o koca bile karısını aldattıysa, biz ne yapalım..

Herkesin ahlakı farklıdır. Ama hiçbir erkeğe %100 güvenilmez bence. Hepsi aldatmaz ama biz kadınlar gibi de sağlam iradeli değillerdir. Kocaya %100 güvene karşıyım. Ha bir de erkek karısını, evimin hanımı çocuklarımın anası modundan çok daha kadın kadın görmeli bence.

Hic kimse kocasndan icin,benim kocam yapmaz diye büyük konusmamali,ne zaten yapmaz diye rahat olunmali,ne de beni her an aldatacak diye adami bogmali..benim her zaman soyledigim sözdür allah sasirtmasin.

eşler birbirini aldatıyo bunu 3.kişiler biliyo kendileri bilmiyo hadi canım sende, laf bu giderde gider eşin sana sen bize...Onların evliliği açık evliliğe dönmüş

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.[/QUOTE

Bence o adam da esinin kendisini aldattigindan haberdar ve kocaniza da bunu esi duysun diye soyledi. Insan esini aldatsa bilr komsuya soyler mi ay komsu yani...

ne biliyosun eşinin seni aldatmadığını belki kendi yaptığı hareketi meşrulaştırmak adına komşunun kocasından bahsediyordur..bu sebeple diyorum ki dikkat et bir süre sessizce kocanı takip et...bulunduğu ortamda karısını aldatıp bunu iyi bir şeymiş gibi anlatan insanlar var ne de olsa anladın mı ?

yasım neredeyse 35, eşim de aynı yasta
hiç böyle şeyler gelmiyor aklıma
saf, salak biri de değilim ama
çok mu pembe bakıyorum ben bu dunyaya:KK53:

ne biliyosun eşinin seni aldatmadığını belki kendi yaptığı hareketi meşrulaştırmak adına komşunun kocasından bahsediyordur..bu sebeple diyorum ki dikkat et bir süre sessizce kocanı takip et...bulunduğu ortamda karısını aldatıp bunu iyi bir şeymiş gibi anlatan insanlar var ne de olsa anladın mı ?

Vallahi demeyim kotu dusunmeyim dedim ama ben de okur okumaz bunu dusundum

ahahahhaha sabah sabah cok iyi geldi bu konu. Ya seviyorum KK`yi eglence full, her zaman her saat`te.
Simdi konuya bakin. Arkadasinizin hem kadin ve hem kocasi birbirlerini aldatiyor, onlar bunu kendileri bilmiyor siz arkadaslari olarak biliyorsunuz ??? Siz ne bicim bir arkadassiniz o zaman ?
Esinize bunu böyle rahat söyleyebiliyorsa, eisinizinde bir sirrini o arkadas biliyordur. Aman dikkat !

Vallahi demeyim kotu dusunmeyim dedim ama ben de okur okumaz bunu dusundum
amacım konu sahibini fişeklemek değil burda okuduğumuz olaylar ve sonuçlarında ellerimizde resmen sağlam istatistikler var artık..kendi bileceği iş benden uyarması.

Komşumun kocası eşimle aynı yerde çalışıyor. Karısını aldattığını anlatmış eşime. adam da nasıl iyi eşine karşı ilgili. üşütürsün üstünü giy bilmem ne. kadın da kocasından bahsederken ne kadar efendi alduğunu anlatır.o adamın karısını aldatabileceğine asla inanmadım. anlamıyorum sabahtan beri aklımda. acaba her erkek aldatırmı. benim kocamın da aklından geçiyomudur diye. insan kimseye güvenemiyor. yazıkki karısı da bu adamı aldatıyor..oh ne ala memleket. herkes birbirini aldatıyor.
Örnek verdiğiniz aile bu mu yani.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

ahahahhaha sabah sabah cok iyi geldi bu konu. Ya seviyorum KK`yi eglence full, her zaman her saat`te.
Simdi konuya bakin. Arkadasinizin hem kadin ve hem kocasi birbirlerini aldatiyor, onlar bunu kendileri bilmiyor siz arkadaslari olarak biliyorsunuz ??? Siz ne bicim bir arkadassiniz o zaman ?
Esinize bunu böyle rahat söyleyebiliyorsa, eisinizinde bir sirrini o arkadas biliyordur. Aman dikkat !
bana rahatça söylemedi ben anladım anlamamazlıktan geldim. ben şimdi kötü oldum vallahi buraya yazdığım için. gıybet yapıyor gibi oldu ama ben v eşim asla dillendirmeyiz

X