Konu sahibesi icin cidden uzuluyorum artik, onun icin gercekligi ciplakligiyla en yalin haliyle yazayim dedim.
Her konusu ayni, suphe. Suphe diye kendini yedi bitirdi resmen. Gercegi kabullenip ona gore karar verse hayati daha kolay olacak.
Gercek: Adam sevmiyor.
hayattaki secenekler : 1.Benim sevgim ikimize de yeter, cogu birliktelikte taraflar zaten esit sevmiyor demek, evlilige devam etmek
2. Bu evlilikten medet ummamak
Gercegi kabullenmemek konu sahibesini yipratiyor, surekli hafiyelik pesinde. Ortak arkadasimiz soyle dedi, 3 gun serbest biraktim soyle davrandi, kiz onu yapti, bizimki boyle tepki verdi ........derken konu sahibesi 10 tane teori uretip hangisi dogru diye dusunuyor. kafasinda surekli ayni soru herif seviyor mu sevmiyor mu, farkli farkli teroiler acaba oyle mi boyle mi. Ben de cevabi net yazdim, adam yasi gectigi icin evlenmis, durum bu. Kafasini surekli bu isle mesgul etmeyi biraksin derim artik. Hafiyelik yapmanin kendisine faydasi yok, zarari var. Boyle hayat gecmez.
Bu adamla kiz arasinda bir sey olamaz, kiz sevmiyor.
Adam bekarken kiz istememis. Kizin hicbir sekilde niyeti yok yani. Aldatma kesinlikle olamaz yani, kiz bekarken adami istememis evliyken ne yapsin. Bu kizla adam arasinda asla bir seyler olamaz.
Ote yandan herif bu kizi seviyor.
Konu sahibesi fiziksel aldatildiysam diye bosanacaksa bosanmasin, aldatma yok, kizin istiraki yok cunku.
Herif bosanmaz, cunku o kizla olamayacagini biliyor. Ote yandan kafasi nerelerde bilemiyorum bu nasil bir kafa cozemedim. Adam bir sığır. Madem mantık evliiği yapmayı kabul ettin , kır dizini otur imzayı attıysan gereğini yapmak zorundasın.
Ben tum konulari okudum , bunlari anladim. Ilk konuyu hanim dugununden sonra acmis bazi olaylar ustune yoksa sevmiyor mu diye , hala ayni sorular, hala bu kiz.