• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O korkunc iki haftaya az kaldi

Offf onun icin cok gec iste. Son zamanlarda hic acmiyorum da cok kavga ettim onceden.
Bundan sonra daha dikkatli olun sonuçta eşiniz onunla aldatmıyor sizi paranoyak olmayın kendinize ve evliliğinize zarar verirsiniz eşinizle sürekli güzel zamanlar geçirin o günler unutulsun

Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?
Hangi dunyada yasiyorsunuz..evli oldugunu bilipte iliski yuruten bircok insan tanidim.yani bu imkansiz degil.

Keza kizin yanasmamasi ya sevmediginden yada evli oldugundandir.
Sorun zaten esinizin kizin bir yesil isik yakmasini beklemesi..bu gercekten neden kaciyorsunuz?

Burda aldatma yok iste. Ya da henuz yok. Olsa zaten konu acmam ki.
Bu konuyu konuşsanız direkt olarak.
Ama kanepede yatıp elma soyarken falan değil.
Yemeğe falan gidip, "o sana evet dese beni bir seçenek olarak bile görmeyeceğini hissediyorum" deseniz.
Sizin ruh halinizi çok iyi anladım gerçekten. Keşke arkadaş olsaydık gerçekte. Oturup dertleşesim geldi sizinle.

Inanin bunu soylemek benim icin de üzücü ama bence eşinizin aklı hala o kadında.. Siz de bırakın bunun peşini ve buna razi olun derim ben...sevgiyle kalın..

Ben yazdıklarınızla eşinizin birşey hissettiğini düşünmüyorum.. Yaşanmış bitmiş birşey.
O bileti ayırmakta bu konulardan bıktığı için tepki olabilir.
Bulunduğunuz yerde olmak zordur eminim ama buradan bakınca çok üsteliyorsunuz gibi geldi.
Sevmeyen erkek evli kalmaz.Burada çoğu insan sevmiyor dedi ama sevmeyen adam bir saniye bile durmaz.
Duran adam dünya iyisi babadır; çocukları için durur ya da yine adam dünya iyisi eştir , karısı hastadır, takıntılıdır v.s bu yüzden uzatır evliliğini. Ha bazılarına karısı çok zengindir ondan bırakamaz :)
Sizi sevmediğini düşünmüyorum ancak inatla bir arkadaşlığa devam etmesi saygısızlık.
Ve galiba siz inat ettikçe daha kıymetli olmuş.

İnşaallah ticari bir kazık yer bu kadından :)

Surekli "acaba onu dusunuyir mu, aldatir mi, birlikte neler yapacaklar acaba, vs" boyle evlilik olur mu? Insanin en guvendigi kisi kocasi degilse bitmeli o evlilik. Bana gore kiz mesafeli olabilir ama olmasa esiniz kosa kosa gidecek, belli. Boyle biriyle evli kalma israri neden? Illa aldatmasini mi bekleyeceksiniz?

E napiyim hicbi sey yokmus gibi de davranamiyirum. Eve geldi. Bu arada bi firsat bulsam mesajlara bakicam.
Esin falan umrumda değil ben sana üzülüyorum çünkü içinde bu şüphe olacak hep.bu çok berbat bir duygu.bir şekilde yenmeye çalış.

Kız esinizle bi iliski denemis ama yapamamis gitmis baskasiyla birlikte olmus. Yani kizin esinizde gozu olsa esiniz sizi 1 dakika dahi dusunmeden bu kiza gider. O kizin butun hatalarinida unutur. Bu ilgisinin sebebinide bir gun kizin geri donme umudu olduguna inaniyor diye yorumladim.

Öyle eski sevgili ile dost olmak bize ters:KK53:

bence esin kıza karşı hala beklenti içinde ama kız akıllı biri belli ki onu istemiyor.

seninle boşanma durumunda o şehre nasıl bilet ayırtir bunun mantığı nedir biri açıklasin
Aynen eski sevgili dedigimiz zat birakin aramayi sokagimizdan bile gecmemeli. :KK55:

Surekli "acaba onu dusunuyir mu, aldatir mi, birlikte neler yapacaklar acaba, vs" boyle evlilik olur mu? Insanin en guvendigi kisi kocasi degilse bitmeli o evlilik. Bana gore kiz mesafeli olabilir ama olmasa esiniz kosa kosa gidecek, belli. Boyle biriyle evli kalma israri neden? Illa aldatmasini mi bekleyeceksiniz?
Kosa kosa gidecek diyorsunuz ya, ben bundan emin olamiyorum iste. Olaylarin icinde oldugum icin. Nereden belli mesela?

Bi
Burda aldatma yok iste. Ya da henuz yok. Olsa zaten konu acmam ki.[/QUOTE
Bizde de aldatma olmadı ama olma ihtimalînin önüne geçmek için söyledim. Kız arkadaşları çoktu hani olurda beni aldatırsan bende sana aynısını yaparım demiştim. Şuan kız arkadaşı hiç yok işte.

Bir onceki yorumunuzda esinizin eski erkek arkadadinizla gorusme fikrinize "bosarim" diye yanit verdigini yazmissiniz.

Alttaki yorumunuzda ise o oyle dusunmuyor, demissiniz.

Bence tam da oyle dusunuyor.
Yoksa neden sizin eski sevgilinizle gorusmenize karsi ciksin?

Ben sizi anladim. Ben de ayni seyleri dusunuyorum. Zaten normal insanlar boyle dusunur. Ben diyorum ki esim boyle dusunmuyor cunku ona gore rahatsiz olunacak bir durum yoksa karsisindakinin ne hissettigi onemli diil. Genel olarak herkese karsi boyle. Ya da bilmiyorum belki ben inemli diilim.

Önceki konularını bilmiyorum ama bu konuyu tuhaf buldum. iş gezisi bu kiminle yaptığının çnemi yok bence. profesyonel hayatta bir anlık düşünce tekme yemene sebep olur. böyle şeyleri düşünemezsin bile.

Kosa kosa gidecek diyorsunuz ya, ben bundan emin olamiyorum iste. Olaylarin icinde oldugum icin. Nereden belli mesela?

Herkes neden koşa koşa gidecek deyip duruyor anlayamadım..
Görüşme yok , mesajlar resmi, eşine ilgili..
Çıkarın kafanızdan bu düşünceleri.
Olsa şimdiye kadar olurdu.. Elli defa soylerek kotu enerji yayıyorsunuz . Eşinize de bu konuyu artık hiç açmayın.

Sessizce takip edin edecekseniz. Kimseyi de buna dahil etmeyin.

Ayrica bebek istemesi, size sevdiginizi sormasi bence sevgi isareti degil.
Bugun dunyada insanlar hic gormedigi bir adamdan, hanimdan bir bebek sahibi olmak isteyebiliyorken esinizin bebegi istemesi evliligi garanti almak, bebek sevmek vs gibi sebeplerden de kaynaklanabilir.

Ayrica surekli seviyor musun demesi bence kendi kendine sordugu bir soru.

Bir de demissiniz ki esim aldatma durumunda goz yummayacagimi bilir.
Bence yaniliyorsunuz, esiniz sizin onun terk etmeyeceginizden gayet de emin.

Suradan anladim: esiniz ayrilma durumunda hemen kizin sehrine bir bilet aliyor ve siz buna ragmen kanit da kanit diyorsunuz ya, esiniz anlamasi gerekeni pekala anlamis bence.

Bu arada mesajlarina baktim. Bugun kizla hic konusmamis. O ortagi olan kiz var ya onunla konusmus. Ortagi o kizin da geleceginden, istanbul uzerinden ucacagindan, fuardan sonra da kalacagindan falan bahsetmis. Benimki bana soylememesini soylemis. Ortagi da ona acik olmalisin, guven vermelisin, hatta onu da getirmelisin demis. Esim de annemi getiriyorum, tatile ihtiyaci var, esin gelirse annem gelmez demis. Beni istemiyor ya annesi. Bi de benim icin sorun etmese daha cok is yaparim ama yapamiyorum demis. Simdiiii... Annesini goturmezse zaten plan yapmis demektir. Ben de gelicem diye tutturmayayim diye boyle bir yalan atmistir. Bitiririm. Ya da annesini de goturur ama sonucta bana onunda fuardan sonra bile orada olacagini soylemeyecektir. Yalan soyledigini donuste yuzune vurup bitiririm. Ya da gitmeden bu konuyu nasil konusabilirim? Mesajlarini okudum diyemem ama ortaginin soyledigini soyleyebilirim. Rest cekersem ters teper. Ne desem bi ise yaramayacak zaten. Bitti bu is yaa. Ben 15 gun bu stresle yasayip sonra ona normal davranamam.

Adam o kadinla hicbir gorusme firsatini kacirmiyor ve siz rahatsiz oldugunuz halde eski konularinizdan da anlasildigi uzere bir sekilde hayatiniza dahil oluyor. Bir erkek icin oncelik (eger gercekten seviyorsa) karisi olmali, rahatsiz oluyorsa her sekilde irtibati kesmeli. Ama kesemiyor iste var bir sebebi... Ayrica yine eski konularinizda anlattiginiz adam seven bir adam degil. Sanki evli olmak icin evlenmis gibi.

Herkes neden koşa koşa gidecek deyip duruyor anlayamadım..
Görüşme yok , mesajlar resmi, eşine ilgili..
Çıkarın kafanızdan bu düşünceleri.
Olsa şimdiye kadar olurdu.. Elli defa soylerek kotu enerji yayıyorsunuz . Eşinize de bu konuyu artık hiç açmayın.

Sessizce takip edin edecekseniz. Kimseyi de buna dahil etmeyin.

Hadi bu ihtimali yoksayalim, yani kosa kosa gitmeyecek.
Ancak bir esin ayrilmasina sebep gosterdigi bir kiz icin ayrilmaasamasina geldiginde oturup dusunmesi mi gerek yoksa eski sevgilisi ve hala bir seyler mi hissediyor dusuncesini (cunku bu dusunce cok agir, kimse kolay kolay konduramaz.) konu sahibinde olusturmasina ragmen kosarak o sehre gitmesi mi?

Bunu da gectim.
Madem kendisi boyle seyleri normal buluyor, esine neden eski sevgili konusunda musaade etmiyor?

Size, bana gore anormal evet, ama konu sahibinin esine gore cok normal bir seyden bahsediyoruz.

Bir de bilet ayirtti ama gitmediii, demenin bir anlami yok ki.
Ha gitmis ha gitmeyi planlamis.
Bu bir kanit degilse kanit ne ki?

Ama son sozlerinize katiliyorum.
Mesele kadar buyumus o kadar herkes haberdar ki evrensel bir capa ulasacak neredeyse.
Bu sebeple artik ne yapiliyorsa gizli yapilmali.

Sonucta adam esine soyleyeceklerini bile bile gidip baskasina " he, seviyorum" mu diyecek ki surekli soruluyor.

Back
X