o kadar cirkin hissediyorum ki..

,

Allahımmmmmmmmmmmmm ne şımardım

Cevap veriyorum değilim, mühendisim, hakedene ağız dolusu küfretmeyi de erkek meslektaşlarımdan öğrendim Bir de camımı sıkan insanlara hiç tahammülüm yok postamı koyarım Hadsizlere hadlerini bildirmeyi, terbiyesizlere ayar çekmeyi görev sayarım Haksızlık gördüğümde gider karışırım, bazen başım belaya girse de, kendimi durduracak değilim Bu topikte bahsedilen oğlanı sokakta görsem sen kimsin be diyip , konu sahibesi adına çantamı kafasına geçiriveririm.

Son düzenleme:

senin o çekik kahve gözüne hasta olan bi dolu erkek var salak sevgilin gidip yeşil gözlü birini bulsun canım.

Kızlar demin okudum.siyah kalem gözü çekik.beyaz kalem büyük gösteriyormuş..Şaşırdım ben birazda :)

Kzilar bazilariniz bakimli ol kaş biyik yuz temizligine dikkat et makyaj videolari izle diye yazmissiniz.Sizce bu kadar sikayetci olan biri her cozumu aramamis midir?Makyaj konusunda cok iyiyımdir kas biyik cilt bakimimi asla ihmal etmem.Normal bir bayandan iki kat daha bakimli ve titizim..Ama ozguvenim neredeyse artik yok..

Dış görünüşünde değil problem erkek arkadaşında, seni mutlu etmiyorsa ilişkini gözden geçir ruh eşin olmayabilir. Yoksa uzun boylu zayıf bir kızsın görünüşünü dert etme ama buna rağmen sevgilin beğenmiyorsa durum çözümsüzdür.

Evladım şu konuya yazdıkların beni kanser etti.

Problem kafanda, görüntünde çirkin , kötü bir şey yok ama sürekli seni aşağılayan biriyle olduğun için özgüvenin tükenmiş. Sonra da özgüvenim yok yazıyorsun, eee güzelim sebebini yazdık işte, özgüven emici, aşağıya çekici bir duygusal vampirle berabersin. Adam resmen hayat enerjini sömürüyor. Ayrıl, ayrıldığını duyan hayranların başına üşüşünce kendini iyi hissedersin zaten, kendini boş yere aşağıladığının farkına da varırsın. Sana tapınan biriyle olmak varken bu adamın zırvalarını dinleyerek kendinde haksızlık ediyorsun. Sen ne bekliyorsun ki zaten bu ilişkiden , evlenip önündeki 80 yıl boyunca hakaret dinlemek mi amacın??? Sana reçeteni yazdık, ayrıl dedik , hala neden sızlanıyorsun? Bu konuya çözüm getirmezsen sızlanmaya daha çok devam edeceksin. Bu adam böyle , değişmeyecek, sana böyle davranmaya devam edecek. Ya oturup bu zırvaları dinlemeye devam edeceksin ya da uzaklaşacaksın. Hem adamın yanında durup hem de allah allah beni neden aşağılıyor diyerek bir yere varamazsın. Hakaretleri duymamak için uzaklaşıp gideceksin, çözüm bu kadar basit. Ben gitmem dersen de goygoy dinlemeye devam o zaman.

Son düzenleme:
bence çirkin olmadığının farkındasın hatta kendini güzel buluyorsun tek sorunun sevgilinin seni güzel bulmaması ve o güzel bulmadığı sürece bu psikolojide olacaksın. eğer senin ona değer verdiğin kadar sana değer verse yeşil gözlü kızlardan hoşlanıyorum demezdi sana ya da belli etmezdi. sen soğumadın mı sana bunları söyleyen adamdan? kendine saygın olmalı söyletmemelisin bunları ona. burnunun da şurası şöyleymiş dediğinde evet çok güzel ben çok beğeniyorum de. sende ona yap şuranda şöyle kötü de. ayrılmıyorsan bari bunları yap.

senin o çekik kahve gözüne hasta olan bi dolu erkek var salak sevgilin gidip yeşil gözlü birini bulsun canım.
Arkadaşa katılıyorum. Bir çok erkek çekik gözlü kızlara bayılıyor. Şimdi komik gelecek ama hani hep çocuğa hamile kalmadan önce aklından nasıl bir yüz geçerse çocuk ona benzer derler ya, ben cengizhan filminde börte diye küçük bir kız vardı, çekik gözlü, öyle olsun diye onu düşünmüştüm çocuk yapmadan önce. Çekik gözlüleri çok beğeniyorum ben. Farklılar yani... Bunu hiç takıntı haline getirmemesi lazım aslında arkadaşın.

aramızda daha hic sorun cıkmadı birbucuk senedir ama en kücük kızdırdığında hemen KK taktilleri yapcam artık cok sey öğrendim burdayazık bide askerde cocuk
Valla askerde olması hiç ırgalamasın seni... Asker dedin tepem attı bak yine. Askerde diye kapris yapmasına izin verme sakın. Hımmmmm

Sen güzelliğe takıntılı olunca o da sana nerden takacsğını iyi biliyor. Şimdi sana bir soru. Özenerek sevgiline bir yemek yapsan ve bunu beğenmese ne hissedersin. Ona çok kızar ve darılırsın dimi. Allah'ın sadece sana özel bir şekilde kendi isteğiyle yararattığı seni beğenmemen emin ol sevgilinin beğenmenesinden daha önemli bir konu. Bu hayatta kendinde ki neyi beğenmiyorsan insanlar tam da işte onu beğenmez. Hayatın kuralı. sen önce kendine değer ver sonra insanlar sana versin.

banada lazım öyle bir ilaç şu diyet döneminde kafayı yemeden ilacı alıp kilolarımı unutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…