amacım konu sahibini fişeklemek değil burda okuduğumuz olaylar ve sonuçlarında ellerimizde resmen sağlam istatistikler var artık..kendi bileceği iş benden uyarması.
yok ya öyle demeyin nolur. paranoyak olcam eşim beni çok seviyor. o da tel konuşmasını yakalmış o yüzden adam üstü kapalı olarak söylemiş yani eşim anlamış diyeyimahahahhaha sabah sabah cok iyi geldi bu konu. Ya seviyorum KK`yi eglence full, her zaman her saat`te.
Simdi konuya bakin. Arkadasinizin hem kadin ve hem kocasi birbirlerini aldatiyor, onlar bunu kendileri bilmiyor siz arkadaslari olarak biliyorsunuz ??? Siz ne bicim bir arkadassiniz o zaman ?
Esinize bunu böyle rahat söyleyebiliyorsa, eisinizinde bir sirrini o arkadas biliyordur. Aman dikkat !
eee öbür adamda karısını seviyormuş konu sahibiyok ya öyle demeyin nolur. paranoyak olcam eşim beni çok seviyor. o da tel konuşmasını yakalmış o yüzden adam üstü kapalı olarak söylemiş yani eşim anlamış diyeyim
rabbim korusun ben asla kabullenmem o da bunu bilir.eee öbür adamda karısını seviyormuş konu sahibi
aminböyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...
baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...
rabbim hepimizi esirgesin böyle şeylerden. büyük konuşmak istemiyorum...
nereymiş ora söylede tayin falan istemeyelim Allah muhafaza..böyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...
baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...
rabbim hepimizi esirgesin böyle şeylerden. büyük konuşmak istemiyorum...
Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
Konuyu iyice okursanız burada yazıyorKomşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
aaa son kisim yeni cikti bende.Konuyu iyice okursanız burada yazıyor
Karısıda mı kocasını aldatıyor vay anasını..Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
aklımdan direkt bu geçti eşin kendine yol çiziyor olmasın konu sahibi bence dikkat et.