o kadar cirkin hissediyorum ki..

Bi kere bebeğim daha küçüksün o yüzden sevgiline olan bağlılığını buna veriyorum ama ben nişanlıyım ve nişanlım bana bunları dese, sen dön de bi tarafına bak der çeker giderim. bebeğim boylu poslu kızsın. kurban olsun o çocuk sana ne çekiyosun yaa. bak kaçan kovalar, azıcık da sen ona sıva, üstüne düşme, pervane olur etrafında

kız oda bişeymi şişkoyum yaşlıyım çirkinim eşim sarışın hatunları beğenir ama ben sarışın değilim benim pekde umrumda değil beni seviyor o yeter daha küçüksün büyüyünce geçer bu olmayan dertlerin üzülme

Bence insan kimi seviyorsa en sevdigi tip,en sevdigi goz,en sevdigi yuz,en sevdigi hersey o'dur..Haklisin bir zaman sonra belki buna gulup gececegim ama surekli bunu dile getirdikce insan kotu hissetmeye basliyor..

Sana bırsey soyleyeyım mı eekek arkadasım masmavı gozlerı olan bır kızı sevıyordu tabı bız ozaman cıkmıyorduk ama ben sevıyordum. Kız da fettanın bırıydı tam bır karartersız . Bende bu yuzden kendımı hıc begenmıyordum ve bende senın gıbı hastalık derecesindeydim boyum da kısadır yani. Sonra zayıfladım kısa olmama ragmen mıllet fızıgıme bıdaha bıdaha bakar bence kılo gercekten cok onemlı kendıni sevıyorsan zayıfla. Zayıf olmanın verdıgı mutlulugu bana hıcbırsey vermez. Sonra sacımı bana yakısan bır renge boyatyım makyajdı kıyafettı derken kıyafetınde son derece buyuk onemı var erkek arkadasım kapımda köle oldu kız bana kıskanclıgından bır kıza dönüştü . Dıycegım o ki kendini begenmıyorsan bı degısıklıkler yap ama bunu dogru yapman gerek kendime ozguveninde tavan yapar

tek çözüm,sevgiline şöyle güzel bir tekme atman. yaradana sıgınarak,ama okkalı olsun
sonrada, onu bırakıp önündeki yakışıklılara bakman..

Son düzenleme:
ya hu kız 172 boyda 61 kiloda zayıfla demiş bazıları. hu huuu kızın boyu 172 hatunlar.
daha gencecik taptazesin. anlattıklarına göre boy, pos yerinde. çekik gözlü kızlar da en az iri gözlü kızlar kadar çekicidir bence.
ve en önemlisi seven insan görmez ki burnunun azcık şişliğini, gözün çekikliğini. ahan da bak http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/51721-o-simdi-bambaska-biri/ 177 kilo diyor be.

özgüveni tüketen, sürekli aşağılayan bir adam, bir arkadaş, bir aile ferdi hiç çekilmez. tam kendini göstereceğin karaktere sahip olacağın yıllarda hıyarın biri için kendine bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…