• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O korkunc iki haftaya az kaldi

Sizi gerçekten sevse ve değer verse o iş ortaklığını fesheder ve kadınla asla görüşmezdi. Evliliğin sorumlulukları bellidir, alay eder gibi ısrarla iş yapıp görüşmeye devam etmek inattan ziyade işine gelmesi bence. Başka firma mı kalmadı da ısrarla o kadınla çalışıyor, huzurum kaçacağına para kazanmam başka yerle anlaşmaya çalışırım demek yerine saçma bi ısrar...
Evet iste ben de boyle dusunuyorum. Onun kafasinda da anladigim kadariyla soyle bi sey var. ben yanlis bi sey yapmiyorum, mesafeliyim, aldatmiyorum, niye is yapmayayim ki? Ayni yerde calissalar, hatta ayni sehirde olsalar ruhum duymadan bi seyler yasiyordur, bu israri ondan derim. Ama kiz buraya 4 gunlugune geldiginde zaten hic yalniz kalmadiklarini biliyorum, simdi yurtdisinda da bes gun falan ayni yerde olacaklar, kaldi ki annesiyle gidiyor. Amac ne olabilir? Ben asik olsam niyetim olsa firsat yaratirim bir seyler icin.

Ben aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlıktan öte bişey değil bence.Ama senin acindan kesinlikle rahatsiz edici bi durum o konuda sonuna kadar haklisin.Keşke eşin rahatsiz olduğunu bildiği halde daha fazla üstelemese.Anlayıs gösterse.Bi empati kursun bakalim sen yapsan o nasil davranirdi.
Empati yapamiyor. Oyle bi becerisi yok. Ama bir kez ben de eski erkek arkadasimla gorusucem dedim de direkt bosarim dedi.

Bence eşinizin aklında bu Düşünceleri canlandırmayın. Kendinize size olan sevgisine güvenin. Erkekler okadar detaylı düşünmez başkasıyla evleniyim ama onu unutamadım hayatımda kalsın düşüncesi olduğuna inanmıyorum ben bence gerçekten iş için ama siz bu işi karıştırdıkça eşinizinde bu duygular olabilir bence bu kadar belli etmeyin yapsanız bile gizliden yapın ve eşinize ona güvendiğinizi hissettirin ki aklından o düşünceler gitsin

Eşinizin aklı diğer kızda bu çok açık ama boşta kalmamak için sizinle devam ediyor. Bazı erkekler özellikle otuz yaş sendromunun etkisi ile çocuk sahibi olma telaşına düşebiliyorlar aynı bizim gibi. :KK66:
Olabilir. Bu arada bu kiz benden onceki iki senede bunlar gorusurlerken baskasina asikti hatta evlenme durumlari vardi. Bundan sonra biriyle evlenecek olsa esim dugunune de gidelim der eminim. Bilemiyorum cok asik olsa bunlari yapabilir mi?

Evet iste ben de boyle dusunuyorum. Onun kafasinda da anladigim kadariyla soyle bi sey var. ben yanlis bi sey yapmiyorum, mesafeliyim, aldatmiyorum, niye is yapmayayim ki? Ayni yerde calissalar, hatta ayni sehirde olsalar ruhum duymadan bi seyler yasiyordur, bu israri ondan derim. Ama kiz buraya 4 gunlugune geldiginde zaten hic yalniz kalmadiklarini biliyorum, simdi yurtdisinda da bes gun falan ayni yerde olacaklar, kaldi ki annesiyle gidiyor. Amac ne olabilir? Ben asik olsam niyetim olsa firsat yaratirim bir seyler icin.

Bence beni anlamamışsınız...

Mesela benim sevgilim asla istemediğim ve ilişkimize negatif yansıyan bir kişiyle asla görüşmez. Ben de öyle. Bana maddi açıdan faydası dokunacak olsa bile asla muhattap olmazdım. İlla bir şey hissetmeye gerek yok. Eşiniz huzurunuzu sağlamak isteseydi aralarında bir şey olmasa da çoktan bu iş ortaklığını bitirirdi. Ama bitirmiyor. Bu sizi ciddiye almadığını, huzurunu korumaya çalışmadığını gösterir...

Bence eşinizin aklında bu Düşünceleri canlandırmayın. Kendinize size olan sevgisine güvenin. Erkekler okadar detaylı düşünmez başkasıyla evleniyim ama onu unutamadım hayatımda kalsın düşüncesi olduğuna inanmıyorum ben bence gerçekten iş için ama siz bu işi karıştırdıkça eşinizinde bu duygular olabilir bence bu kadar belli etmeyin yapsanız bile gizliden yapın ve eşinize ona güvendiğinizi hissettirin ki aklından o düşünceler gitsin
Offf onun icin cok gec iste. Son zamanlarda hic acmiyorum da cok kavga ettim onceden.

Mesela benim sevgilim asla istemediğim ve ilişkimize negatif yansıyan bir kişiyle asla görüşmez. Ben de öyle. Bana maddi açıdan faydası dokunacak olsa bile asla muhattap olmazdım. İlla bir şey hissetmeye gerek yok. Eşiniz huzurunuzu sağlamak isteseydi aralarında bir şey olmasa da çoktan bu iş ortaklığını bitirirdi. Ama bitirmiyor. Bu sizi ciddiye almadığını, huzurunu korumaya çalışmadığını gösterir...
Yok

Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?

Kadınlık gururu olmayan, evli adama yeşil ışığı bırak disko ışığı gibi par par parlayan çok kadın var.

Benim kızdığım nokta, sizin durumunuzu bildiği halde eşinizin hala kızla iletişim halinde olması. Ortada bir şey var ya da yok. Hayat arkadaşın işkillenmiş mi, durumdan rahatsız mı, huzursuz mu? Kes iletişimi bitsin gitsin. Dünyada iş yapılacak bir o kadın mı kaldı.

Bu gozler sevdigi kadının baska adamla iliskisi olmasina rağmen, kızın tırnağı kırılsa tek bi mesajiyla tum isini gucunu bırakıp ona kosan adamlar gördü. Kız biraz yakın davransa adam herseyini bırakıp kıza kosacakti evini, çoluğunu çocuğunu. Onu gordukten sonra bendr bi guven sorunu olustu. onunla alakasi var mi bilemem ama Sanki kız bi adım atsa esiniz kosacak kız mesafeli durdugu icin esiniz yaklasmaya Korkuyor gibi geldi.

Konu sahibesi icin cidden uzuluyorum artik, onun icin gercekligi ciplakligiyla en yalin haliyle yazayim dedim.

Her konusu ayni, suphe. Suphe diye kendini yedi bitirdi resmen. Gercegi kabullenip ona gore karar verse hayati daha kolay olacak.

Gercek: Adam sevmiyor.

hayattaki secenekler : 1.Benim sevgim ikimize de yeter, cogu birliktelikte taraflar zaten esit sevmiyor demek, evlilige devam etmek
2. Bu evlilikten medet ummamak

Gercegi kabullenmemek konu sahibesini yipratiyor, surekli hafiyelik pesinde. Ortak arkadasimiz soyle dedi, 3 gun serbest biraktim soyle davrandi, kiz onu yapti, bizimki boyle tepki verdi ........derken konu sahibesi 10 tane teori uretip hangisi dogru diye dusunuyor. kafasinda surekli ayni soru herif seviyor mu sevmiyor mu, farkli farkli teroiler acaba oyle mi boyle mi. Ben de cevabi net yazdim, adam yasi gectigi icin evlenmis, durum bu. Kafasini surekli bu isle mesgul etmeyi biraksin derim artik. Hafiyelik yapmanin kendisine faydasi yok, zarari var. Boyle hayat gecmez.

Bu adamla kiz arasinda bir sey olamaz, kiz sevmiyor.
Adam bekarken kiz istememis. Kizin hicbir sekilde niyeti yok yani. Aldatma kesinlikle olamaz yani, kiz bekarken adami istememis evliyken ne yapsin. Bu kizla adam arasinda asla bir seyler olamaz.

Ote yandan herif bu kizi seviyor.

Konu sahibesi fiziksel aldatildiysam diye bosanacaksa bosanmasin, aldatma yok, kizin istiraki yok cunku.

Herif bosanmaz, cunku o kizla olamayacagini biliyor. Ote yandan kafasi nerelerde bilemiyorum bu nasil bir kafa cozemedim. Adam bir sığır. Madem mantık evliiği yapmayı kabul ettin , kır dizini otur imzayı attıysan gereğini yapmak zorundasın.

Ben tum konulari okudum , bunlari anladim. Ilk konuyu hanim dugununden sonra acmis bazi olaylar ustune yoksa sevmiyor mu diye , hala ayni sorular, hala bu kiz.
Evet evet tam benim dusunduklerimi yazmissinİz. Burda aslinda benim kafami karistiran su. Ben cok net bir insanim. Biriyle olmayacaksa, hicbir yolu yoksa boyle en aİndan is yapayim, en azindan goreyim demem. Seviyosam ya ugrasirim ya birakirim. Ama belki esim boyle bi insan diil. Sadece gorusmek yetiyo belki.

Ben sizi anladim. Ben de ayni seyleri dusunuyorum. Zaten normal insanlar boyle dusunur. Ben diyorum ki esim boyle dusunmuyor cunku ona gore rahatsiz olunacak bir durum yoksa karsisindakinin ne hissettigi onemli diil. Genel olarak herkese karsi boyle. Ya da bilmiyorum belki ben inemli diilim.

Evet evet tam benim dusunduklerimi yazmissinİz. Burda aslinda benim kafami karistiran su. Ben cok net bir insanim. Biriyle olmayacaksa, hicbir yolu yoksa boyle en aİndan is yapayim, en azindan goreyim demem. Seviyosam ya ugrasirim ya birakirim. Ama belki esim boyle bi insan diil. Sadece gorusmek yetiyo belki.

Sizin eş bonzai kafasında hanımefendi bunca insan 6 sayfa yazdı ama kimse adamı çözemedi. 6 sayfa teori var , sonuç yok. Adamı köşeye çekip sormak gerek.

Benim başıma da geldi benî aldatırsan bende seni aldatırım dedim. O günden beri rahatım kimseye bakmıyor bile.

Bu tutumunu devam ettirirsen sadece eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olursun nitekim bunu da başarmak üzeresin :KK43:

Son düzenleme:
Olabilir. Bu arada bu kiz benden onceki iki senede bunlar gorusurlerken baskasina asikti hatta evlenme durumlari vardi. Bundan sonra biriyle evlenecek olsa esim dugunune de gidelim der eminim. Bilemiyorum cok asik olsa bunlari yapabilir mi?

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu aşk, takıntı ya da bir çeşit zaaf olabilir. Bir şeyin olduğu kesin. Eşiniz o kız evlense düğününe gidebilir hatta evliyken onunla görüşür de. Bunları yaparken sizle birlikteliğini sürdürmek isteyebilir çünkü siz vefalı Türk kadınısınız onun için. Bence eşinizin 'net' bir şekilde o kızla iletişimini kesmeden kendisini aklaması zor.

Back
X