- 21 Şubat 2014
- 210
- 74
- 34
allah korusunKarşılıklıysa birbirlerine nispet yapıyolardır belki de... Danışıklı dövüş var ortada. Eşinizi falan özendirip olayı meşrulaştırmasın da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah korusunKarşılıklıysa birbirlerine nispet yapıyolardır belki de... Danışıklı dövüş var ortada. Eşinizi falan özendirip olayı meşrulaştırmasın da...
yok eşine karşı çok ilgili görsen çok seviyor hayatta aldatmaz dersin yaniO zaman iyi olmus kadina..
niye tasalandin ki..
o koca bile derken o enayi mi demek istedin?
aklımdan direkt bu geçti eşin kendine yol çiziyor olmasın konu sahibi bence dikkat et.eşiniz sizi yokluyor olmasın bak o adam bile aldatıyo diye :/
nasıll yaniaklımdan direkt bu geçti eşin kendine yol çiziyor olmasın konu sahibi bence dikkat et.
Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.[/QUOTE
Bence o adam da esinin kendisini aldattigindan haberdar ve kocaniza da bunu esi duysun diye soyledi. Insan esini aldatsa bilr komsuya soyler mi ay komsu yani...
ne biliyosun eşinin seni aldatmadığını belki kendi yaptığı hareketi meşrulaştırmak adına komşunun kocasından bahsediyordur..bu sebeple diyorum ki dikkat et bir süre sessizce kocanı takip et...bulunduğu ortamda karısını aldatıp bunu iyi bir şeymiş gibi anlatan insanlar var ne de olsa anladın mı ?nasıll yani
ne biliyosun eşinin seni aldatmadığını belki kendi yaptığı hareketi meşrulaştırmak adına komşunun kocasından bahsediyordur..bu sebeple diyorum ki dikkat et bir süre sessizce kocanı takip et...bulunduğu ortamda karısını aldatıp bunu iyi bir şeymiş gibi anlatan insanlar var ne de olsa anladın mı ?
Belkide aldatildiginin farkinda artik adam..yok eşine karşı çok ilgili görsen çok seviyor hayatta aldatmaz dersin yani
amacım konu sahibini fişeklemek değil burda okuduğumuz olaylar ve sonuçlarında ellerimizde resmen sağlam istatistikler var artık..kendi bileceği iş benden uyarması.Vallahi demeyim kotu dusunmeyim dedim ama ben de okur okumaz bunu dusundum
Örnek verdiğiniz aile bu mu yani.Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
bana rahatça söylemedi ben anladım anlamamazlıktan geldim. ben şimdi kötü oldum vallahi buraya yazdığım için. gıybet yapıyor gibi oldu ama ben v eşim asla dillendirmeyizahahahhaha sabah sabah cok iyi geldi bu konu. Ya seviyorum KK`yi eglence full, her zaman her saat`te.
Simdi konuya bakin. Arkadasinizin hem kadin ve hem kocasi birbirlerini aldatiyor, onlar bunu kendileri bilmiyor siz arkadaslari olarak biliyorsunuz ??? Siz ne bicim bir arkadassiniz o zaman ?
Esinize bunu böyle rahat söyleyebiliyorsa, eisinizinde bir sirrini o arkadas biliyordur. Aman dikkat !