o kadar cirkin hissediyorum ki..

Başlığı açan ben Değilim :) ben güzelim ya :))

Ya bayılıyorum su yorumlarına,nasıl basarıyorsun su erkekleri böyle essekten düsmüse cevirmeyi

Türkan Şoray, Gülşen Bubikoğlu renkli gözlü değildi, ama hepsi erkekleri peşinden koşturacak kadar güzellerdi. burada durum renkli-renksiz göz ayrımı yapmak değil, karakter ayrımı yapmak. erkek arkadaşında olmadığı için bilemez, anlayamaz bu ayırımı canım

Emin ol yeşil gözlü olsan da gelip b*k atacak insanlar var. O zaman da gelip ay ben yeşil göz sevmem mavi göz sevmem en güzeli kahve diye ortamı geren insanlarla muhattap olacaktın.

Bunu neden söylüyorum, herkesin güzellik anlayışı farklı bu konuda baz alıncak bir referans noktası yok. Klasik olacak ama bunlar gerçekler. Eğer sen de bunun farkında olsaydın bu kadar takıntı yapmazdın zaten, sevgilini şutlardın, seni gerçekten seven insanın kaşının gözünün rengine bakmadan seni güzel bulacağını bilip yoluna devam ederdin. Bence sen de renkli göz konusunda biraz takıntılısın, burdan o sonucu çıkardım ben. Burdaki çoğu kişi o adam tekmeyi basardı, niye yeşil gözlü değilim diye üzülmezdi çünkü.

bir de bu tarz
ömö rus gızları çuk güzel diyenler
hem kel hem fodul genelde de yakışıklı diyecek özellikleri bulunmayanlar oluyor genelleme yaptım
kendi komplekslerini kızlar üstünden tanımlayanlar genelde

Güzelliğin göz rengiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Konuna gelince acaba sen güzellik meselesini takıntı haline getirdiğin için erkek arkadaşının laflarından cımbızla çekip alıyor olabilir misin canım ? mesela sana güzel şeylerde söylüyordur sen laf arasında belki de senin etkinle söylenen şeylere takılıyorsundur ?

Bence bu konuyu kendi içinde çözmelisin,özgüvenli insanlar her zaman hoş, güzel görünürler bakışlarıyla davranışlarıyla etkilerler.

Zavallım hadise, 2008 de daha kilolarla tanışmamıştı :) Aman yaa bazı erkekler böyle. Allahtan eşim bari böyle şeylere takılmıyo, manken mi olucan o kadar zayıf olup diyo

Kendine neden bu kötülüğü yapıyosun ki eminim çok hoş bi bayansındır ben de kısık gözlüyüm mesela ama sevgilim bayılır,sen de onun beğenmediğin bazı şeylerini iğneleyerek söyle bakalım ne kadar hoş olur onun için.. Üzme canım kendini,senin değerini güzelliğini başkasının belirlemesine izin verme....

Cherry harikasınız ya psikolog musunuz acaba insanı kendine getiriyorsunuz inanın sizi kutluyorum
Konu sahibi o sizi beğeniyordur ama kişiliği oturmamış ayrıca onun ağzına neden laf veriyorsunuz ki beni beğenmiyor musun diye

Ya bayılıyorum su yorumlarına,nasıl basarıyorsun su erkekleri böyle essekten düsmüse cevirmeyi
En çok kendimi severek. İnsan kendini herkesten çok severse herkesi eşekten düşürür. Önce yoğun sevgi ve ilgi, sonsuz aşk ve itaat, sonra yok olmak. Erkekler çok sevgi görüp birden yapayalnız kalınca boşluğa düşüyorlar. Ha bi de terk edilince... Başta ilgi ve sevgiyi çok görünce zannediyorlar ki onlarsız yapamayız. Birden terk edince kendilerine güvenlerini yitiriyorlar. Ha bi de terk edip beklememek lazım. İleriye bakıcan...

Ne güzel bir yorum olmus hepimiz icin faydalı bir paylasım hayatımda mutlaka kullanacağım bunları

Ya bir de bunları uygulabilsem

Madem sevgilin sana devamlı böyle davranıyor bundan sonrada onun sana yaptıklarının aynısını sende ona yap bakalım o sana nasıl bir tepki gösterecek? Gözün şöyle saçın öyle kaşın böyle diye devamlı onun seninle geçtiği gibi sende onunla dalga geç bakalım ne yapacak ben çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…