• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O korkunc iki haftaya az kaldi

Cok kotu. Dun cok guzeldi. Butun gun beraberdik, gayet romantik her sey. Opuyor sariliyor surekli sevdigini soyluyor falan. Konu acildi o kizla ilgili dunyada baska kiz mi kalmadi da gozumun onunde baskasiyla beraber olan birini mi alirim falan dedi. Tam rahatlamistim. Bugun kesin olarak biletler alindi. Toplam bilet fiyatinda bir terslik var ama. Annesi gidiyor ok. Ama iki kisi gidis donus icin fiyat az, bir kisi gidis donus icin de fazla. Arastirdim internetten. Tek yaptigi sey su olabilir. İki kisi gidis, bir kisi donus almis olmali. Yani annesini geri gonderecek ama kendisi ne zaman doner bilmiyor. Cunku kiza bagli. Cunku kizin donus tarihi belli diil. Goster biletleri dedim. İsyerinde simdi. Hesapta fotografini cekip gondericek hala bekliyorum. Kanit kanit diyordum ya. Bundan ala kanit mi olur niyetini belli eden? İslerimi bitiremezsem diye almadim diycek. Ben donemezsem annem donmek zorunda cunku bi gun sonra soyle onemli bi is var boyle odenmesi gereken bi cek var diycek. O kadar iyi biliyorum ki. Ama yeter. Artik inanmiyorum. Ha gercekten donus bileti de almissa ve cidden ucuza falan bulmussa ok ama yalanlar soylemeye devam ederse ugurlar ola diycem.[/QUOT

öyle dedimi yani kendime dönüşü almadım dedimi?

öyle dedimi yani kendime dönüşü almadım dedimi?[/QUOTE]

öyle dedimi yani kendime dönüşü almadım dedimi?
[/QUOTE]
Hayir biletleri cok ucuza getirdim dedi. İnternetten arastirdim yani dedigi gibiyse gercekten cok ucuz. İmkansiza yakin. Ve annesi ve kendisi icin gidis donus aldigini soyledi. Fotografini at dedim isyerinden tamam atarim dedi hala bi sey yok cunku yalani ortaya cikacak.

Hayir biletleri cok ucuza getirdim dedi. İnternetten arastirdim yani dedigi gibiyse gercekten cok ucuz. İmkansiza yakin. Ve annesi ve kendisi icin gidis donus aldigini soyledi. Fotografini at dedim isyerinden tamam atarim dedi hala bi sey yok cunku yalani ortaya cikacak.[/QUOTE]

hımmm eğer düşündüğün şeyi yaparsa bende olsam kıyameti kopartırdım..

Hayir biletleri cok ucuza getirdim dedi. İnternetten arastirdim yani dedigi gibiyse gercekten cok ucuz. İmkansiza yakin. Ve annesi ve kendisi icin gidis donus aldigini soyledi. Fotografini at dedim isyerinden tamam atarim dedi hala bi sey yok cunku yalani ortaya cikacak.

[/QUOTE]
Sadece olasiliklari dusunuyo. Kiz daha erken donerse o da annesiyle doner. Ama belli diil iste o yuzden biletini almadi. Dedigim gibi bileti gosteremezse evet almadim cunku ordaki isim uzayanilir ama annemi gondermek zorundayim cunku burda isler geri kalacak diycek. Annesi de onunla calisiyo ya onun islerle ilgilenecegini soyleyecek. İste bu tepkiyi verirsin diye soylemedim sen huzursuz olma diycek. Yine bi sonuc alamiycam. Yine acaba oyle mi diycem. O da orda kizi ikna etmeye calisicak. Yaa dayanilir gibi diil. Boyle azap olmaz yaa.

Sadece olasiliklari dusunuyo. Kiz daha erken donerse o da annesiyle doner. Ama belli diil iste o yuzden biletini almadi. Dedigim gibi bileti gosteremezse evet almadim cunku ordaki isim uzayanilir ama annemi gondermek zorundayim cunku burda isler geri kalacak diycek. Annesi de onunla calisiyo ya onun islerle ilgilenecegini soyleyecek. İste bu tepkiyi verirsin diye soylemedim sen huzursuz olma diycek. Yine bi sonuc alamiycam. Yine acaba oyle mi diycem. O da orda kizi ikna etmeye calisicak. Yaa dayanilir gibi diil. Boyle azap olmaz yaa.[/QUOTE]

evet o kızla işini kesmedikçe böyle sürüp gider.Hakkında hayırlısı olsun inşAllah.inş. düzelir

Sevgili Cattycat,

Bir değişiklik yapsan ve peşine düşmesen olayın? denedin mi bunu? mesela sorma akşam, havada kalsın, biraz eşin meraklansın Cattycat neden sormuyor diye? Karşı taraf için de kolay değil bu kadar suçlanmak...

Sevgili Cattycat,

Bir değişiklik yapsan ve peşine düşmesen olayın? denedin mi bunu? mesela sorma akşam, havada kalsın, biraz eşin meraklansın Cattycat neden sormuyor diye? Karşı taraf için de kolay değil bu kadar suçlanmak...
İyi diil biliyorum da ortada yalan var.

sen de git oraya onlarla, kötü durur mu? onlar işteyken sen gezersin, akşam yanında olur.

sen de git oraya onlarla, kötü durur mu? onlar işteyken sen gezersin, akşam yanında olur.
Daha once cevaplarda yazmistim. Annesi yuzumu gormek istemiyor. Nefret ediyir benden.
Bu arada kizlar ben galiba ciddi anlamda obsesif oldum. Ucak biletleri hakkinda o kadar emindim ki kendimden. Yalan soyledigine yuzde yuz emindim. Gonderdi fotograflari. Donus biletini almis gercekten. Cok utandim.

Canim bu adam su zamana kadar senden birşey saklamamis. Bilmesen mutlu mesut gecinecektiniz ortada aldatma yok neticede. Birşey gizlemek de yok. Böyle işlerde şeytan insanin aklını celer. Sen biraz kendini zorlasan, aklından kotu sşeyleri atmaya çalışsan? Kendimi tutucam de, içinden gelse bile bu konuyu açma. Çünkü sanki kendini bosyere yipratiyorsun. Belki de sşüphelerinin hicbir dayanağı yok. Belki de adam sen hatirlatmadikca kızı is dışında aklına bile getirmiyor. Bir de böyle denesen

Canim bu adam su zamana kadar senden birşey saklamamis. Bilmesen mutlu mesut gecinecektiniz ortada aldatma yok neticede. Birşey gizlemek de yok. Böyle işlerde şeytan insanin aklını celer. Sen biraz kendini zorlasan, aklından kotu sşeyleri atmaya çalışsan? Kendimi tutucam de, içinden gelse bile bu konuyu açma. Çünkü sanki kendini bosyere yipratiyorsun. Belki de sşüphelerinin hicbir dayanağı yok. Belki de adam sen hatirlatmadikca kızı is dışında aklına bile getirmiyor. Bir de böyle denesen
Belki de yurtdisina gitmesi iyi oldu. Bir sey olacaksa olur ve donuste de zaten iki kisi arasinda kaldiysa secimini yapmis olur ya da kafasi karisirsa belli eder. Keske bana hic anlatmasaydi. Gercekten daha rahat ederdim. 10 ayda gercekten bir sey yakalamadim. Dun gece biraz konustuk gitmeden. Daha biz evlenmeden dugune gelme konularini konustuklari zaman is yapmayi teklif etmis. Ben sorun cikarinca yapmadi bu zamana kadar. İletisim de kurmadi. Facebookta baktigi zamanlar da ne yapti, ise basladi mi, adamla baristi mi gibi seyleri ogrenmekicin de olabilir. Butun musterilerini, ki bunlar cogunlukla erkek, bu sekilde takip ediyir cunku. Kimin cocugu olmus kim evlenmis kim bosanmis bakiyir hep. Bu kizla bi sey yasamamis olsa beni rahatsiz edecek fazla bi sey olmadi aslinda. Ama burada da okudugum konularda bir kadin bir seyden rahatsiz oluyorsa zaman icinde altindan mutlaka bi seyler cikiyor bunu gordum.

Bu olayda en kötü olacağı esin ile boşanman bir süre mutsuz olman ama eşinin ömür boyu mutsuz biri olarak hayata devam etmesi kim karisini boşatip başkasına gittigine mutlu olmuş ki senin kocan da mutlu olacak olsun .Evde mutlu olmayan el de mutlu olamaz demişler.

Back
X