Ay tatlım daha 24 yaşındasın bundan sonra karşıma biri çıkmaz diyorsun ya saçmalama lütfen. Zaten kendimizi tanımamız insanları tanımamız daha yeni yeni bu yaşlarda oluyor. Evet çevrendekiler için hayat daha kolaymış gibi gözüküyor olabilir ama herkesin hayat çizelgesi farklıdır. Kimi 20 yaşında evlenir 30unda boşanır kimi 30unda evlenir mutlu olur. He tam tersi de olabilir ama bilemeyiz. Yalnız hiç sevmedim ben senin 'benden geçti artık tiplerini' bak beni de 3 senelik sevgilim terk etti 2 ay önce. Senden de büyüğüm. Napıyım olursa nasip olmazsa da nasip. Ama biz elimizden geleni yapıcaz. Dil bilmiyorum diyorsun eee otur YouTube'dan falan izle öğren, belediyenin kurslarına git. Btk akademi diye bir yer var oradan ücretsiz sertfiikalar al. Ben de okuduğum bölümü yapamıyorum farklı alana yöneldim. Lütfen çaresiz olma kendini geliştirmeye bak. Biz güçlü olursak ancak iyi olabiliriz. Bir de az çok maaş deme tecrübe kazanmaya bak. Çoğu insan iş hayatına ancak bu şekilde atılabiliyor. Hem evden biraz uzaklaşmak sana iyi gelir hem de ehliyet için para biriktirmiş olursun. Cv'ni de her yere gönder. En az 1 sene tecrübe istiyoruz falan dediklerine bakma sen.