Yeni mezun oldum iç mimarlık bölümünden napicagimi bilmiorum bir kaç işe baktım genelde almıyolar yeni mezun. Alanlarda stajyer gibi maaş veriyor. Zaten İngilizcem yetersiz 24 yaşındayım ehliyeti bile daha alamadım. Kim beni niye işe alsın. Başka işlere bakıp çalışacağım en kötü asgari ile. Çünkü mezun olduğumdan beri annemle tartışma yaşıyorum. Çalışmam için baskı yapıyor sürekli bu yüzden evde kimseyle konuşmuyorum . Ehliyete gideyim dedim anneme gitsen ne olur sen onu da beceremezsin dedi zaten hevesim de kalmadı öyle diyince. Ailemle yaşamaya daha ne kadar devam edicem bilmiyorum. 1+1 bir ev bulup tek yaşamak istiyorum ama maddi olarak ailem destek olmaz yapabilir miyim bilmiyorum. Hadi bi sevgilim olsa birlikte yaşardık ortak ödeyip o da yok. Evlilik olsun desem evlilik düsünecek bi iliskim yok. 24 yaşındayım zaten bu yaştan sonra kimle tanışıp sever evlenirim ki o da imkansız benim için yani. Şu yaşıma kadar 1 tane ciddi ilişkim olmadı bu yaştan sonra da olmaz. Zaten aday bile yok görücü usulü bile isteyen yok durumum o kadar iç acısı. En son 2.5 ay önce biten ilişkim vardı hala onu unutamadım zaten ondan sonra da kimseyle flört bile edesim yok zaten olsa da. Arkadaş desen böyle dostum diyeceğim arkadaşım yok derdimi anlatacağım görüşeceğim kimsem de yok. Hep evde zamanım geçiyor. Kurslara gitsem param yok ailem artık destek sağlamıyor. Millete bakıyorum tüm çevrem hayatı düzene sokmuş işi var çoğu evlendi evlenmeyenlerin güzel ilişkileri var
hayat cok zor ne yapıcam bilmiyorum buraya yazıyorum çünkü anlatacak akıl alacak kimsem yok