o koca bile karısını aldattıysa, biz ne yapalım..

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
34
Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.

insan öyle şeyler duyunca çok fazla şüpheye düşüyor.kime güvenelim napalım çok şaşkın durumdayım... ama herkes yapmaz öyle düşünme kocanın günahını alma:)

rahatça nasıl anlatabilmiş ki eşinize ben ona şaşırdım açıkcası karısının duymasından hiç mi çekinmiyormuş? ee millet elin adamıyla siyaset felsefe vırt zırt konuşursa kuytularda köşelerde tabiki herkes birbirini aldatır daha doğal ne olabilir ki ?

eşime güveniyor o yüzden anlattı zannedersem eşim de benim kimseye söylemeyeceğimi bildiği için söyledi

Nasil ya saka mi kari koca birbirlerini aldatiyorlar. Birbirlerinden haberleri yok oyle mi. Bunu esine nasil alenen anlatabilmis. Bir de esin sana nasil anlatti ki. Benim ki anlatmazdi. Cenemin durmayacagini bildigi icin
sizin yan komsuda aski memnunun cekimleri filan var da siz komsu zannetmeyesiniz

dimi sonra da bizim niyetimiz kötü değildi sadece arkadaşça konuşuyorduk sohbet ediyorduk diyorlar.buza yatırmak lazım bunları.

ee demekki göstermelik herşey...
danışıklı dövüş...aman içini bozma sen...

sen kendin doğru ooduğuna inan,gerisi bağlamasın seni...
herkes seçimlerini yaşar

inanması güç ama böyle işte. bende buna kafa yoruyorum dünden beri.

eşime güveniyor o yüzden anlattı zannedersem eşim de benim kimseye söylemeyeceğimi bildiği için söyledi
anladım da böyle bir konuda ama kimseye güvenemezsin ki ama öyle değil mi bu erkekler saf mı oluyor ne

al birini vur öbürüne o zaman. adam kadını kadın adamı aldatıyor. boşverin onlar tuhaf

Karşılıklıysa birbirlerine nispet yapıyolardır belki de... Danışıklı dövüş var ortada. Eşinizi falan özendirip olayı meşrulaştırmasın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…