- 24 Ekim 2013
- 125
- 63
- Konu Sahibi Gul receli
Kizlar kendimi cok cirkin hissediyorum..Erkek arkadasim renkli gozluleri cok begeniyo,bense siyah gozluyum kumralim..61 kiloyum 1.72 boyum var.Arkadaslarim beni begeniyorlar ama sevgilimin begemdigi bir tip degilim bundan eminim.Beni seviyor ve bana asik bundan eminim.Ama ben cok guzel oldugum icin hoslandigi icin degil,iyi bir insan oldugum icin iyi huylu oldugum icin seviyor.Hep yesil gozluleri hos buluyor guzel buluyor hatta kendi gozlerinin bile yesil olmasini istiyor.Yesil gozlu olsun yeter ki o insani cok begeniyo guzel kizmis diyo.SİYAH KAHVE GOZLUYUZ DİYE NEDEN HEP İKİNCİ PLANDA OLMALİYİZ!Gozlerime kalem cekiyordum icine,bir daha surme cok siyah oluyor demisti.Kilomla dalga geciyor,yanaklarimla dalga geciyor,gozlerim cekikmis tatar diye dalga geciyor,kullaklarimla dalga geciyor guluyor,burnum guzelmis ama cok hafif sisligi varmis yoksa cok guzelmis (resmen batirdi sivadi)...Yaninda o kadar mutsuzum huzursuzum ki ve kendimden nefret ediyorum onun yaninda rahat hissetmiyorum.Yani kizlar beni begenmediginden adim kadar eminim.Ve bunu onunla kac kez konustugumda of sacmalama ne alaka begenmesem cikarmiydim senle diyip duryyor.ama artik surekli biktim kizlar.Şuan 19 yasindayim...Zaten 8.sinifta kendimi begenmedigim icin psikiyatriste goturmustu.Çogu seyimi begenmiyorum diye..Anliyorum diyip oyle bir ilac yazmis ki.İnternette okuduguma gore o ilac hayati toz pembe gosteren bir ilacmis.Çok agir depresyon gecirenler icinmis.Yuh dedim ya resmen kadin beni 5dk dinledi teshisi koydu bu mu yani?Çozum bu muydu? Hatta bir yorumda biri sey yazmis"annem bu ilaci ictiginde cenazeye bile turku soyleyerek gitti" yaziyordu.Yani insanlar o kadar garip ki.Sonra diyorum ki bak sagliklisin cok sukur herseyin saglikli diyorum,sonra sevgilimin dalga gecmeleri falan..offf ayrilincada barismam icin herseyi yapiyo pesimi birakmiyo.Kac oldu bu...Ama sevdigi icin hos buldugu icin degil..Napmaliyim agliyorum surekli.Makyaj bile yapmak istemiyorum daha cirkin hissediyorum utaniyorum disari cikinca herkes bana bakiyormus gibi offff kizlar :'(
Bi kere bebeğim daha küçüksün o yüzden sevgiline olan bağlılığını buna veriyorum ama ben nişanlıyım ve nişanlım bana bunları dese, sen dön de bi tarafına bak der çeker giderim. bebeğim boylu poslu kızsın. kurban olsun o çocuk sana ne çekiyosun yaa. bak kaçan kovalar, azıcık da sen ona sıva, üstüne düşme, pervane olur etrafında