o koca bile karısını aldattıysa, biz ne yapalım..

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.

Hiç öyle düşünme canım,
bazı insanlar karşıya iyi rol yapar, dört duvar arasını kimseler bilemez .
Bak demek ki göründüğü kadar iyi değil ki ikisi de aldatıyor birbirini .

biliyorum eminim ama beni ilgilendirmez aslında asla dillendirmem.

Dillendirmişsiniz zaten. Eşinizle birlikte başka insanların hayatını yargılamak veya onların hayatını düşünmek yerine kendi hayatınıza odaklanın.

Gözünüzle görmediğiniz konuları da "biliyorum eminim" şeklinde dile getirmeyin. Bir konudan emin olmanız için ayan beyan gözünüzle görmeniz gerekir ,ki bu durumda sizin de olay anında orada olduğunuz sonucu ortaya çıkar. O yüzden
kelimelerinizi özenle seçin.

Mevcut durumu değiştirmek için herhangi bir şey yapamayacaksanız ; mesafe koyun , görüşmeyin.

Son düzenleme:
Karısıda mı kocasını aldatıyor vay anasını..
Bence birbirlerinden haberleri var ve bu durumdan memnunlar ki relaks takılıyorlar...:KK59:
Konu sahibinin çoucukça cümlelerini ve bir yerde ki aşırı iddialı bir cümlesini hiçe sayarsam
senin bu cevabın ilginç oldu bak. belkide böyledir aslında. bencede böle böle :KK53:

Valla ummadığın taş baş yarıyor. Nişanlımla abisi aynı iş yerinde çalışıyor . Ne kadar efendidir abisi çok severim hem. Evine çok bağlıdır,eşiyle olmadığı sürece biryere gitmez falan. Gayet sakindir. Melek gibi insan der herkes. Ama gel gör ki bundan 7-8 ay eşini aldatmış.. Hala şokunu üstümden atamadım

Sen onun kocasını boşverde kendi kocanada dikkat et erkekler böyle muhabbetleri herkese anlatamaz, anlattıysa karşı tarafında böyle muhabbetlere girmesi lazım bence!

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
heh tamam ozaman tencere kapak olayı , çalma kapıyı çalarlar kapını olmuş, kimse için üzülmeye gerek kalmamış.

her evlilikte risk vardır, başımıza gelirse ki inşallah kimsenin başına gelmez ozaman bakarız icabına

Ben erkek milletine güvenmiyorum bacım , takımı sağlamsa kork o adamdan her zaman ne yapacağı hiç belli olmaz, kimyaları biz gibi değil o yüzden kendiniz gibi bilmeyin eşlerinizi devamlı takip edin, ensesinde olduğunuzu hissetsin.

böyle bir yer biliyorum ben. küçük bir ilçe. ortaokuldan bile bakire olarak çıkmak büyük başarıdır...

baldızından çocuk sahibi olup, karısıyla beraber evlatlık verenler. babaannesine tecavüz edenler...

rabbim hepimizi esirgesin böyle şeylerden. büyük konuşmak istemiyorum...
Neresiymiş orası ya valla karantina bölgesi gibi

valla bunu kim yapar kim yapmaz bilemeyiz de
insanda Allah korkusu olacak
inancı yoksa da vicdanı olacak ...
bu da içsel bir durum maalesef kim yapar kim yapmaz bilemiyoruz evet ne kötü demi :KK43:

Körler sağırlar birbirini agirlar:KK14: öyle adamlara,böyle kadin lazim. Birbirlerini aldatip dursunlar,düzgün insanlarin hayatlarını karartmasinlar:110:

Kocasini aldattgni goyunuzle gordunuz mu ? Ya da esiniz gormus mu ?

Allah tan korkmadan bu işlere giren adam eşinden korksa ne korkmasa ne? Onun hesap vermesi gereken çok daha büyük yerler var. Kafanı yorma bu işlere.

X