maalesef öyle olmuş hayatım..demek ki bu vitanminlerden kaynaklanmıyormuş..
çok şükür ki o bir cm uzuyor..
bence bu sitedeki kürleri dene sırayla..mutlaka sana iyi gelen birşey çıkar.ben turplu kürü de denemeyi düşünüyorum mesela..bir kez yaptım çok zor gelmişti ve saçlarım çok sertleşmişti..haftalar sonra bir kez daha yaptım ama yine aynısı bir daha da yapmadım.
şimdi yumurtasız olarak yapayım diyorum.hemde kaynatmadan direkt suyunu sürerim..sinamekili kürün aynısını turpla yaparım yani..turp+bemiks+badem yağı gibi..daha kolay olur bence.üstelik "sebzeleri mümkünse çiğ yada çiğe yakın tüketin" demiyor mu uzmanlar..
haklı mıyım haksız mı :)
şaka bi yana fikirlerinizi yazın ..belki düşünemediğim birşey vardır,tam performans gösteremiyorum bu ara malum..
haa buda olmazsa entele getirtirim biyerlerden..bir de onu denerim..
tabi bunları yaparkende çok takılmayı düşünmüyorum sonucuna.nasılsa ayda bir cm uzuyor.hatta biraz daha olabilir..diş fırçalamak gibi düşünücem saç bakımını.sağlıklı kalması için bakım yapıcam yani..bi süredir o takıntılı halimi bıraktım zaten..böyle daha rahat oluyor..
sende bu vitaminler bitince para dökme bence daha fazla..illla bişey yapmalıyım diyosan bunların neredeyse hepsni içerem mayayı kullan.paketi 2 tl.iki hafta rahat gidiyor,belkide daha fazla..
bebişim ben de aynı sonuca varmaya başlıyorum malesef haplar işe yaramıyor...benim de ayda 1 cm uzuyor ya da uzamıyor..aycangülün dediği gibi 1 cm gene iyi uzuyor..genetik bir olay ve bence çözümü yok..böyle kürler fln yaparak saçımızı sadece canlandırabiliriz.rengi parlar,dökülmesi kırılması azalır..böylelikle şekil alması kolaylaşır falan..ama uzaması hızlanmicak bu belli.annelerimize kızalım niye biz böyleyiz diye.mesela sizlerin anneleri nasıl hızlı uzarmı saçları??ben mesela o kadar ilaç kullanıyorum maskeler kürler..denemediğim marka da kalmadı artık..ama ne uzamada fark var ne kırılması azaldı,ne de lastik gibi tutup çekince uzaması.amaaan ne bileyim ben de ne dicemi napıcamı şaşırdım vallaha.ama sanırım takmamak gerekiyo ya,çünkü hangi uzun saçlıya sorsam ben hiç bakmam saçıma.kuaförün yolunu bilmem.vakitsizlikten uzuyo işte fln..böyleler.hiç duymadımki ay ben neler yaptım uzasın diye,aman ne sinamekiler ne turplar kaynattım ne haplar içtim diyen..eğer çevresinde olan varsa anlatsın!!!!!!
sac bazen dınlenme ewresıne giriyor..hanı uzadktan sonra 1 2 hafta gozle gorulur hc bıse olmuor..rahat bırakmak lazım ustune cok gdnce sanırm bunalıolar..her organ kendnce calısıyor vucutta,her birinin bi karakteri war.. onları dınlemek lazım, ters bıse olduğu zaman bıze hıssettirebilirler. Su aralar en mutsuz organım sanırım miğdem, karaciğerimden o derece çekiniyorumki onu aklıma bile getirmiyorum..kızlar sacınızın uzerıne cok gıtmeyınzemuszemus daha iyi olurlar
Haklisin güzelim ictigimiz sac vitaminleri saclari daha hizli uzatmiyor ama güclendiriyor dökülmeyi azaltiyor..
Vitaminleri alirken eczaciya sormustum "normalinden daha hizli uzatir mi" diye.. hayir, daha hizli uzatmaz, hizli uzatir diye almak istiyorsan alma demisti.. ama benim huyum cok kötü kafamin dikine giderim kafaya koydumu illaki deniycem..
Eczaci da demisti güclendirir ve dökülme azalir, bu vitaminler bunun icin üretiliyor zaten.. demisti. Mesela eskiden sacimin bir telini asildigim zaman dipten hemen kopardi hic acimadan kopardi simdi aciyor koparken ve daha zor kopuyor.
yani güclendirmekten ve daha az dökmekten baska bi ise yaramiyor aslinda.
Saclarin uzamasi genetik olabiliyorda ama bitanem benim annem 55 yasinda kadin 2 ayda bir sacini kestiriyor, hic abartmiyorum yeminle 2 ayda 10 cm kestiriyor annem.
cok hizli uzar annemins aclari, ne bakim yapar ne özel vitamin kullanir ne de özel sampuan.. eline ne gecerse o sampuani kullanir, ne pisire bilirse onu yer..
yasi da olmus 55, eskiden bundan da hizli uzardi. zaten kadinin saci 40'a kadar hizli uzarmis.
valla ben bitince daha sac vitaminlerine para vermiycem. mayali süte devam ederim, masrafli degil 5 dk da hazirla ic yatmadan.. tmm uzamayi hizlandirmiyor ama saclari besliyormus güclendirip boyaya karsi v.s.. daha dayanikli yapiyormus.
distan maske felan filan uygulamiyorum zamaninda cok yaptigim icin üseniyorum artik bu tur seylerle hic ugrasmak istemiyorum. vitaminler bitince kendi haline birakicam mayaya devam edicem uzadigi kadar uzar amaaaaaan üffff
Benimde saçlarım baya bi uzadı bnce hepsinin faydası var
Haklisin güzelim ictigimiz sac vitaminleri saclari daha hizli uzatmiyor ama güclendiriyor dökülmeyi azaltiyor..
Vitaminleri alirken eczaciya sormustum "normalinden daha hizli uzatir mi" diye.. hayir, daha hizli uzatmaz, hizli uzatir diye almak istiyorsan alma demisti.. ama benim huyum cok kötü kafamin dikine giderim kafaya koydumu illaki deniycem..
Eczaci da demisti güclendirir ve dökülme azalir, bu vitaminler bunun icin üretiliyor zaten.. demisti. Mesela eskiden sacimin bir telini asildigim zaman dipten hemen kopardi hic acimadan kopardi simdi aciyor koparken ve daha zor kopuyor.
yani güclendirmekten ve daha az dökmekten baska bi ise yaramiyor aslinda.
Saclarin uzamasi genetik olabiliyorda ama bitanem benim annem 55 yasinda kadin 2 ayda bir sacini kestiriyor, hic abartmiyorum yeminle 2 ayda 10 cm kestiriyor annem.
cok hizli uzar annemins aclari, ne bakim yapar ne özel vitamin kullanir ne de özel sampuan.. eline ne gecerse o sampuani kullanir, ne pisire bilirse onu yer..
yasi da olmus 55, eskiden bundan da hizli uzardi. zaten kadinin saci 40'a kadar hizli uzarmis.
valla ben bitince daha sac vitaminlerine para vermiycem. mayali süte devam ederim, masrafli degil 5 dk da hazirla ic yatmadan.. tmm uzamayi hizlandirmiyor ama saclari besliyormus güclendirip boyaya karsi v.s.. daha dayanikli yapiyormus.
distan maske felan filan uygulamiyorum zamaninda cok yaptigim icin üseniyorum artik bu tur seylerle hic ugrasmak istemiyorum. vitaminler bitince kendi haline birakicam mayaya devam edicem uzadigi kadar uzar amaaaaaan üffff
17 sında boya yaptırdım ve sonuc husran cok moralım bozuk
bu kadar uğraşmayın saçınızla..uzamaz o zaman...bi sürü haptan bahsediyosunuz...bunlar hem bünyeyi doğal olarak da saçı yorar...vitamin hapları bazen işe yarayabiliyo doğru ama yiyeceklerden almak varken sadece vitamin takviyesi yeterli değil diye düşünüyorum...hem bu biraz da psikolojik...bakımı yapıp daha fazla ilgilenmeyince uzayıp gidiyo...
niye, çok şaşırdım.tutmadımı? regl dönemindemiydin? yada boyada mı bişey vardı acaba..bu tarihten kaynaklanan olumsuz birşey mümkün değil.en fazla etkisi olmaz ama yinede olumsuz olarak etkilemez..
ahh ahh artık hiç giremicem okullar açılıyo :Skafamda sinamekiyle sizlere saygılarımı sunarım buyrunnnnnnnnn ama millet nerdeeee??topikimiz aşağılara düşmüş aaaaaa aşkolsun :1ninca:
ahh ahh artık hiç giremicem okullar açılıyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?