o kadar cirkin hissediyorum ki..

Bende siyah sacli kahverengi gozluyum. Senin gibi cok hafif cekik gozlerim. Senin gibi 1.72 boyunda 59 kiloyum. Bu vasiflar insani cirkin yapmiyor.
Ben senin yerinde olsam o adamla bir dakika dahi gecirmem. Ne ezik ne komplexli bir erkekmis. Seni sevdigini sana asik oldugunuda sanmiyorum. Resmen ozguvenini bitirmis seni kotu etkilemis.

Söyle bir replik var cok sevdigim

"E kumral,oğlum ben kumralları sevmem ki kadın dediğin esmer olacak upuzun simsiyah sacları olacak güzel dediğin budur.Net.Tek tanım.
E bu saydıklarımın hiçbirine uymuyor ama hayatımda gördüğüm en güzel şey.Hayatımda gördüğüm en dengesiz en kıvırcık en kumral ve en güzel şey."

Bu da burda kalsın

Bir diğer ilaç vakası... Neyse konuya gelecek olursak, kusura bakma ama erkek arkadaşın çok anormal. Bence illk iş olarak ayrıl o çocuktan. İnsan sevdiği kıza böyle davranmaz inan bana. Sinir oldum çocuğa. Kendine bakmaya başla, bakımlı ol, birazcık kilo ver, spor yap, bol bol su iç, gerekirse tarzını değiştir canım. Herkesin dönem dönem böyle düşünceleri olur ama yeter ki abartılı olup, psikolojimizi bozmasın. :)

Yaşını yazmasan ben soracaktım. Ve 14-15 diye tahmin ediyordum. Erkek arkadaşın da çocuk gibiymiş diyeceğim ama çocuklar bile birbirlerinin dış görünüşünü bu kadar eleştirmiyor.
Sen ona temeyi at da görsün yeşil gözü

Siz takıntılı olmadiginiza eminmisiniz..begenmese sizle işi ne..şakasina sölüyodurbelki benim koci de böyle şakalar yaparbende ona yaparim ne bilim belki de aliniyosunuz

eminim ki sen başkalarının görüntüsü hakkında bu kadar rahat eleştiri yapan biri değilsindir. ki öyle de olmalı bi insan. kendisi johnny deep mi acaba bu ne hadsizlik.
ben de yakın zamana kadar hep özgüvensiz bir kadındım. flört ettiğim erkekler beni hep överdi fakat hemen ardından "şuran böyle olsaymış daha da güzel olurmuşsun" derlerdi. ben hepsine sıra sıra yol verdim.(ben onlarla devam edebilmeyi istiyodum yine de ama kırılan gurur ve özgüvenle yanlarında çok mutsuz hissettiğimden devam edemedim) hatta kibarca da yol vermedim, çok biriktim patladım. sen çok nezaketsiz birisin beni haketmiyosun diye yol verdim hepsine.(bunu yapmam peşimden koşmalarına neden oldu, denemelisin) bi dönem çok büyük umutsuzluğa düştüm beni hiçkimse beğenmiycek diye. şu sıralar kibar olduğunu düşündüğüm bir erkekle flört ediyorum, görüntümle ilgili hiçbir özgüvensizliğimi belli etmedim ona. diyetimi bıraktığım için üzgün olduğumu söylediğimde bana mükemmel olduğumu dert etmemem gerektiğini söyledi. artık kendimi seviyorum. hayat bana mutluluk veriyor. önceleri makyaj yaptığımda bile görüntümden nefret ederdim. şimdi bi ruj bile sürmediğim halimi beğeniyorum. tüm bu anlattıklarımdan güzel olduğum sonucunu çıkarma. kemerli bir burnum var ve çok zayıfım çırpı bacaklıyım. ama birisi tarafından güzel bulunmak, senin güzel olup olmamanla alakalı değildir.

Tatar diye dalga mı geçiyo tam tersi iltifat çok güzel olur onlar aslında sevgilin resmen iltifat ediyo sana siyah kahve gözlüler tercih edilir aslında bak türkan Şoray a ne kadar etkileyici bakıyo

Sen de onda begenmediğin şeyleri dillendir.

Zevk meselesi ben de renkli gözü hiç sevmem hele ki erkekte...

Siyah gözlü olmayı çok isterdim. Ama kahverengi, sağlıklı çok şükür Rabbime.

Beğenmiyorsa neden senle beraber yada sen seni beğenmeyen aşağılan bu adamla ne sebeple berabersin??

Bence gerçekten seven bir insan bu şekilde davranmaz.Bana samimi gelmedi erkek arkadaşın.Herkesin illaki bi kusuru vardır o ayrı.Kendine güven değerli olduğunun farkına var.Çok seviyorsa yeşil gözlüleri alsın otursun bir tane o zaman.Sen seni sevenle ol.

Tatar kızları genelde güzel olurlar, memleketimde çok fazla tatar var (eskişehir) ve geneli boylu boslu açık tenli çekik gözlü yuvarlak hatlı güzel kadınlar.Burunları da güzel Çirkin olduğunu asla düşünmüyorum. Erkek arkadaşına fazlasındır bile.
Kendi çok mu yakışıklıymış Manken mi kendini ne sanıyor acaba aynaya bakmış mı.. psikolojini bozmuş hala niye berabersin def et gitsin bunun çözümü bu
Ayrıca çekik göz çok beğendiğim biz özellik ah keşke soyuma sopuma bi tatar karışsaydı da biraz çekik olsaydı gözlerim.

Seni beyenmeyen biriyle neden berabersin ...sormana bile gerek yok ..

Nasıl senin tipinle sürekli dalga gecer,dıs görünüsünü elestirir ya,cok ayıp yaptığıkesinlikle tavrını koymalısın hatta buyüzden ayrılıp dersini verebilirsin böyle davranmaya ne hakkı var sana,resmen bunalıma sokmus seni

Çirkin kadın yoktur bakımsız ve özgüvensiz kadın vardır. Adama bak o önce kendine baksın. Hiç olgun değil. Ne hakkı var size böyle hissetmeye. Bakım makyaj ihmal etmeyin kendinize güvenin ve ondan ayrılın bence.

valla erkek arkadaşım bana aynı şeyi dese git beğendiğin birini bul derim bununla hayat geçermi?

bence sevgilin güzel olduğunu sana belli edip onu terketme diye seni eziklemişte eziklemiş, kim bilir ne kadar güzelsin kaybetmemek için seni çirkin olduğuna inandırıcak ki gitme , akıllı ya bak , :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…