var?

Ben bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Hiç kimmmsee evdeki huzurunu bozduğunu göre göre bile bile sadece is ilişkisi olan biriyle görüşmek için asla bu kadar ısrarcı Olmazzzz. Hayatta önceliklerimiz dediğimiz şeyler vardır,önceliklerimiz neyse ona göre tabir şekil alırız.Ve ne yazık ki Eşinizin onceliginin siz olmadığı kabakkkkk gibi ortada. Eğer sizi seviyor ve o kadınla hiç işi olmamış olsaydı asla sizinle aranızin açılmasına ve bu derece sorun yasamaniza duyarsız kalmazdı. Alıntı yaptığım yazıya baştan sona noktasına virgulune kadar katılıyorum. Bu işin sonunda eninde sonunda siz uzuluceksiniz. Ve bence kıza dua edin,iyi ki eşinizi istemiyor. Çünkü istese 1 dakika bile durmicak esiniz buna adım gibi eminim. Kim için kimi harcadigina bi daha dönüp bakın isterseniz. Kabullenmediginizi görür gibiyim ben. Ki hadi hiç böyle bi durum yok biz yanılıyoruz varsayalım, o durumda bile karısının evinin huzuru için bile,karım uzulmesin demeyen ve bunu düşünmek yerine görüşmeye devam eden bi esiniz var. O kadına aşık değilse bile size de aşık olmadığı güneş gibi aydınlık. Kimse aksini iddaa edemez.ek olarak size o "aralarında bişey yok normal bu" diyenlerden birinin eşi eski sevgilisiyle hatta eşinin evlenmeyi bile dusunucek kadar ciddi olan eski sevgilisiyle gorussun bakalım. Aynı medeniyeti sergileyebiliceklermi. Böyle saçmalık olmaz ve zerre kadar değer gormediniz ortada. Allah aşkına yapmayın yani.
Peki ne soyleyeyim nasil konusayim. Ben sinirlenince kendimi kaybediyorum agzimdan cikani kontrol edemiyorum. Ne soylemem gerektigiyle ilgili yardimci olur musunuz? Soyle kavgasiz bagirmadan medeni bir sekilde derdimi nasil anlatirim?

Adamin aklinin bu kizda oldugunu neye bakarak soyluyorlar buradakiler anlamiyorum yazdigi bisey yok yaptigi bisey yok,seni bosa gaza getiriyorlar..

Eski konuları okuyun.

Kendi yetmiyormuş gibi bir de annesi çıktı. Kendi yeterince sığır değilmiş gibi bir de annesi ortalığı karıştırıyor........tövbe.

O kadın size niye takmış orayı da tam çıkaramadım aslında, ana oğul 10 bilinmeyenli denklem ikisi de.:KK53:

Genetik manyak bunlar, alın teşhis:KK47:

Eski konuları okuyun.

Kendi yetmiyormuş gibi bir de annesi çıktı. Kendi yeterince sığır değilmiş gibi bir de annesi ortalığı karıştırıyor........tövbe.

O kadın size niye takmış orayı da tam çıkaramadım aslında, ana oğul 10 bilinmeyenli denklem ikisi de.:KK53:

Genetik manyak bunlar, alın teşhis:KK47:
Annesi evlenmesini istemiyordu bastan beri. Ben hissetmistim. Hatta evlenmeden de dedim bak ben boyle bi sey hissediyorum, sorun yasariz, var mi boyle bir sey. Yok dedi. Biz evlenmeden birkac ay once babasi vefat etti. Zaten annesine cok duskundu. Hem babanin vefati, hem de evlendikten sonra erkeklerin ailesine birden daha fazla deger verme olayi cikinca dengeleri kuramadi. Ben de hamile kalinca hormonlarin etkisi, bir de birikmislikler butun icimdekileri soyledim. Aptallik yaptim. O da isi sanki ya ben ya annen demisim gibi bi boyuta getirdi. Halbuki ben biraz denge kursun istemistim ama cok dobra konustum. Beni savunmadikca biz zaten bu gidisle ayriliriz, cocugu da aldiricam dedim. O eski sevgili konusunda ne kadar yanlis davrandiysa ben de kavgalari cocugu aldiricama getirip o kadar yanlis davrandim. Annesi de firsat bu firsat bu kiz terbiyesiz demeye basladi. Dusuk de yapinca bosa diye israr etti, hala ediyor. Simdi benim yuzumu gormek istemiyormus. Benim hakkimda yalanlar bile soyluyor esimin gozunden dusurmek icin. Onceleri esim bosanicam diyordu. Simdi annem bel altindan vuruyor, benim ozel hayatima karismasin diyor ama sirt donmus de degil annesine. Bitaz tatile ihtiyaci var diyor, ayrica beraber calisiyirlar, daha once de ayni fuara beraber gitmislerdi. Yeni bir durum degil yani. Ama dedigim gibi ben hala supheliyim gotureceginden. Sadece ben de gelicem diyemeyeyim diye de goturucem diyor olabilir.

oyhh çok zor bir hayat yaşıyorsun...
şüpheler eritir insanı...
azcık aklın varsa gereğinden fazla üzülme,üzme kendini...sonra çok pişman olursun...
ve sadece bu yarattığı hisler,şüpheler vs vs için boşanılır...huzursuzsun ayol ötesi var mı ?

Bu konuyu konuşsanız direkt olarak.
Ama kanepede yatıp elma soyarken falan değil.
Yemeğe falan gidip, "o sana evet dese beni bir seçenek olarak bile görmeyeceğini hissediyorum" deseniz.
Sizin ruh halinizi çok iyi anladım gerçekten. Keşke arkadaş olsaydık gerçekte. Oturup dertleşesim geldi sizinle.
Sordum tabi ki ama evet demez ki boyle bir soruya.

Kesinlikle savunmak icin soylemiyorum. Esimi deli divane sevemiyorum su anda zaten. Dedigim gibi bi sey bulsam aninda giderim ve cocuk olsa dahi durmayacagimi bilir. Goz yumup oturmam. Ve kizin yesil isik yakma ihtimali varsa esimin de cocuk yapmayi goze alabilecegini sanmiyorum. Cok sacma olmaz mi? Boyle bir ihtimali denemek istiyorsa cocuk olmadan denerdi diye dusunuyorum. Ben hamile kaldigimda esim cok mutluydu gercekten. Ve tam da o sirada burada fuari vardi. Kiz da fuara geldi. Bunu da sorun ettim. Is icin geliyor, gecenlerde konustuk, cocugum oluyor cok mutluyum dedim dedi. Bilmiyorum ya benim esim bu konularda cok rahat, ya asiri iskolik oldugu icin is once geliyo, ya da ben bi sey varsa yakalayana kadar daha burada cok konu acacagim.
Anlattiginiza gore ortada aldatma vb bir durum yok. Tek sorun paranoyak davranislarin sizi tedirgin etmesi ve esinizi bunaltmasi gibi gozukuyor. Zaten esiniz sizi sevmese bu kadar tahammullu davranmaz. Hicbir erkek birini severken baskasina tahammulle yaklasmaz.

Eger is konusunda gercekten mecbur onula calismak zorundaysa sirf bu yuzden takmayin derim ben. Cunku ortada mecburiyet varmis. Bosanmak istediginizde bilet ayartıp gitmemesinden tipik erkek mantigini anlıyorum ben. Erkekler cok sevse de bir iliskiden cikinca baska birine siginip acilarini oyle bastirirlar. Civi civiyi soker hesabi yani. Gitmemis olmasi da size bunu yapamamis oldugundandir. Gitmek istese her turlu gider emin olun.

Cocuk konusunda eger siz de istiyorsaniz yapin bence. Cocuk evin huzurudur. Ve ayrica esinize karsi vu tavırlarınızi birakin ve ani bir degisimle cok iyi ve ilgili davranmaya baslayin. İnanin erkekler tripli sorunlu iliskiden daha cok kaciyorlar. Yani gidecegi yoksa bile sirf bu yuzden gidebilir. Hicbir sey yokmus gibi davranin (ki ortada acik net bir durum yok) ve gayet ilgili cilveli davranin. Hurremi izlediyseniz bilirsiniz suleymanin nasil aklini aldığını onca kadin arasinda :) erkekler boyledir iste. Cocuk gibi. Cocugu sekerle erkegi de ilgiyle elde tutarsin. Genel kanilar ve yasananlar bunu gosteriyor ben demiyorum :) esiniz bir durum yok dediginde tamam sana inaniyorum deyin bi opucuk kondurun seni seviyorum falan filan iste artik ne derseniz. Eger surekli baski altinda tutarsaniz acik vermez bir sey yapsa da. Rahat olun hem.kendinizi hirpalamamis olursunuz hem de esinizi tedirgin etmemis olursunuz.

Anlattiginiza gore ortada aldatma vb bir durum yok. Tek sorun paranoyak davranislarin sizi tedirgin etmesi ve esinizi bunaltmasi gibi gozukuyor. Zaten esiniz sizi sevmese bu kadar tahammullu davranmaz. Hicbir erkek birini severken baskasina tahammulle yaklasmaz.

Eger is konusunda gercekten mecbur onula calismak zorundaysa sirf bu yuzden takmayin derim ben. Cunku ortada mecburiyet varmis. Bosanmak istediginizde bilet ayartıp gitmemesinden tipik erkek mantigini anlıyorum ben. Erkekler cok sevse de bir iliskiden cikinca baska birine siginip acilarini oyle bastirirlar. Civi civiyi soker hesabi yani. Gitmemis olmasi da size bunu yapamamis oldugundandir. Gitmek istese her turlu gider emin olun.

Cocuk konusunda eger siz de istiyorsaniz yapin bence. Cocuk evin huzurudur. Ve ayrica esinize karsi vu tavırlarınızi birakin ve ani bir degisimle cok iyi ve ilgili davranmaya baslayin. İnanin erkekler tripli sorunlu iliskiden daha cok kaciyorlar. Yani gidecegi yoksa bile sirf bu yuzden gidebilir. Hicbir sey yokmus gibi davranin (ki ortada acik net bir durum yok) ve gayet ilgili cilveli davranin. Hurremi izlediyseniz bilirsiniz suleymanin nasil aklini aldığını onca kadin arasinda :) erkekler boyledir iste. Cocuk gibi. Cocugu sekerle erkegi de ilgiyle elde tutarsin. Genel kanilar ve yasananlar bunu gosteriyor ben demiyorum :) esiniz bir durum yok dediginde tamam sana inaniyorum deyin bi opucuk kondurun seni seviyorum falan filan iste artik ne derseniz. Eger surekli baski altinda tutarsaniz acik vermez bir sey yapsa da. Rahat olun hem.kendinizi hirpalamamis olursunuz hem de esinizi tedirgin etmemis olursunuz.
Gercekten calismak zorunda olsa hicbir sey diyemem ama oyle bir zorunlulugu olmadigi halde inat etmesi beni zorladi hep. Altinda bir seyler aradim dogal olarak. Simdi kizla iki hafta gecirecek, bunu benim bildigimi bilmiyor, sorsam bana yalan soyleyecek ve ben onu opup mu yurtdisina yollayacagim. Enayilik degil mi bu?

Gercekten calismak zorunda olsa hicbir sey diyemem ama oyle bir zorunlulugu olmadigi halde inat etmesi beni zorladi hep. Altinda bir seyler aradim dogal olarak. Simdi kizla iki hafta gecirecek, bunu benim bildigimi bilmiyor, sorsam bana yalan soyleyecek ve ben onu opup mu yurtdisina yollayacagim. Enayilik degil mi bu?
Enayilik degil sadece bir sey yokmus gibi sorun etmiyormussunuz gibi davranin diyorum. Bu sekilde kendi elinizle servis ediyirsunuz kocanızı ve gidecegi yoksa da gider. Diyorum ki siz normal.davranin ve izleyin gorun. Eger dusundugunuz.gibiyse kokusu cikar zaten.

Hem mesajlari okumussunuz gayet resmi diyorsunuz. Anlamadim ben.bu isi. Siz dedigim gibi yapn bence.

Mecbur degilse calismasini istemediginizi de tatli bir.dille anlatin. Eger anlamazsa sert bir dille ifade edersiniz zaten :KK66:

Bence sorun tepkisini olcersiniz iste yalan mi soyleyecek dogru mu soyleyecek diye.

Esinizin zaafi oldugu kesin ama ....
Kız yesil ışık yakmasa da hosuna gidiyordur esinizin onun etrafinda dolasmasi...

Size 50 kere yazdım , bu kız çağırsa eşiniz gider. Lakin kız eşinizi istemiyor. Kız istese eşiniz onunla olurdu, sizi seçenek olarak bile görmezdi. Bu kız gittiği için sizinle evlenmiş sizi sevdiği için değil.

Her konunuza yazdim, bunu kabullenin artik.Adam sevmiyor, akli baskasinda.

Boşuna azap çekmeyin. O herifin de cehenneme kadar yolu var , kızı görücem diye fino köpeği gibi atlaya zıplaya gidiyordur şimdi.
Aynen katiliyorum

baska bır kadının varlıgıyla savasmazdım
cok acı cekıyor olmalısınız
cunku esınızın yaptıgı kolay kolay kabullenebılecek bırsey degıl
ben olsam mı? ben olsam kangren olmus parmagı ya keserım ya da kesmesını ısterım.
ya o kız ya da ben derim

böyle yaparak hem kendinizi, hem evliliğinizi yıpratıyorsunuz.
eşinizle başka sorununuz yoksa bu konuyu biraz rafa kaldırın.
iyice paranoyak olmuşsunuz.

baska bır kadının varlıgıyla savasmazdım
cok acı cekıyor olmalısınız
cunku esınızın yaptıgı kolay kolay kabullenebılecek bırsey degıl
ben olsam mı? ben olsam kangren olmus parmagı ya keserım ya da kesmesını ısterım.
ya o kız ya da ben derim
aynen asla savaçmazdım,keser atardım,ama bence etrafa paylaşman hiç doğru olmamış,bizim işyerınde oldu,patronun ortagının eşi geldi ehap sormalar,kocama takılmışın sana bırını bulalım falan,varya yıkıldı buralar,diğer ıkı ortak şimdi o kadından nefret edıyor,ve çok ağır konuştular,neymiş patron hastaymışda,yenge bakmıyormu sana bırını bıle dıye espiri,çalışanlardan bırı duy yetiştir kadına,kadın gel ofise ,sen kımsınde kocama bırını bulcakmışında ooo yapmayın,rahat olun

Ortagi kizla yazismalarini okudum. Kiza bilet almis ortagi. İstanbul uzerinden ucacakmis ve fuardan sonra da orada kalacakmis. Yani fuardan sonra da birlikte olacaklar. Esim ortaginin bunu bana soylememesini tembihlemis. Kiz da bence acik olmalisin, ona guven vermelisin demis. Kiz sevgilisinden ayrildiktan sonraki psikolojisini falan sormus esim. Belki iyiniyetlidir ama ben agzini aramak icin sordugunu dusunuyorum. İsle ilgili de ona fiyat verdigini ben sorun etmesem onunla isi daha buyutecegini ama yapamadigini soylemis. Sonra annesinin benimle bosanmasi icin baski yaptigini, ona karsi geldigini, ailesinin ozel hayatina cok karistigini yazmis. Sence bosanmali miyim diye sormus. Bunu kararsiz oldugu icin mi yoksa ailesinin haksizlik ettigini ortagi aoylesin diye mi yazmis bilmiyorum. Sonuc arak bana yalan soyleyecek kizin oraya gitmesiyle ilgili. Ayni ucakta saatlerce ucacaklar. İki hafta beraber olacaklar. Bir sey var ya da yok ben buna dayanamam.

Sence boşanmalı mıyım diye mi sormuş?
Ben önceki konunuzu okudum ve @MissCherryBlossom ne diyorsa aynen onları düşünüyorum. Çok da bir şey eklemek istemiyorum.
Yok erkek severse şunu düşünemez bunu yapamaz. Geçin bunları. Öyle de çakal olabilirler ki. Seninki de aynen öyle.
Umarım çocuk yapmazsın bu adamdan.

Back