- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
biliyorum eminim ama beni ilgilendirmez aslında asla dillendirmem.
Konu sahibinin çoucukça cümlelerini ve bir yerde ki aşırı iddialı bir cümlesini hiçe sayarsamKarısıda mı kocasını aldatıyor vay anasını..
Bence birbirlerinden haberleri var ve bu durumdan memnunlar ki relaks takılıyorlar...
Konu sahibinin çoucukça cümlelerini ve bir yerde ki aşırı iddialı bir cümlesini hiçe sayarsam
senin bu cevabın ilginç oldu bak. belkide böyledir aslında. bencede böle böle
heh tamam ozaman tencere kapak olayı , çalma kapıyı çalarlar kapını olmuş, kimse için üzülmeye gerek kalmamış.Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
böcük böcükBenim öküz de beni aldattıysa her erkek aldatabilir potansiyeliyle bakıyorum artık.
ayyyy ne laflar var sizdeBiran, telefon ekranından bahçıvan, hizmetçi, uşak çıkıp, pastanede felsefe, siyaset, tarih konuşacak sandım.
Bu ne loooo!
Neresiymiş orası ya valla karantina bölgesi gibiböyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...
baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...
rabbim hepimizi esirgesin böyle şeylerden. büyük konuşmak istemiyorum...
Kocasini aldattgni goyunuzle gordunuz mu ? Ya da esiniz gormus mu ?Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.