- 8 Ocak 2015
- 6.056
- 19.032
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada kizla daha evlenmeden ayni ortamda bulundum ama o zamanlar isin ic yuzunu bilmiyordum. Daha sonra bizim kavgali oldugumuz donemde bes gunlugune yine is icin geldi. Esim her ortama beni cagirdi ben ozellikle gitmedim. Bir sey olacaksa olsun, engel olmayayim bakalim nasil gelisecek diye. Kiz bir sorun cikti diye planlanandan once ulkesine donmus. Esime haber bile vermemis donuyorum diye. Kizda bir sorun yok yani. Mesafeli. O donemde yanlarinda olan arkadaslari esimin de mesafeli oldugunu soyluyorlar.Esinle ciddi oturup konusun. Bence sizin evliliginiz tam oturmamis. Yani bu evlilikten beklentileriniz neler? Sor esine.
Hem cocuk istiyor, hemde akli o kizda. Yani celiskili yasiyor. Evde normalde araniz nasil? Yani anlasir misiniz, kafa yapilariniz uyar mi yoksa sürekli kavga kiyamet mi???
Bence o kadin esini birakti diye takmis ona. Ikisini ayni ortamda gördünüz mü hic??Kadinin esine davranislari nasil?
konunu daha önce bilmiyorum ama eşinin bu söyledikleri hiç tatmin edici şeyler değil senle evli olması çocuk istemesi bir sürü evli çiftin çoluğu çocuğu hatta torunu olan insanlardan bile hala karısını gözünün içine baka baka aldatan adamlar varCok konustum bu konuyu. Rahatsizliklarimi da soyledim. Rahatsiz olman gereken bir durum yok diyor. Seni sevmesem evlenmezdim, cocuk istemezdim diyor. Kavga ettigimiz donemde cok kotuyduk tabi ki. Ailevi sorunlar da vardi. Annesi su an benimle gorusmuyor ve surekli bosanmasi icin basinin etini yiyor. Hayatimda ilk kez anneme karsi geliyorum, bosanmak istemiyorum diyor. Hemen yine cocuk yapalim diyor. Surekli beni seviyor musun diye soruyor. Yildonumumuz icin tatil planlari yapiyor. Bilemiyorum boyle seyler kafami karistiriyor iste.
Cok zor gercekten. Ama ben senin bir seyler hissettigini dusunuyorum diyip de bosaniyorum diyemiyirum. Bir kanita ihtiyacim var. bunu dusundurecek bir mesaj yok, bir bulusma yok. Adam sadece is yapiyorum diyor. Goster dedim bir kez. Isle ilgili bir mesaj goster. Gostermiyorum dedi. Tamam dedim iste yok oyle bir sey. Telefonunda da sifre var ama benim bildigimi bilmiyor. Actim baktim hep isle ilgili mesajlar. Suphelendirici davraniyor ama bi sey yok ortada.eşiniz eski sevgilisine karşı birşeyler hissediyor gibi duruyor.çok zor bir durum
Bu arada kizla daha evlenmeden ayni ortamda bulundum ama o zamanlar isin ic yuzunu bilmiyordum. Daha sonra bizim kavgali oldugumuz donemde bes gunlugune yine is icin geldi. Esim her ortama beni cagirdi ben ozellikle gitmedim. Bir sey olacaksa olsun, engel olmayayim bakalim nasil gelisecek diye. Kiz bir sorun cikti diye planlanandan once ulkesine donmus. Esime haber bile vermemis donuyorum diye. Kizda bir sorun yok yani. Mesafeli. O donemde yanlarinda olan arkadaslari esimin de mesafeli oldugunu soyluyorlar.
Kesinlikle savunmak icin soylemiyorum. Esimi deli divane sevemiyorum su anda zaten. Dedigim gibi bi sey bulsam aninda giderim ve cocuk olsa dahi durmayacagimi bilir. Goz yumup oturmam. Ve kizin yesil isik yakma ihtimali varsa esimin de cocuk yapmayi goze alabilecegini sanmiyorum. Cok sacma olmaz mi? Boyle bir ihtimali denemek istiyorsa cocuk olmadan denerdi diye dusunuyorum. Ben hamile kaldigimda esim cok mutluydu gercekten. Ve tam da o sirada burada fuari vardi. Kiz da fuara geldi. Bunu da sorun ettim. Is icin geliyor, gecenlerde konustuk, cocugum oluyor cok mutluyum dedim dedi. Bilmiyorum ya benim esim bu konularda cok rahat, ya asiri iskolik oldugu icin is once geliyo, ya da ben bi sey varsa yakalayana kadar daha burada cok konu acacagim.konunu daha önce bilmiyorum ama eşinin bu söyledikleri hiç tatmin edici şeyler değil senle evli olması çocuk istemesi bir sürü evli çiftin çoluğu çocuğu hatta torunu olan insanlardan bile hala karısını gözünün içine baka baka aldatan adamlar var
tüm bu söyledikleri şu an bana bağlı değilsin yanlışımda gidersin ama çocuk olursa sesini çıkaramaz oturursun yerine anlamı da var
ayrıca hadi konuşmalarında resmiyeti geçtim eşinin boşanmayı düşünür düşünmez o şehre bilet alması bile boşanma nedeni
ayrılırsan açıklama yapmana dahi gerek yok
ve bencede eşin o kız yeşil ışık yaksa yanında durmayacak gibi
miss ne yaptın canım sen? Çok sert olmuş.Size 50 kere yazdım , bu kız çağırsa eşiniz gider. Lakin kız eşinizi istemiyor. Kız istese eşiniz onunla olurdu, sizi seçenek olarak bile görmezdi. Bu kız gittiği için sizinle evlenmiş sizi sevdiği için değil.
Her konunuza yazdim, bunu kabullenin artik.Adam sevmiyor, akli baskasinda.
Boşuna azap çekmeyin. O herifin de cehenneme kadar yolu var , kızı görücem diye fino köpeği gibi atlaya zıplaya gidiyordur şimdi.
miss ne yaptın canım sen? Çok sert olmuş.
O kadar guzel yazmissiniz ki. Psikolog gibi. Dun gece yine beni seviyo musun diye sordugunda inanmiyo musun sevdigime dedim. Hayir dedi. Ne yaparsam inanirsin diye sordum. Tekrar hamile kaldiginda inanacagim dedi. Benim derdim, bu kadar kafama takmam da onu cok sevdigim icin degil. Tabi ki seviyorum ama asil derdim bir sey varsa cocuk olmadan ortaya ciksin. Bir de ben yillar once obsesif kompulsif bozukluktan tedavi gordum. Bir seyleri kafama takmaya meyilliyim. Ne ne kadar gercek ne kadari benim takintim bazen emin olamadigim icin buraya konu actim bu derdimle ilgili. Cok kisi birak bu adami diyo. Tamam birakicam zaten de su an biraksam hep ya ben abarttiysam diyecegim. Gozumle bir sey gormeliyim. Mesela bilet alma konusu. Yazin oraya depo acacagim demisti. Belki yazi beklemeye gerek gormedi. Ya da o sirada yine bir fuara gitmek icin vize almisti, o kizin ulkesi ustunden almak kolay diye ordan aldi ve giris cikis yapmak zorunda. Belki de cidden sadece kiz icin gidiyordu. Ama sadece ihtimallerle bosanamam ki.Çoğu kişinin aksine ben eşinin seni sevdiğini düşünüyorum, diğer konularınla ilgili bir fikrim yok ama. Bak tatlım eğer bir erkek kafasına bişey koyarsa, onu yapar çoluk çocuk kadın ev dinlemez. O kadını çok sevse seni sürekli aşağılar, memnuniyetsiz davranır, herşeyine bir bahane bulur... O kadınla karşılaştırır seni çünkü kafasında sürekli. Adam sana niye sürekli beni seviyo musun diye sorup dursun ki? Pervasız olur. Bişeyleri bahane eder yeter bıktım dırdırından der çeker hider sana katlanamaz başkasını severken. Bi de tatlım, niye hayatı zehir ediyosun kendine? Hiçbişey gizli kalamaz merak etme, bigün bişeyler olursa mutlaka duyarsın. İhtimaller içinde boğup durma kendini. Mutlu olmaya çalış. Bigün bitecekse ve bu sebepten olacaksa buna kimse engel olamaz. O gün gelmeden provalarını yapıp durma. Belki sen sıkılıp terkediceksin kocanı? Hayat bu belli mi olur? Aldatılacak kadın yerine koyma kendini. Mutlu ve akıllı kadın ol. Senin gözünden zaten kaçmaz olacak olan.
Konu sahibesi icin cidden uzuluyorum artik, onun icin gercekligi ciplakligiyla en yalin haliyle yazayim dedim.
Her konusu ayni, suphe. Suphe diye kendini yedi bitirdi resmen. Gercegi kabullenip ona gore karar verse hayati daha kolay olacak.
Gercek: Adam sevmiyor.
hayattaki secenekler : 1.Benim sevgim ikimize de yeter, cogu birliktelikte taraflar zaten esit sevmiyor demek, evlilige devam etmek
2. Bu evlilikten medet ummamak
Gercegi kabullenmemek konu sahibesini yipratiyor, surekli hafiyelik pesinde. Ortak arkadasimiz soyle dedi, 3 gun serbest biraktim soyle davrandi, kiz onu yapti, bizimki boyle tepki verdi ........derken konu sahibesi 10 tane teori uretip hangisi dogru diye dusunuyor. kafasinda surekli ayni soru herif seviyor mu sevmiyor mu, farkli farkli teroiler acaba oyle mi boyle mi. Ben de cevabi net yazdim, adam bosta kalmamak icin evlenmis, durum bu. Kafasini surekli bu isle mesgul etmeyi biraksin derim artik. Hafiyelik yapmanin kendisine faydasi yok, zarari var. Boyle hayat gecmez.
32 yasinda.Kiz istemiyor birsey anlasilan. Esinde kiz beni birakti diye kafaya takmis, 3. kez söylüyorum ama öyle bence.
Sizin tartismali oldugunuz dönemde kizin bulundugu sehire bilet almasi düsündürücü. Aklinda kiz belli, ama zaten eski sevgiliyle sürekli ayni ortamda bulunursa böyle olur, bence hos degil.
Napsaniz bilemedim ilk defa. Cünkü süpheler olsada, esinizin bazi tavirlari bu süpheleri güclendirsede (bilet alma gibi), bariz bir aldatma olayi yok, hersey esinizin beyninde olandan ibaret. Gerci önemli olan o beyni temiz tutmak.
Esin biraz cocuksu geldi bana birde. Ergenlik döneminde yasiyor sanki, bu gel gitler hos degil. Kac yasinda?
Tabi ki bana da cok ters. Ama oyle dost falan gibi de diiller. Okudugum mesajlar cok resmiydi aslinda. Hatta kiz isle ilgili sikintilari icin teselli gibi bir iki cumle yazmis, esim cevap bile vermemis. Diyorum ya gozumle bir sey gorsem ne yapacagim simdi falan diye dusunmem ya da karalar baglamam. Ben de icimden neler neler dusunuyorum, orada kizin tavrina mi bakacak, deneyecek mi daha bir suru dusunce. Sonra gidecek olan bilet ayirttigi zaman giderdi ne olursa olsun diyorum, ya da her sey kafasinda bu kadar havadayken cocuk yapmaya calismazdi diyorum. Isin icinden cikamiyorum sonra.
Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?