Cok kotu. Dun cok guzeldi. Butun gun beraberdik, gayet romantik her sey. Opuyor sariliyor surekli sevdigini soyluyor falan. Konu acildi o kizla ilgili dunyada baska kiz mi kalmadi da gozumun onunde baskasiyla beraber olan birini mi alirim falan dedi. Tam rahatlamistim. Bugun kesin olarak biletler alindi. Toplam bilet fiyatinda bir terslik var ama. Annesi gidiyor ok. Ama iki kisi gidis donus icin fiyat az, bir kisi gidis donus icin de fazla. Arastirdim internetten. Tek yaptigi sey su olabilir. İki kisi gidis, bir kisi donus almis olmali. Yani annesini geri gonderecek ama kendisi ne zaman doner bilmiyor. Cunku kiza bagli. Cunku kizin donus tarihi belli diil. Goster biletleri dedim. İsyerinde simdi. Hesapta fotografini cekip gondericek hala bekliyorum. Kanit kanit diyordum ya. Bundan ala kanit mi olur niyetini belli eden? İslerimi bitiremezsem diye almadim diycek. Ben donemezsem annem donmek zorunda cunku bi gun sonra soyle onemli bi is var boyle odenmesi gereken bi cek var diycek. O kadar iyi biliyorum ki. Ama yeter. Artik inanmiyorum. Ha gercekten donus bileti de almissa ve cidden ucuza falan bulmussa ok ama yalanlar soylemeye devam ederse ugurlar ola diycem.[/QUOT
öyle dedimi yani kendime dönüşü almadım dedimi?