o kadar cirkin hissediyorum ki..

Çok haklisiniz..Ama ayrilinca cok uzuluyor barisana kadar herseyi yapiyor..Ne biliyim kizlar ya..Offfff ofg

'siyah kahve gozluyuz diye neden ikinci plandayiz?' mi?? Cok sukur bugune kadar oyle dusunmedim de hissetmedim de.. ne alaka yav kendince karagozlulerle ittifak kurup, onlara da zorla kendilerini kotu mu hissettirecen bi de buyuk harfle yazmis..
yaşın kac?
bi de gorebiliyosun ya, once sukret

bana biraz fakeimsi geldi yine nedense

'beni begenmiyor musun?' ay Gaffur repligi demene koptum, yillar olmus, nerden gelir aklina

Bunca zaman postamı koymasaydım, ılımlı , ben bilmem beyim bilir takılsaydım zaten evde kalmazdım Kimsin lafını çok sarf ettim aşk hayatımda

Lakin bu herif cidden hakkediyor.
neden evde kalasin ki, yaşın daha 27, aklin basinda, endamin da yerindedir

konuyla ilgili olarak da, fake ise bile bu durumda olan biri okur da sebeplenir belki.. yada gercekse konu sahibi aklini basina alir.. inşaAllah..

Nelere takiliyorsunz bu.kadar sey varken.
Yok cirkinim.yok guzel.degilim eee degilsen ne olcak olecekmisin.buna alismayi ohren.bir.daha dünyaya gelmiycez tadini cikar bu sekilde kendini kabullen

sevglin acsinda baska yerleriyle dalga gecsin. kızım sacmalama ya seninkinin sdce yeşil gozlulere zaafi var. seni guzel bulmasa neden ciksin. allah herkese bi guzellik verir unutma. allahin verdigino begenmessen daha kotu durumlara dusebilirsin. cok sukur de . cevrendeko yuzleri yanmis insanlara bak.

Kuzum hemen ayrıl daha 19 yaşındasın ve çocuk sana bunları söylüyor sonrada beğeniyorum seviyorum. Bende esmerim kara kaşlı kara gözlüyüm oh mis vallahi hiç şikayetçide olmadım şimdiye kadar

bana biraz fakeimsi geldi yine nedense
Ben bu siteye uye oldugumdan beri konulara bakiyorum ve surekli fake falan diyip duruyorlar ve cok sinir oluyordum.Ve benim basima geldi.Neresi fake?yasadigim alay edlebilecek bir sey degil bence.Yazarken iki kez dusunun lutfen.Konu acmaya korkar oldum(!) Ayrica bana moral ve cozum verenlere.cok tesekkur ederim emin olun daha iyi hissediyorum sayenizde.. :)

bu tarz konular fakelerin vazgecilmezi hayatim, o yuzden supheliyiz, kusura bakma

valla canım karşındaki sana kendini kötü hissettiriyorsa bu onun seni kaldıramamasındandır.ama senin de daha önceden böyle bir rahatsızlığın varsa bir uzmana danış derim.

bu tarz konular fakelerin vazgecilmezi hayatim, o yuzden supheliyiz, kusura bakma
Bu tarz konular derken?Bu sitede fake kategorisi varda ben mi bilmiyorum?Hala supheliyiz diyorsunuz kapatin konuyu o zamam bir daha da yazmam bu ne sacma sapan bir yargi.Ben burada derdimi paylasmaya biraz olsun fikir almaya geldim.

Bence kendinde degistiricek birsey arayacagina sevgilini degistir kendine gelirsin.

Haklısınız kizlar..Kendime guvenim geldi az biraz olsun.Çok iyi hissediyorum kendimi sayenizde..Hepiniz iyi ki varsiniz :)

Bu tarz konular derken?Bu sitede fake kategorisi varda ben mi bilmiyorum?Hala supheliyiz diyorsunuz kapatin konuyu o zamam bir daha da yazmam bu ne sacma sapan bir yargi.Ben burada derdimi paylasmaya biraz olsun fikir almaya geldim.
saka misin sen, alginda mi sorun var? kusura bakma diyoruz hala tersleniyosun.. okudugunu anla once..
ayrica, nolur yaz ya

Ruhun çirkinlesmis. Kendi bedenine Allahin yarattigi bedene nasil böyle diyebiliyorsun ? Gozlerim soyle boyle ya hic gozun olmasa ? Hersey bir anlik cok sacma geldi tamamini okumadim bile . Insanin ruhu yuzune yansir gercekten cirkin olabilirsin? Senin elinde hersey sevgilin begenmese seni sevgilin olmazdi .

ilacın adı neymiş çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…